Akkor mi lesz a jó öreg "HERE WE GO"-val?Pad'em írta: Ahogy látom jóöreg Fabrizio is összezavarodott, kapja is az ívet twitteren

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. június 29., szerda 15:56
Akkor mi lesz a jó öreg "HERE WE GO"-val?Pad'em írta: Ahogy látom jóöreg Fabrizio is összezavarodott, kapja is az ívet twitteren
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 29., szerda 11:25
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. június 29., szerda 11:08
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. június 29., szerda 9:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 29., szerda 9:36
Lehet csak nem vette észre, hogy az V a PS után és nem G.sebydani írta:Már csak a poén kedvéért elhoztam volna ingyen, aztán leraktam volna a CastillábaRealista24 írta: A Barcától "lerabolt" Xavi Simons végül a PSV-nél kötött ki, miután visszatáncolt a párizsi szerződéshosszabbítástól.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 29., szerda 9:36
Már csak a poén kedvéért elhoztam volna ingyen, aztán leraktam volna a CastillábaRealista24 írta: A Barcától "lerabolt" Xavi Simons végül a PSV-nél kötött ki, miután visszatáncolt a párizsi szerződéshosszabbítástól.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 29., szerda 9:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 27., hétfő 19:31
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 27., hétfő 9:37
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 27., hétfő 8:08
Az mekkora Blahás tarhálás lenne??!! te Jézusmáriahehetheoriginal írta: Mondom jöhet ide szépen kölibe, psg állja a fizujat*
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 27., hétfő 8:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 27., hétfő 8:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 27., hétfő 7:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 27., hétfő 7:54
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 27., hétfő 7:08
Nem fogják tudni elsózni a fizetése miatt. Amúgy még 2025-ig írt alá, kíváncsi vagyok, fordítva is működik-e a keménykedésük. Akit nem akarnak eladni, ott tartják, de mi lesz azzal, akit ki akarnak dobni, de nem lehet tőle szabadulni. Nem hiszem, hogy felbontják a szerződését, 3 évet kifizetve. Bár ezeknél ki tudja.Anthony írta: Azt írják lejárt Neymar ideje Párizsban. A kecskepásztor eléggé leszólta, és most már Neymar is szeretné a váltást.
Premier League csapatok közül kerülne ki a következő áldozat.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. június 27., hétfő 6:40
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 26., vasárnap 22:13
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 26., vasárnap 22:00
A minimum szint már pedig nincs magasan:wZoLee7 írta: Vegre nem itt van es ez a lenyeg. Nagyon elengedte a foci nevu dolgot, oke, a valogatott meg erdekli, de nem focizni megy LA be. Ott a minimummal is jatekban lesz es neki ennyi eleg
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. június 26., vasárnap 13:50
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 26., vasárnap 12:58
Mert megérdemli a senkiházi.. Együtt vagy a csajoddal 9 évig, amiből majdnem a fele évődés (18tól gyak. értelmezhető pillanata nem volt neki), elmond mindennek, visszamegy az exéhez 1 évre kölcsönbe, közben költi/viszi a lóvédat. Meg a seggfej ügynöke is olyanokat mond, hogy besírsz..Rabiosa írta: Nem igazán értem miért kell bántani utólag is, túlvagyunk az utolsó 3 éven amiben már nem tett hozzá, előtte 4 db BL győzelem igen komoly szereplője volt. A klub legendának nevezi ami kicsit szerintem is erős, de a BBC tagjaként örökre beírta magát a klubtörténelembe, és voltak egyéni villanásai is amikre sokáig emlékezni fogunk.
Pár hete azt mondta hogy több ajánlata van, valószínűleg lett volna erősebb ligában folytatni is lehetősége, de nem a kompetitivitás amit keresett már, hanem a folyamatos játéklehetőséget a VBig. A halamadrid által idézettek szerint pedig még pályán kívül is jól fogja érezni magát ott.![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem