Gareth Bale - 18
Re: Gareth Bale - 11
Utolsó utáni, de már inkább azutáni esélyed. Ne szúrd el annyira.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Galacticos
figyeljétek meg ma ő lesz a nyerőember.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez már szakállt is növeszt?
Mutatják a bemelegítést egy az egyben bazári majom az emberünk.

Mutatják a bemelegítést egy az egyben bazári majom az emberünk.

Kiváncsi vagyok, hogy ehhez a változáshoz szükséges lenne-e ez a lépésh3x0r írta:Meg magatol Madridtol is. :Đwxyz írta:Hasonlóan látom én is. A valenciás helyzet az aminél mindenképp passzolni kellett volna
A videón szépen látszódik, hogy mennyivel rosszabb lett a mozgása az idei szezonra. Ha komoly focista akar még lenni, akkor szabadulnia kell a Madridban felszedett izomtól
Vajon Carlonak feltűnik ez? Ha igen, próbál tenni valamit, vagy Bale hajthatatlan?
Mondjuk voltak az Atletico elleni párharc előtt olyan hírek, hogy az edzések után az egyik edzővel gyakorolják a szólókat és a befejezéseket.
Ez alapján nem vagyok biztos benne
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Meg magatol Madridtol is. :Đwxyz írta:Hasonlóan látom én is. A valenciás helyzet az aminél mindenképp passzolni kellett volna
A videón szépen látszódik, hogy mennyivel rosszabb lett a mozgása az idei szezonra. Ha komoly focista akar még lenni, akkor szabadulnia kell a Madridban felszedett izomtól
Hasonlóan látom én is. A valenciás helyzet az aminél mindenképp passzolni kellett volna
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azért ezen esetek nagy része olyan ziccer volt, hogy sajátkezűleg bactam volna tarkón, ha nem lövi el és inkább passzol.dannen írta:na én nem akarom védeni, de minden támadóról össze lehet állítani egy ilyen videót szerintem. ugyanúgy ahogy mindenkiről lehet csinál jó videót is tök mindegy kiről van szó.Berti írta:https://www.youtube.com/watch?v=l21ABgRnQUk
Nem akarok senkit sem hergelni, viszont ez elég komoly kis videó..
más kérdés hogy elbafta mindet.
hogy céronaldo belül integet meg csapkod - miközben ott van rajta a védő -, az teljesen hidegen hagy.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyet mondok, Failmachinenaja. ezt akartam én is írni. ilyet bárkiről össze lehet állítani. na jó, benzemáról lehet hogy nem.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mivel mindenki világsztárnak hiszi -főleg ő meg az ügynöke-, akkor már 6-8 ziccerből legalább legyen már gól a fele és ezeken kívül nem is nagyon került helyzetbe...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mocsok
naja. ezt akartam én is írni. ilyet bárkiről össze lehet állítani. na jó, benzemáról lehet hogy nem.dannen írta:na én nem akarom védeni, de minden támadóról össze lehet állítani egy ilyen videót szerintem. ugyanúgy ahogy mindenkiről lehet csinál jó videót is tök mindegy kiről van szó.

nem olyan durva dolgok ezek. inkább az a gáz, hogy milyen balfaszul fejezte be ezeket a támadásokat. ezek az ütemtelen lövések nem nagyon jönnek be neki, mégis erőlteti folyamatosan.
mondjuk ezt a videót el lehetne küldeni a kedves ügynöknek.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Annyira nem mert zömében tavalyi jelenetek vannak benne sajnos...Berti írta:Az a ló másik oldala.Géci írta:Rom7000 is tett ki egy ùj vidit róla pár napja...
Az a ló másik oldala.Géci írta:Rom7000 is tett ki egy ùj vidit róla pár napja...

-
Rom7000 is tett ki egy ùj vidit róla pár napja...
https://www.youtube.com/watch?v=l21ABgRnQUk

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Látod, ez egy ilyen nap.
-
Feladom... Ma senki se vevő az amùgy is szar humoromra!

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jók ezek a sztereotip megnyilvánulások, más nem is gondolhatja magától véletlen sem, hogy Lucas elférne a csapat keretében...Géci írta:2. brazil
3. hehe azt mondta, és akkor az ùgy is van
Amúgy ő egy nagyon tehetséges, jó képességű játékos, csak totál inkonzisztens és a játékintelligenciája nem több, mint DM-nak. Ahhoz meg már kicsit idős, hogy ebből kinőjön olyan szinten, ami ide a kezdőbe elég. Padra viszont kurva jó lenne, bemenni, felpörgetni a játékot.
-
Azért lenne vele epic, mert
1.Nincs itt
2. brazil
4. ùgy hogy!
1.Nincs itt
2. brazil
4. ùgy hogy!

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nyilvánvalóan költői tulzás volt és mint kerlon írta a mostaninál biztos jobb lenne. Mindenképp kellene szélre egy olyan játékos aki megtöri a védelmet egy bunkerező csapat ellen. Lásd pl atl madrid ellen sokadszor. Egy Lucas felfogású játékos beleillene a csapatba. kreatív, kombinatív játékhoz alkalmas. Ráadásul neki nem kellene sok hely hogy alkosson magának, mert azt a helyet megteremti saját magának.R.M.C.F írta: ez az epic itt most mit akar jelenteni? Hogy annyira nagyon - nagyon- nagyon jó lenne vele a szél ?
pi***ba.....nem hiszem el hogy ezt elhiszi valaki.
a mostaninál csak jobb lenne az biztos, de epic biztos nemR.M.C.F írta:
ez az epic itt most mit akar jelenteni? Hogy annyira nagyon - nagyon- nagyon jó lenne vele a szél ?
pi***ba.....nem hiszem el hogy ezt elhiszi valaki.
mondjuk Lucasról nem cikkeznek, de egy Bale-Di Maria-Luvas körforgás azért befigyelhetne
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K