Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 16., hétfő 13:19

Dupla D írta:
realmadrid95 írta:

Tehat akkor zagyvasag az egesz. Mintha egy 5 eves gyerek irta volna, a film elso felenel rajon az ember, hogy teljesen ertelmetlen az egesz csaladfa es meg jobban begyuruzik az egesz egy meg nagyobb hulyesegbe. A hangulatara nem lehet panasz, az nalam is magas pontot erdemelne, imdbn is azert csak 6.9, mert elrontja teljesen a film osszkepet ez a badarsag. Egyebkent spoileresen irtam ki eloszor, par kommenttel azelott, amire valaszoltal.
Á, értem akkor miért az alacsony pontszám. Nálam ez nem vett el semmit, teljesen el tudtam fogadni ezt.

En szeretek agyalni egy egy filmen, foleg egy ilyen kulonleges misztikus filmen, nekem sajnos elvett az elvett belole.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 16., hétfő 13:15

Futni mentem-ről tapasztalatok, megéri megnézni?

Egyébként tegnap láttam az új girlpower, anime Gyűrűk Urát. Az eleje beszippantott, de nagyon furcsa volt a karakterek formálódása és motivációja, helyenként a szöveg is cringe-re sikeredett és az ok-okozatiság is hagyott kivetnivalót maga után. Összességben szerintem megérte elkészíteni, de sokkal többet érdemelt volna maga Pörölykezű Helm története, inkább élőszereplős formában.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. december 16., hétfő 12:43

realmadrid95 írta:
Dupla D írta:
Így. Bár ennek spoilerben kéne lennie. Az alapot össze lehetett rakni a film két harmadánál, utána már csak várta az ember, hogy varrják el.

Azért kérdeztem bele, mert nem értem a 6.9-et imdb-n. Nálam ez 8, de való igaz, hogy az ilyen hangulatú misztikus filmek a zsánereim.
Tehat akkor zagyvasag az egesz. Mintha egy 5 eves gyerek irta volna, a film elso felenel rajon az ember, hogy teljesen ertelmetlen az egesz csaladfa es meg jobban begyuruzik az egesz egy meg nagyobb hulyesegbe. A hangulatara nem lehet panasz, az nalam is magas pontot erdemelne, imdbn is azert csak 6.9, mert elrontja teljesen a film osszkepet ez a badarsag. Egyebkent spoileresen irtam ki eloszor, par kommenttel azelott, amire valaszoltal.
Á, értem akkor miért az alacsony pontszám. Nálam ez nem vett el semmit, teljesen el tudtam fogadni ezt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 16., hétfő 11:23

Dupla D írta:
realmadrid95 írta:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A húgod az anyja az apádnak, aki nem hagyott el, csak meghalt, miután megtalálta az elveszett húgodat, még mielőtt megszületett volna. Te hogy értelmezted?
Így. Bár ennek spoilerben kéne lennie. Az alapot össze lehetett rakni a film két harmadánál, utána már csak várta az ember, hogy varrják el.

Azért kérdeztem bele, mert nem értem a 6.9-et imdb-n. Nálam ez 8, de való igaz, hogy az ilyen hangulatú misztikus filmek a zsánereim.

Dupla D

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. december 16., hétfő 10:52

realmadrid95 írta:
Dupla D írta:
Most néztem meg a Caddo-lake-et. Nem látom, mivel lett elszúrva? Amikor elkezdenek összeállni a dolgok, akkor megállítottam, végiggondoltam, onnantól persze kiszámítható, de ez összeállt. Én nem látom a problémát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A húgod az anyja az apádnak, aki nem hagyott el, csak meghalt, miután megtalálta az elveszett húgodat, még mielőtt megszületett volna. Te hogy értelmezted?

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 16., hétfő 8:28

SQUID GAME: FIREPLACE: Jó volt.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 16., hétfő 7:36

Dupla D írta:
realmadrid95 írta:

Igazan nincs mit, ha a veget nem szurjak el, akkor nalam 8/10 lett volna.
Most néztem meg a Caddo-lake-et. Nem látom, mivel lett elszúrva? Amikor elkezdenek összeállni a dolgok, akkor megállítottam, végiggondoltam, onnantól persze kiszámítható, de ez összeállt. Én nem látom a problémát.
A húgod az anyja az apádnak, aki nem hagyott el, csak meghalt, miután megtalálta az elveszett húgodat, még mielőtt megszületett volna. Te hogy értelmezted?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 15., vasárnap 22:23

AZ ELNÖK VÉGVESZÉLYBEN: Emmerich utolsó igazán jó dobása volt, és ennek is már 11 éve... noha nem egy extra film, egyszerű és bugyuta, de van szíve, szirupos amerikai hős sztori, 90-es évek B-akcióinak receptje alapján. Channing Tatum tök jó főhősnek, Jamie Foxx pedig az egyik leglazább USA elnök.

A casting jó (Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke, Richard Jenkins, Joey King, James Woods, Lance Reddick, Jimmi Simpson), a sztori pörgős, ennél több jelen esetben nem is kell.

TÁMADÁS A FEHÉR HÁZ ELLEN: Kíváncsi voltam, hogy változott-e bármit a film az évek során, de továbbra is jóval gyengébb film, mint a pár hónappal fiatalabb kistestvére, az Elnök végveszélyben. DE! Butler kurvajó, illetve brutálisnak is elég brutális...

DE! Túl komolynak akart tűnni, ehhez pedig Antoine Fuqua kevés volt a rendezői székben. Ide egy jó öreg Michael Bay kellett volna. Abban az esetben ütött volna igazán nagyot.

TIZENHÁROM NAP - AZ IDEGHÁBORÚ: A szovjetek rakétákat telepítettek Kubába, ezzel pedig elkezdődött a 13 napos visszaszámlálás a 3. világháború kitöréséig. Ahhoz, hogy ez ne történjen meg, egyezségre kell jutnia a Egyesült Államoknak és a Szovjetúniónak.

Nehéz nem szárazra csinálni egy politikai drámát/thrillert, de itt mindenféle próbálkozás ellenére sem sikerült fogyasztható filmet készíteni. Noha egy TV-filmes szinttől jobb, de egy rém szürke, mondhatni, egy hangsúllyal felolvasott történelemlecke lett, ami mellőz minden olyan elemet, ami izgalmassá, érdefeszítővé, FESZÜLTTÉ tesz egy olyan történetet, ahol ennyire hajszálon függött egy új, borzalmas korszak kezdete...

Valószínűleg nem hiába nem halottam korábban erről a filmről...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. december 15., vasárnap 21:40

Baromi kiszámítható, meg kicsit low budget az egész lehet ara gondolt, én is ezt éreztem. Ettől függetlenül egynek teljesen jó.
Nem illik.

Dupla D

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. december 15., vasárnap 21:11

realmadrid95 írta:
lordgabi írta:
Köszi! Egy 6,5 pontot azért ér szerintem, rengeteg a szenny mostanában. :kivagyhe:

A Mirage (Durante la tormenta, 2018) azért eszembejutott közben egyszer, nagyon jó lenne majd újrázni, de várok egyszer vele, hátha lesz Filmklub és bedobhatom, és majd akkor esetleg. :salute:
Igazan nincs mit, ha a veget nem szurjak el, akkor nalam 8/10 lett volna.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 15., vasárnap 11:04

Remy, hagyjál már.

Elkezdtem a Kézipoggyászt, bíztam benned, kétszer hagytam már abba azt még csak a felénél tartok :lol:

Bár tény ez alapján szintekkel jobb mint az a szutyok Rebel Ridge

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 15., vasárnap 10:39

ferni írta: Netflix
Rebel Ridge

Nem volt jó, nem is tudom megfogalmazni mi is volt ez.
Nem értek egyet.

REBEL RIDGE: Úgy látom a Netflix idén kitett magáért! Die Hard ripott után egy félig-meddig Rambo 1 ripoffba oltott Emelt fővel vibe-os akciózást hozott el Jeremy Saulnier (Green Room). Mindezt saját stílusban, mondhatni művész filmes felütéssel tálalva.

Kisvárosi piszkos zsaruk rászállnak egy tagra, akiről végül kiderül, hogy kurvára nem kellett volna...

Az egyetlen bajom vele, hogy a sztori egy tipikus 100 perces játékidőért ordított, erre majdnem 130 percben sikerült csak elmesélni... Eleje brutál erős, utána némileg leül, majd ismét odacsap.

Aaron Pierre meg nagyot megy. Hibátlan John Stewart lesz a Green Lantern sorozatban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 14., szombat 16:11

KÉZIPOGGYÁSZ: Fúúúú! Na ez! Ez kurvajó cucc! Pedig önmagában semmi extra, egy Die Hard ripoff, de annak extra. Működik, Taron Egerton karizmatikus főhős, Jason Bateman pedig itt is egy ütnivaló fasz, de épp ezért jó főgecinek.

Minden a helyén van itt! Év egyik meglepetése nálam. :agree:

Netflixen nézhető.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. december 13., péntek 22:07

hehetheoriginal írta: secret level
10/10

5. résznél járok a 8-ból, a sifu, unreal tournament és warhammer40k részek kibaszottjók :kalapos:
arnold a szinkron a 4. részben btw :lol:
Nekem az osszes resz tetszett, pedig a jatekok felet nem is ismerem. A new world-on rohadt sokat rohogtem. De azt nem gondoltam volna, hogy egy Pac Man-bol ezt ki lehet hozni.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. december 13., péntek 21:17

soadroli írta:
Remy írta:
28 NAPPAL KÉSŐBB:
Az egyetlen problémám vele, hogy az utolsó néhány képsort kivéve olyan, mintha kaputelefonnal forgatták volna le az egész filmet...
az újat viszont iPhone 15 Pro Max-szal forgatták :D
Meg kb darabonkent 30 millios objektivekkel, de azt mar nem teszik hozza. :mrgreen:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 13., péntek 19:13

AZ ERDŐ HARCOSA: Norris, mint Jebediah McKenna, az elhunyt őslakos szellemharcos, aki képes állatok alakját felvenni és az "őslakos harcművészet" mestere....jelentsen ez bármit.
Van ennél keményebb eredet történet? Nem hinném.

Fura mód nem egy kőkemény akciófilm ez. Inkabb csaladi mozinak készült. Erdő, táborozó gyerekek, gonosz vállalat es fakitermelés. Van itt bunyó, kőkemény nézés, mortal kombatot megszégyenítő animality, tabortuzi éneklés, szerelmi szál es varázslat. Norris nem beszél sokat, némán áll, solyomkent repülve karaterugassal egy mellkason ér földet. Medvekent tör-zuz, majd gyermeket ment. Mindezt a legepicebb skinben, indián ruhaban, hosszú hajjal. Jebediah jön, lát, lever 67 munkást es a bosst, megmenti az erdőt, a gyermekeket es rég elvesztett szerelmevel ujra együtt lesz a túlvilágon. Csodálatos. Kellemes kis családi program a gyerekekkel egy bögre forró kakaó mellett
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 13., péntek 18:24

Le Jardinier

Van Damme új filmje! Január 10! :sziv: Kertészként darálja le az ellenfeleket, köztük Jérôme Le Banner-t is. :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. december 12., csütörtök 23:47

Remy írta:
28 NAPPAL KÉSŐBB:
Az egyetlen problémám vele, hogy az utolsó néhány képsort kivéve olyan, mintha kaputelefonnal forgatták volna le az egész filmet...
az újat viszont iPhone 15 Pro Max-szal forgatták :D
Kép

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 12., csütörtök 23:29

soadroli írta: 28 Years Later trailer
Újráztük is az elsőt.

28 NAPPAL KÉSŐBB: Zsánerének egyik legjobbja, kegyetlen, realisztikus, nyomasztó. Danny Boyle elég komoly adrenalin injekciót adott ezzel a zombis zsánernek anno. Sztoriban pont elég, zenében is erős, a Cillian Murphy, Naomie Harris, Brendan Gleeson hármast pedig jó volt látni.

SMILE 2: Bírtam az elsőt, és ez sem lett igazából rossz, sőt... Naomi Scott tök jó főszereplő volt, de ez a rész inkább tűnt egy karakterdrámánák, mintsem horrornak, és szólt arról, hogy egy baleset miatti traumát, hogy nem tudsz feldolgozni...

A horror része egyáltalán nem volt erős, cserébe sztoriban több tudott lenni, mint egy random horror folytatása. Épp ezért nem is tudok rá haragudni, pláne, hogy Scott tényleg erős volt a szerepben. De talán egy sima drámaként jobban működött volna...

A MAGÁNYOS FARKAS: Chuck Norris filmekkel nem igazán tudsz mellélőni. Történjék bármi, úgyis ő nevet a végén... kivéve persze, ha Bruce Leevel kell szembenéznie...

Pofonegyszerű, vadnyugati hangulatú, hamisítatlan, egysíkú, könyörtelen Chuck Norris-mozi, aki előbb üt vagy rúg, minthogy kérdezzen bármit is. Aztán még itt van a mindig jó David Carradine is. Egy csipetnyi romantikával megfűszerezett, westernbe oltott B-akcióhősmozi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 12., csütörtök 22:42

secret level
10/10

5. résznél járok a 8-ból, a sifu, unreal tournament és warhammer40k részek kibaszottjók :kalapos:
arnold a szinkron a 4. részben btw :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: