Remy írta:
Érdmben reagáltam a témához. Neki Kerkez nem magyar, nekem meg ő. Témához kapcsolódott.
Te ki a faszom vagy?
Egyszerű vagy, mint egy faék.
Na de válaszolok, én az vagyok, akiről te semmit nem tudsz.
Én az vagyok, aki megmondja neked egy bármilyen Kerkez interjú alapján, hogy ő bizony nem magyar, ha fáj neked akkor se.
Én az vagyok, aki elolvasta a linkelt cikket, ahol az apuka mondja hogy "mi Kerkezék szerbek vagyunk".
Én az vagyok, aki megérti amit írsz, nem csak fociközegben elsajátított sablonokat tudok böfögni mindenféle ragozás nélkül.
Én az vagyok, aki meg tudja különböztetni a magyarságot és a magyar állampolgárságot.
És te, ki a faszom is vagy?
Ja igen, te az vagy akit még az a link se érdekel, amit nem is én küldtem, nehogy összezavarjanak a tények. Téged most már visz a hype nincs megállás. Mint oly sok topicban, egy egyszerű fanboy.
Röviden tömören, csak remy, de hát semmi újat nem mondtam.
Na de mondjad csak, mi fáj?
Hehe, nem fröcsögök, egyszerű ténymegállapítás.
Továbbra is tartom, hatalmas siker, gratulálok Kerkeznek, 22 éves lesz, sok van még benne és a válogatott ebből csak profitálhat. Attól még egy papír nem fog felülírni bizonyos dolgokat. És bizony a másik 2 sem az. Elfogadtak egy papírt, cserébe játszhatnak válogatott meccseken. Nem atomfizika ez.