Football Manager

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Football Manager

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. április 12., szombat 18:31

3. szezon eleje és megtörtént a tulajdonosváltás. kep

fasz*n meg is mondta az új tulajdonos gyerek, hogy nincsenek befektetési tervei...szóval pénz az ezután se lesz :mrgreen:
[FIFA WORLD]

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. április 10., csütörtök 16:32

Nem tudom, hogy nagy kérés-e, de valaki nem tudna linkelni egy magyarosítást és a friss keretek a 12-höz?
Fontos lenne, mert már vagy 1 hete nem játszottam, jönnek az elvonási tünetek. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 8., kedd 13:42

14-el játszik valaki? Bele kéne kezdenem, mert megvettem, de kéne 1-2 tanács, hogy mit,merre és meddig. :D

LeagueofLesbians

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. április 8., kedd 12:54

Ááááá. kegyetlen ez a játék (fm10)

2. szezon a Rayonál. (Első szezon emlékeztető: pénz nincs, fizetési keret 1.2m/hó ezt kell lenyomni 800k/hóra. Keret elmegy. Utolsó helyekre várnak, de sikerül 11. helyezést elérni. Fizetési keretet lenyomtam ~500k/hóra a keret rovására nem mentem a köv szezonra sikerült megerősíteni a csapatot)

Szóval akkor 2. szezon: Csapatot tényleg sikerült megerősíteni, olyan okt elejétől kezdve megállás nélkül a top3-ban (feljutó helyeken voltam) Taktika vitte a prímet. Játékosok adták. (igaz pénz megint nem volt semmire) 10 forduló van hátra a szezonból 1. vagyok a bajnokságban és játszanom kell a 4. illetve 13. és alatta lévő csapatokkal. A csapat megadta magát. akkor lőttek gólt, amikor akartak. focit nem játszott a csapatom. Összeomlottak. 6. helyen fejeztem be. Első helyről 10 fordulóval a vége előtt......nem lett meg a feljutás, de a vezetőség meg a szurkolók így is nyalják a talpam, mert a 6. hely is hatalmas eredmény a csapatnak. Sikerült 3-4 jó játékost ingyen megszerezni a köv szezonra, mert hát pénz az nincs.

3. szezon eleje (júl.). Első bari meccsig próbáltam igazolgatni meg igazgatni meg új taktika a szezonra. 1-2 érdekesség: Amikor első szezonban 2009. júl. körül idejöttem a csapathoz havi 1.2milliót nyomtak el fizetésekre. Szép lassan redukáltam lefelé, ahogy az megkövetelték...most ott vagyok, hogy havi 300k-t költök fizetésekre, de 280k/hó alá kellene nyomnom. Egyszerűen vicc!!!! 1MILLIÓVAL költ kevesebbet a csapat havonta a fizetések miatt és így is top 5-6-ban van a csapat + a játékoskeret nem romlott!!!, de megint az lesz, mint a 2. szezonban, hogy végig top3ban leszek majd az utolsó fordulókban lecsúszok. A vezetőségnek ha a tabella első felében van a csapat az már szenzáció, de egy kicsikével több pénzzel fel is jutnék...de így nem látom sok esélyét :cens: 2. szezonban kellett volna feljutni, így nem tudom mi lesz :/ Majd kiderül :)

Képeket bármiről szeretnél akkor írd nyugodtan :) (tudom képek nélkül nem olyan jó, de most nincs hangulatom képeket csinálgatni :mrgreen: )

köszi, hogy elolvastad
[FIFA WORLD]

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. április 1., kedd 18:53

"Pepe named as World Player of the Year winner" :D
Nem gondoltam volna hogy ez lesz. 15 meccs, 7 gól 1 gólpassz, 7.84es össz értékelés, Messinek "csak" 7.81

Sajnos az Aranylabda közelébe nem engedték :lol:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. április 1., kedd 9:32

Na télen leigazoltam a Kawashima-Riera-D'Agostino csomagot, aminek hála feljöttem az 5. helyre és bejutottam a kupa elődötőbe. Bajnoki hajrára, pedig szerződtettem a szabadúszó Hoaraut. Kezdő: Kawashima - Szolnoki, Gubacsi, Ba, Présinger - Quaresma, D'Agostino, Holman, Riera - Priskin, Hoarau.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. március 26., szerda 21:55

Afrika/Azsia kupa... Avagy miert ne igazolj sok afrikai es azsiai valogatottat. :D

Nembaj, mostmar tudom mire kell majd figyelni ha keretet epitek.

Egyebkent masodik szezonom. Elso szezonrol roviden: Bajnoki negyedik hely, minden masbol (kupa, EL) kiestem hamar, szoval nem kellett stresszelni. Azota raerositettem a keretre nemkicsit, jelenleg feltavnal masodik vagyok a Dortmund mogott 2 ponttal lemaradva, a BL-ben megnyertem a Chelsea OM Kopenhaga csoportot, ugy hogy az utso meccsen 3-3at hoztam a stamford bridgen a 90. percben egyenlitve es azzal lettem csoportelso, erre a Chelsea megkapta a Baselt en meg a PSG-t. :lol: Jelenleg itt tartok. Ja, a kupabol megint kiestem de az sose erdekelt. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

MorataMartin

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. március 25., kedd 12:35

Igazából fogalmam sincs hogyan tudtam leigazolni Quaresmát. Először 20kás fizut kért aztán úgy döntöttem márciusban h próbajátékra invitálom. Júliusig folyton meghosszabítottam a próbajátékat majd mikor sok játékosomnak leját a szerződése újra szerződést ajánlottam nekim Itt már csak 3-4 ezres fizut akart. Mivel max 1500 as fizut tudtam ajánlani így sok bonússzal tettem neki ajánlatott amit elfogadott. Én se értem am mert volt már nálam Nesta és Boa Morte is. Am FM 2012ben Vidivel eljutottam a legjobb 32 közé ahol a későbbi győztes Porto ejtett ki.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. március 24., hétfő 9:15

Ha 100 éven belül eltudom indítani a játékot, akkor nekem is elküldhetitek egy bajnokság készítésének menetét.

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. március 22., szombat 14:18

ja igen! aki tudja, hogy lehet fm12-be nemzetközi tornákat csinálni, jelezze. :D akartam egy olyan, h 4 évente - páratlan években - vmi torna Mo. és a szomszédországok részvételével (8 csapat, 2 csoport, első 2 helyezett továbbjut, és ott elődöntő-döntő formátum), de sehogy se tudtam megcsinálni. :( van ez a 4 nemzet tornája az Egyesült Királyságban, onnan próbáltam ihletet nyerni, de nem sikerült... fmhungary-n van fent egy ilyen adatbázis, amiben ugyanez az elképzelés valósul meg, de törölve lett a fájl. szóval segíccsetek!

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. március 22., szombat 13:58

eddig is úgy gondoltam, hogy a magyar bajnokságot bármelyik csapattal meg lehet nyerni, de ez még engem is meglepett. :D újoncként - dacára a más csapatoknál elért eredményeimnek - inkább arra számítottam, hogy egy erős középmezőnybeli helyezés már jó teljesítmény lenne, főleg úgy, hogy már az első évben, egy osztállyal lejjebb is a középmezőny elérése volt az elvárás - persze nekem a feljutás. igaz, eddig nagyon adott a gép, 1-2 alkalommal volt csak buzi, szóval várom, hogy mikor kerül fel a szopóálarc. nem tartom esélyesnek a bajnoki címet, de mivel a kupából már kiestünk (beáldoztam), ha elérnénk egy dobogót, akkor kurvára boldog lennék. :D nem sok magyar van a kezdőmben... általában átkozom az ügynököket, hogy állandóan baszogatnak, ki is szoktam kapcsolni, de itt nagyon jó szolgálatot tesznek. pár leszázalékolt játékoson kívül általában jókat ajánlanak, aztán az már csak a büdzsén múlik, hogy belefér-e. épp most tolt be az elnök 600k-t a közösbe, így már csak -1.2 millión állok. :mrgreen: nincs bevétel konkrétan, úgyhogy várok egy mecénást. :)

annyi még az igazsághoz hozzátartozik, hogy a magyar bajnokságot (és a 2-3. osztályt is kicsit növelve) belőttem az osztrák alá kicsivel reputationben, illetve megszüntettem a ligakupát, és beállítottam, hogy 4 év alatt lehet állampolgárságot kapni, így kicsit életszagúbb a 10 év helyett. a vidi a 2. évben bejutott az el-csoportkörbe, ahol 3. lett, de az utolsó meccsig pariban voltak.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. március 22., szombat 11:53

Nemrég lett újratelepítve a gépem, viszont hiába tettem fel a FM 2014-et "a serious error was encountered and the application will close. an error file has been generated in" hibát ír ki. Törölhetem én a crash dump mappát, azután se megy. Töröltem a játékot, feltettem újra ,de ugyanez a gond mindig előjön :angry: Hogy lehet megoldani a gondot?

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 21., péntek 11:20

Megint sikerült felcsesznie az FM-nek. Spanyol kupában a 3. ligás Cartagenával találkoztam (Madrid). Első meccsen idegenben felküldtem a B csapatomat, nyertünk 4-2-re. Otthon, hogy biztosra menjek felküldtem az A csapatomat. 4-2-re nyert a Cartagena úgy, hogy a 93. percben sikerült kínkeservesen berúgni a hosszabítást érő gólt, de ez még semmi. :roll: Tizenegyesek jöttek, persze sor került az összes mezőnyjátékosomra (itt már tudtam, hogy ezt a meccset nem nyerhetem meg :D ) és végül láss csodát Casillas kihagyta.
Szóval baromi reális volt megint. :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 21., péntek 8:05

ez nekem is rejtély, mert ilyen nevek ha netán jöttek is volna, általában (ezen a szinten) csillagászati fizuért, ami nem igazán volt megfizethető.

de nekem ennél még mindig meglepőbb, hogy hogyan lehet ilyen kazincbarcikákkal meg nyíregyházákkal bl-t nyerni pár szezon alatt.
keret semmi, pénz semmi, edzői stáb semmi, stadion semmi, edzéslehetőségek semmi, klub hírnév semmi...

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. március 20., csütörtök 22:18

MorataMartin írta:Dibusz - Oliveira, Alpha Ba, Mamadu - Sebastian Rodriguez, Windecker - Nildo, Holman, Quaresma - Torghelle.
Nem tudom, hogy te melyikkel játszol, én a 12-vel, de ezt, hogy lehet össze hozni?
Én a Debrecennél már a 7. évemet kezdtem, minden évben megnyerem a magyar bajnokságot, általában a kupákat is, folyamatos BL résztvevő vagyok, minden évben 3. helyen végeztem, 47. helyen állok a klub ranglistán, 24. legerősebb bajnokság a magyar.
De hozzám nem igazolnak a fiatal tehetségek sem, se a kiöregedő, klub nélküli nagyobb nevek.
Pedig ilyen 1860 München, Southempton féle (2. osztályú) csapatok fiataljait próbálom le igazolni, de semmi.
Pandev, Zhirkov, Tello stb. stb. mind csapat nélküliek, mégsem akarnak hozzám igazolni...
Pedig még azt sem lehet mondani, hogy nem nyilatkozok róluk eleget, mert folyamat tolom.
Te meg ilyen Quaresma-kat, Zambrotta-kat, Landzaat-okat, Thiago-kat igazolsz már a 3. évedben.

Nekem ez miért nem jön össze? :mrgreen: Esetleg nem tudna ebben valaki segíteni, ötletet adni? :hmmm:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. március 20., csütörtök 13:13

gkovi írta:Durván nagy Messi fan lehet a FM 14 tervezői között. :D
Hatodik szezonban Ronaldo 54 meccsen 51 gólt rúgott, Messi 24 gólt. Naná, hogy megint Messi nyert. :lol:
1 év kivételével mindig Messi lett az aranylabdás.
Raadasul minden lenyegesebb attribute-ja 20-as... Nevetseges. Tudnam hogy kell hasznalni az editort mar reg atszerkesztettem volna hogy ne legyen ilyen irrealis.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

MorataMartin

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. március 20., csütörtök 11:45

Ferencváros írta:
MorataMartin írta:Most kezdődött a 2. szezonom a Dunaújvárossal. Az első évben 11. lettem a másodosztályban, de megnyertem a Magyar Kupát! :D A Tököllel játszottam a kupadöntőt! :ozil: Aztán behúztam a szuperkupadöntőt is a DVSC ellen, de az EL-selejtezőből rögtön kizúgtam. Ez a kezdőm: Sáfár Szabolcs - Zambrotta, Danylovsky, Farkas Viktor, Gaál Miklós - Windecker, Cukic - Halmosi, Landzaat, Thiago - Alexeev.
Ezzel a kezdővel csak 11.lettél? :mrgreen:
Nem. ez a 2. szezonban volt már a kezdőm. Ezzel megnyertem az NB2-tőt. Most a 3. szezonomban járok és ez a kezdőm: Dibusz - Oliveira, Alpha Ba, Mamadu - Sebastian Rodriguez, Windecker - Nildo, Holman, Quaresma - Torghelle.

Alpha Ba: http://www.transfermarkt.co.uk/en/alpha ... 50802.html , Cremonesi: http://en.wikipedia.org/wiki/Michele_Cremonesi , Sebastian Rodriguez: http://en.wikipedia.org/wiki/Sebasti%C3 ... ootballer)

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. március 10., hétfő 18:46

MorataMartin írta:Most kezdődött a 2. szezonom a Dunaújvárossal. Az első évben 11. lettem a másodosztályban, de megnyertem a Magyar Kupát! :D A Tököllel játszottam a kupadöntőt! :ozil: Aztán behúztam a szuperkupadöntőt is a DVSC ellen, de az EL-selejtezőből rögtön kizúgtam. Ez a kezdőm: Sáfár Szabolcs - Zambrotta, Danylovsky, Farkas Viktor, Gaál Miklós - Windecker, Cukic - Halmosi, Landzaat, Thiago - Alexeev.
Ezzel a kezdővel csak 11.lettél? :mrgreen:

LeagueofLesbians

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. március 10., hétfő 18:08

nem tudom nekem lenne erőm, kedvem magyar bajnokságot nyomni, de nem igazán hiszem.. :mrgreen:

Közben egy kis érdekesség, hogy FM10-ben a legjobb játékosom stb. meg minded Juan Quero. Rákerestem wikipedia segítségével, hogy mit ért el a valót életben szegény gyerek.. :mrgreen: Bolíviában focizik a hatalmasan erős első osztáyban, ahol a 12 csapatos bajnokságban 6. helyen tanyáznak :mrgreen:
hatalmas karriert futott be :-(

Sebaj, majd nálam a játékban többre viszi :shifty:
[FIFA WORLD]

MorataMartin

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. március 10., hétfő 11:33

Most kezdődött a 2. szezonom a Dunaújvárossal. Az első évben 11. lettem a másodosztályban, de megnyertem a Magyar Kupát! :D A Tököllel játszottam a kupadöntőt! :ozil: Aztán behúztam a szuperkupadöntőt is a DVSC ellen, de az EL-selejtezőből rögtön kizúgtam. Ez a kezdőm: Sáfár Szabolcs - Zambrotta, Danylovsky, Farkas Viktor, Gaál Miklós - Windecker, Cukic - Halmosi, Landzaat, Thiago - Alexeev.

Vissza: