Fu ezek a becezgetesekhehetheoriginal írta: nalam ez a kezdo akkor, ha mar nem jon senki:
(nevek alapjan, remelhetoleg a teljesitmeny is megy majd melle)
kurti - carvi, asi, rudi, cari - valvi, güli, cami - beli - bapi, bini

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. július 15., kedd 8:10
Fu ezek a becezgetesekhehetheoriginal írta: nalam ez a kezdo akkor, ha mar nem jon senki:
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 15., kedd 8:08
Es akkor a keret 3bol egyik vilagklasszisa huijsen?hehetheoriginal írta: nalam ez a kezdo akkor, ha mar nem jon senki:
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 15., kedd 8:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 15., kedd 7:18
Biztos van, de meg egy Real Madrid sem kepes sokmillio jatekost figyelni. A masik meg, mi nem egy portugal csapat vagyunk, ahol belefernek a probalgatasok, minden szezonban, a posztok tobbsegen.hehetheoriginal írta: Nem tudom, nem en kapom a penzt, hogy talaljak valakit.
Csak ne meseljek be nekem, hogy a sokmillio jatekos kozul tenyleg nincs egy se, aki hasznunkra valna, inkabb nekimegyunk ugy a szezonnak, hogy evek ota csak elfele mennek jatekosok a kozeppalyarol.
De nekem ugy is jo, ha hujszibol csinalunk buszkecc klont, de muszaj ember oda.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 15., kedd 7:16
Ez amugy megint milyen hir?ELSiete írta:Florentino Pérez would have gone for Rodri if he was available, but for now no midfielder is convincing the club.
Florentino Pérez has made it clear: he will not pay €100m to sign a midfielder who is not worth it.
— @ellarguero
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 15., kedd 7:08
A 30 éves Rodrit térdszalagszakadás után, egy jó magas fizetéssel 5 évre. Mekkora deal lenne, pótolnánk Alabát.Galacticos írta:Na vegre a puhos.ELSiete írta:Florentino Pérez would have gone for Rodri if he was available, but for now no midfielder is convincing the club.
Florentino Pérez has made it clear: he will not pay €100m to sign a midfielder who is not worth it.
— @ellargueroebbe valamilyen modon bele vonni rodrygot es siman ossze is jonne a biznisz.
Mondjuk megneznem vinicius fejet az elso talalkozaskor.![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 15., kedd 7:07
Azért azt ne felejtsük el, hogy a lyukas középpálya nem csak nyár óta van, szóval ahogy a vezetőség egyébként nagyon szépen felkészült egy CB-ből és egyből kosárba rakta Huijsent, úgy remelhetőleg már régóta vannak nevei középpályára is. Persze a klub vb előtt mindenkit is bevasarolni és már ott próbálgatni álomszerű lett volna, de azért kapkodni sem kéne.RealRaúl77 írta: Megírtak már mindent, még az ellenkezőjét is. Várjuk ki a végét. Senki nem fogja tudni megmondani, hogy ki kellene, max találgatunk, ezt ők és Xabi jobban látja, várjuk ki, mit lépnek. Elég lesz szeptemberben pálcát törni a nyár felett, sőt, jobbat mondok, igazán csak tavasszal derül ki ennek eredményessége. (Ha hosszútávon gondolkozunk, akkor lehet, hogy nem is most, hanem 2-3 tavasz múlva.) Türelemjáték, nem lehet mindent most rögtön azonnal.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 15., kedd 6:56
Na vegre a puhos.ELSiete írta:Florentino Pérez would have gone for Rodri if he was available, but for now no midfielder is convincing the club.
— @ellarguero
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 15., kedd 6:56
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 15., kedd 6:53
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 15., kedd 6:50
Ehhez én túl kevés focit és bajnoksagot nézek, hogy pontosan megmondjam. Amit tudunk, hogy a jelenlegi felhozatal nem volt elég, és tavaly többnyire a középpályán veszítettük el a parharcot mindenkivel szemben. Iszonyat sok hír lett lehozva, hogy kell nekünk egy Kroos típusú játékos. Nekem ne nondja senki, hogy ha Gulert fixen kezdőbe rakjuk, Ceballost meg eladjuk (amennyiben igaz), az elég lesz egy újabb hosszu szezonra. Mastantuono és Carreras elég volt a vezetőségnek, akkor Zubimendinek is elégnek kellett volna lennie. Akár Nico Pazt is visszavehettük volna. Egyiktől sem dobok hátast, de kellenek opciók, mert jelenleg nincs, vagy alig van.Realista24 írta:Miert? Van olyan jatekos aki jo lenne es mozdithato?ELSiete írta: Real Madrid are NOT working on signing a midfielder right now.
The club has NOT found any midfielder on the market that convinces them.
Florentino Perez doen't want to overpay for players that aren't worth it. @La_SER
Xabi Alonso's staff believes that the team needs a deep-lying playmaker in midfield, but the club hasn't found ANY player on the market that they consider good enough. @La_SER
Fasza...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 15., kedd 6:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 15., kedd 6:47
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. július 15., kedd 6:09
De ki lenne jó? Valami tucatspanyol? Egy újabb Pogbautánzat?hehetheoriginal írta:Erteni kell, amit irok.Realista24 írta:
Irod hogy erted, kozben megsem.![]()
![]()
En ertem , hogy miert mondja ezt a klub (talan igy is van).
Csak a mogottes reszt nem ertem. Gyenge kifogas, hogy nem talaltak ilyen jatekost a piacon.
Egy dolog a kommunikáció, nem kell mindig elhinni, amit mondanak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 15., kedd 6:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 15., kedd 5:57
Erteni kell, amit irok.Realista24 írta:Irod hogy erted, kozben megsem.hehetheoriginal írta: Ertem, tehat azert nem igazolunk vmi kurvajo gyereket, mert tele a keret. Nem is hogy hianyposzt, vagy hogy muszaj lenne igazolni. Konnyebb azt mondani, hogy nem talaltunk senkit.
Aki nem uti meg a szintet. Milyen szintet?ezt a mostani szintet?
![]()
Tovabbra is 1/10.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 15., kedd 5:55
Irod hogy erted, kozben megsem.hehetheoriginal írta: Ertem, tehat azert nem igazolunk vmi kurvajo gyereket, mert tele a keret. Nem is hogy hianyposzt, vagy hogy muszaj lenne igazolni. Konnyebb azt mondani, hogy nem talaltunk senkit.
Aki nem uti meg a szintet. Milyen szintet?ezt a mostani szintet?
![]()
Tovabbra is 1/10.
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. július 15., kedd 5:52
Madridban kb top 5 nek kellene lennie a poziciojaban, az a normális. Vagy legalabb olyan tehetsegnek, aki elerheti es meg legyen is megfizethrto, azert az kurva szuk halmaz. Könnyű ugy jarni, mint az MU, nem minden arany, ami fénylik.hehetheoriginal írta: En ertem, hogy nem talalunk es akkor inkabb nem adjuk lejjebb.
De pl egy nuno mendest se talalt a szagerto stab eleg jonak....
Nekem ne mondja senki, hogy nincs a vilagon olyan jatekos - akit pl en nem ismerek, mert nem kovetem napi rendszerességgel, mint regebben -, aki ne ferne be, ne lenne segitsegunkre. Plane ha a keretet nezem, ne basz mar meg, hogy ezeknel a jatekosoknal, pl egy tucsimeninel, gulernel nincs jobb?
Miert kell hazudni?
Ezek a buzik basznak dolgozni. Tenyleg megneztek az egesz piacot? Fiatal jatekosokat? Maszti az kellett, de nincs olyan szintu kozepso kozeppalyas? Ne vicceljunk mar.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 15., kedd 5:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 15., kedd 5:36
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem