Raúl Asencio - 17
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Raúl Asencio - 35
Egyrészt a sérülékenysége miatt is, ami az utolsó 2-3 szezonban már majdnem olyan szintű volt,mint a MU-ban(5 egészséges,10 kihagyott).
A 19/20-as szezonban a city elleni hibái pedig itt vannak előttem, nyilván ez árnyalja a képet az amúgy zseniális fasziról aki előtte volt.
Sajnos rövid volt a peakje, de annál erősebb.
A 19/20-as szezonban a city elleni hibái pedig itt vannak előttem, nyilván ez árnyalja a képet az amúgy zseniális fasziról aki előtte volt.
Sajnos rövid volt a peakje, de annál erősebb.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem az utolso masfel evere gondolhat. Elotte patika volt, Nesta fele eleganciaval, hibatlan jatekkal. Kar, hogy ilyen hamar kiegett, vedo goat lehetett volna, ha birja mentalisan es fizikalisan is meg par evet ezen a szinten.(legalabbis nalam.)Realista24 írta:Varane mitől nem volt konzisztens?chronic írta: Más tészta, de Modric csak 23 évesen igazolt a Spursbe, de nyilván senki nem fog 40 éves koráig Luka papa szinten játszani.![]()
Varane más szint, ránk rúgta az ajtót anno, aztán kiderült róla,hogy se nem vezér, se nem konzisztens.
Raul bácsi is ránk rúgta az ajtót az Osasuna elleni meccsen. Becserélték, kb harmadik labdaérintése egy 50 méteres assist volt, emellett jól játszott, egy fél hibára emlékszem a bilbao ellen, leszarom. Alaba,Militao is hibázott dögivel, nyomatni kell a faszit.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Varane mitől nem volt konzisztens?chronic írta: Más tészta, de Modric csak 23 évesen igazolt a Spursbe, de nyilván senki nem fog 40 éves koráig Luka papa szinten játszani.![]()
Varane más szint, ránk rúgta az ajtót anno, aztán kiderült róla,hogy se nem vezér, se nem konzisztens.
Raul bácsi is ránk rúgta az ajtót az Osasuna elleni meccsen. Becserélték, kb harmadik labdaérintése egy 50 méteres assist volt, emellett jól játszott, egy fél hibára emlékszem a bilbao ellen, leszarom. Alaba,Militao is hibázott dögivel, nyomatni kell a faszit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Más tészta, de Modric csak 23 évesen igazolt a Spursbe, de nyilván senki nem fog 40 éves koráig Luka papa szinten játszani.
- realmadrid95
mentamas írta:A korszakos tehetségek úgy robbanak be, mint Varane: 18 évesen, top teljesítménnyel, a legnagyobb meccsen.ateeemadrid írta:
Megpróbáltál vmi nagyot mondani most gondolom.![]()
Asencio eddigi teljesítménye simán hozza azt eddig, amit a legnagyobb tehetségeknek kikiáltott khvktól várható.
Asencio "berobbanása" a majdnem 22 évével inkább hasonlít Reguilón berobbanására: vészhelyzetben, hiányposztra, jó teljesítménnyel és extra kezdeti motiváltsággal.
Ancelotti szerencsére nagyon jól kezeli a helyzetet, megadja neki az időt, hogy szépen lassan, mindenféle nyomás nélkül beépüljön a felnőtt keretbe.
Máskülönben meg a Nacho hasonlat nagyon is pozitív. Szezononként 2000+ perceket játszott, néha extra klasszis teljesítménnyel, fontos gólokkal. A védelem bármely pontján lehetett rá számítani. Nem kellene elfelejteni, hogy a karrierje csúcsán kb minden más csapatban kezdő lett volna, kivéve nálunk. (Ramos, Pepe, Varane...)
Ha szerinted tulzas, hogy Asencio korszakos tehetseg alapanyag, olyannyira tulzas, hogy kb minden mas csapatba befert volna Nacho karrierje csucsan. Azert megannyi jo vedoparos volt akkor, akiket biztos nem szoritott volna ki.
Varane egyebkent jo pelda lehetne, viszont a mostani felhozatalbol nincs olyan nagy valasztek, akire ezt ra lehetne aggatni, azert kerdeztem jelenidoben.
Szerintem lehet korszakos valaki 22 eves koratol is aztan max nem 30 evesen megy a levesbe, ahogy Varane tette. Szal mutassa kerem, nekem eddig tetszik csak Carlo ne gancsolja ki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
18 évesen inasba tette a Barcat, golt szerzett.Jim írta:a 3. osztályból felhozva úgy "nem robbant be" Asencio, hogy a 2. legjobb kh-ünk jelenlegmentamas írta: A korszakos tehetségek úgy robbanak be, mint Varane: 18 évesen, top teljesítménnyel, a legnagyobb meccsen.![]()
mondjuk szerintem ennyi meccsből még nem lehet megállapítani, hogy milyen szintre fog eljutni...
Varane meg nyilván magasabb szinten volt, mint Asencio ennyi évesen
ugyanakkor sosem volt ilyen domináns, karakteres játékos![]()
(annak ott volt mellette Ramos)
Majd szólj, ha Asencio megtette.
Miért úgy kell dicsérni a srácot, hogy más parades teljesítményét akarod lehúzni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a 3. osztályból felhozva úgy "nem robbant be" Asencio, hogy a 2. legjobb kh-ünk jelenlegmentamas írta: A korszakos tehetségek úgy robbanak be, mint Varane: 18 évesen, top teljesítménnyel, a legnagyobb meccsen.
mondjuk szerintem ennyi meccsből még nem lehet megállapítani, hogy milyen szintre fog eljutni...
Varane meg nyilván magasabb szinten volt, mint Asencio ennyi évesen
ugyanakkor sosem volt ilyen domináns, karakteres játékos
(annak ott volt mellette Ramos
- ateeemadrid
Szerintem inkább csak a túlzott hype miatt mentél szembe a tömeggel, de ez ugyanúgy a másik véglet. Hogy lehet az eddig lerakott teljesítménye alapján fixre kijelenteni, hogy a max szint amit elérhet az Nacho szintje? Nem lenézve Őt sem, mert az is szép teljesítmény lenne, de egyelőre mélyvízbe dobva simán hozott egy olyan szintet, ami miatt bőven bizakodhatunk, hogy klasszis lesz.mentamas írta:A korszakos tehetségek úgy robbanak be, mint Varane: 18 évesen, top teljesítménnyel, a legnagyobb meccsen.ateeemadrid írta:
Megpróbáltál vmi nagyot mondani most gondolom.![]()
Asencio eddigi teljesítménye simán hozza azt eddig, amit a legnagyobb tehetségeknek kikiáltott khvktól várható.
Asencio "berobbanása" a majdnem 22 évével inkább hasonlít Reguilón berobbanására: vészhelyzetben, hiányposztra, jó teljesítménnyel és extra kezdeti motiváltsággal.
Ancelotti szerencsére nagyon jól kezeli a helyzetet, megadja neki az időt, hogy szépen lassan, mindenféle nyomás nélkül beépüljön a felnőtt keretbe.
Máskülönben meg a Nacho hasonlat nagyon is pozitív. Szezononként 2000+ perceket játszott, néha extra klasszis teljesítménnyel, fontos gólokkal. A védelem bármely pontján lehetett rá számítani. Nem kellene elfelejteni, hogy a karrierje csúcsán kb minden más csapatban kezdő lett volna, kivéve nálunk. (Ramos, Pepe, Varane...)
A Varane példa kirívó, a csávó 18-22 évesen peakelt kb, amit akkor lerakott az kb. példátlan, prime Messit vett le a pályáról, ne az legyen az elvárás.
Én csak annyjt mondok, hogy bőven megérdemli az esélyt az eddigi alapján, és bőven benne van a képességek alapján, hogy meghatározó ember legyen hosszútávon is.
A korszakos tehetségek úgy robbanak be, mint Varane: 18 évesen, top teljesítménnyel, a legnagyobb meccsen.ateeemadrid írta:Megpróbáltál vmi nagyot mondani most gondolom.mentamas írta:
Nem akarlak elszomorítani, de köze nincs ahhoz a szinthez, amit bele akarsz látni.
Ha Nacho szintjét el fogja valaha érni, akkor elmondhatja magáról, hogy kimaxolta a tehetségét.![]()
lustáknak áll a világImpostor írta: Van valami videó linketek a ténykedéséről?
Nem láttam a meccset, de annyit írnak róla kíváncsi vagyok... na meg lusta..![]()
Thx
-
Impostor
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Van valami videó linketek a ténykedéséről?
Nem láttam a meccset, de annyit írnak róla kíváncsi vagyok... na meg lusta..
Thx
Nem láttam a meccset, de annyit írnak róla kíváncsi vagyok... na meg lusta..
Thx
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Egyenlőre még nem lehet tudni mi a szintje. Annyi biztos, hogy használható. Egyébként a Nacho szint az igencsak magasan van.
Egy kis elemzés róla
Raul Asencio Del Rosario
- Loves Real Madrid
- Plays like Sergio Ramos
- Made Maffeo cry
- Has the dawg in him
Egy kis elemzés róla
Raul Asencio Del Rosario
- Loves Real Madrid
- Plays like Sergio Ramos
- Made Maffeo cry
- Has the dawg in him
- realmadrid95
Az ido fog a kerdesre valaszt adni. Annyi szent, hogy jobb opcio, mint Tchouameni arra a posztra.mentamas írta:Nem akarlak elszomorítani, de köze nincs ahhoz a szinthez, amit bele akarsz látni.realmadrid95 írta:
Lehet, hogy elfogult vagyok, raadasul nem is jatszott meg nalunk sok meccset, de en ot nem igazan cserelnem el masra jelenpillanatban. Nekem o “generacios tehetseg alapanyag”.![]()
Ha Nacho szintjét el fogja valaha érni, akkor elmondhatja magáról, hogy kimaxolta a tehetségét.
Pontosan ez hiányzik, hogy odamenjen a sok verébhez valaki, mint anno Ramos vagy néha a gyilkos tekintetű Micimackónk, Casemiro azt utána meggondolja az ellenfél, hogy mit patkánykodik kövire.tomi_b írta: Asencio vs. Maffeo![]()
Ha már a bírók nem védik meg a járékosainkat, akkor legalább ez legyen meg újra.
Kell ez hogy a sok paraszt a helyére legyen téve, most is Maffeo már nem fogja többet 10 sec alatt kiütni Vinit ekkora gyalázat meccs után, úgy hogy a végén kb elsírta magát.
Full megszégyenült a tag és ezt ő is érezte, hiába nem volt rossz a pályán teljesítményre.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nacsosznál sokkal de sokkal stabilabb már most.
összesen 1 db hibája volt eddig, amiből gólt kaptunk, nacsosz meg rendszert csinált belőle, hogy folyamat az ellenfél csatárainak lődőzte a 16os előtt a labdákat baráti módon....mintha zsarolták volna vagy fogadást kötött volna....
hagyjuk is. nacsosz egy dolgos csereember volt, semmi különös extra képességekkel és tudással, csodálatos érzés, hogy nem rontja itt tovább a levegőt meg bassza szét a csapattársak erőfeszítését a balfasz hibáival, ez a gyerek meg kezdőcsapat alapanyag egyelőre.
összesen 1 db hibája volt eddig, amiből gólt kaptunk, nacsosz meg rendszert csinált belőle, hogy folyamat az ellenfél csatárainak lődőzte a 16os előtt a labdákat baráti módon....mintha zsarolták volna vagy fogadást kötött volna....
hagyjuk is. nacsosz egy dolgos csereember volt, semmi különös extra képességekkel és tudással, csodálatos érzés, hogy nem rontja itt tovább a levegőt meg bassza szét a csapattársak erőfeszítését a balfasz hibáival, ez a gyerek meg kezdőcsapat alapanyag egyelőre.
thereisonly1ronaldo
- ateeemadrid
Megpróbáltál vmi nagyot mondani most gondolom.mentamas írta:Nem akarlak elszomorítani, de köze nincs ahhoz a szinthez, amit bele akarsz látni.realmadrid95 írta:
Lehet, hogy elfogult vagyok, raadasul nem is jatszott meg nalunk sok meccset, de en ot nem igazan cserelnem el masra jelenpillanatban. Nekem o “generacios tehetseg alapanyag”.![]()
Ha Nacho szintjét el fogja valaha érni, akkor elmondhatja magáról, hogy kimaxolta a tehetségét.
Nem akarlak elszomorítani, de köze nincs ahhoz a szinthez, amit bele akarsz látni.realmadrid95 írta:Lehet, hogy elfogult vagyok, raadasul nem is jatszott meg nalunk sok meccset, de en ot nem igazan cserelnem el masra jelenpillanatban. Nekem o “generacios tehetseg alapanyag”.RaúlCF írta:
Hot take, szerintem jelenleg az u23 korosztályban senkire se mondanám, hogy generációs. Vannak nagyon jók és felfejlődhetnek generációs játékossá de jelen állapotban senki. Ezért is nagyon nehéz megjósolni kiből mi lesz. Vannak jó alapanyagok de rengeteg tényezőnek kell összeállnia.![]()
Alabának akkora a fizuja, hogy nehéz lesz elpasszolni máshova.ELSiete írta:Legyen inkább mindkettő.ziro4vr írta: Alaba és Militao közül az egyiktől biztosan megszabadulnék a nyáron.
Militaoért is kár lenne ennyi idősen, de egyszerűen nem látom a helyét a kezdőben, padra meg luxus lenne.