Abban az Arsenalban nem sok játékos mondhatta el magáról, h konstanst tudja hozni a szintet.Voltak ott porblémák minden szinten.ferni írta:Ott is voltak nagyon komoly meccsei amúgy, de sose tudta tartani a szintet.Kerlon írta: sokat elmondd, hogy az Arsenalnak sem kellett

Dani Ceballos - 19
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Dani Ceballos - 19
Ott is voltak nagyon komoly meccsei amúgy, de sose tudta tartani a szintet.Kerlon írta: sokat elmondd, hogy az Arsenalnak sem kellett
sokat elmondd, hogy az Arsenalnak sem kellett
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Ha arra van szükségünk (márpedig sokszor ez a helyzet...), hogy kicsit megtartsuk a labdákat középen, akkor lehet rá számítani. Nyilván soha nem lesz olyan dinamikus, mint Cama vagy Fede, de gyakran hasznos egy ilyen tipikus spanyol kp (barca féle Pedri, Isco stb.), aki mindig megjátszható mert beleverték, hogy folyamatosan üresbe helyezkedjen és kérje a labdát, mindig jó helyen van nála bogyó mert tud forgolódni meg pontosan passzolni is, mennek az apró kényszerítők stb. És oké, hogy fizikai aspektusokban sehol sincs (néha mintha úszna a tag a fűtengerben...), de egyrészt akar-kapar-teper, másrészt - mint tegnap is láttuk - előrejátékban sem fogalmatlan, véletlenül nem jön össze senkinek fél óra alatt egy-egy gól, gólpassz és kulcspassz (ívelés Benz fejére). Nem kell többet belelátni, mint ami, de aztán kaphatna sokkal több lehetőséget a csapágyasra járatott Lukita vagy a buszkecci lassúságba lanyhult Toni helyett.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Nem konstans, mert még Real mezben nem nagyon kapott erre lehetőséget. Anno ZZ alatt is, hiába tolta jól, gyorsan kikerült a kezdőből, pedig ott még a gólokat is szórta, duplázott is.ELSiete írta: Amúgy no offense, csípem a tagot, de azért az idei szezonban volt, hogy Carlo kezdobe rakta, mert pl az azt megelozo meccsen jó volt, aztán meg mégsem tudott a következő meccsen kiemelkedni. Szerintem nem konstans a tag, korábban is ez volt vele a baj. Ettől függetlenül mehetne most kezdőbe, Modric el van készülve, tartogassuk csak a BLre, Kroos is leeresztoben.
Amig ilyen 5-6 opció vagy egy csapatban, és amint nem tudsz 120- % t hozni és rögtön kikerüsz úgy azért nehéz.
Most itt a lehetőség, remélhetőleg Ancelotti is igy gondolja, megérdemelne a srác 2-3 meccset zsinórban, ha nem is mindig kezdőként, de legalább 30 perceket legalább folyamatosan játszatni.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Amúgy no offense, csípem a tagot, de azért az idei szezonban volt, hogy Carlo kezdobe rakta, mert pl az azt megelozo meccsen jó volt, aztán meg mégsem tudott a következő meccsen kiemelkedni. Szerintem nem konstans a tag, korábban is ez volt vele a baj. Ettől függetlenül mehetne most kezdőbe, Modric el van készülve, tartogassuk csak a BLre, Kroos is leeresztoben.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Pad'em
Ceballos: "Ki kell használni minden percet ebben a mezben."
Páran példát vehetnének róla. Tényleg mindig belead mindent mikor pályára kerül.
Páran példát vehetnének róla. Tényleg mindig belead mindent mikor pályára kerül.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Azért nagyon ne reménykedjetek benne, hogy kezdő lesz ezek után
Ancelotti nem erről híres. tavaly Jovic 2 jó meccs után ugyanúgy el lett felejtve.
Szép teljesítmény volt tőle nagyon tetszik a hozzáállása, pont ez kell mikor semmi nem akar működni a csapatnak.
Megérdemelné a több lehetőséget, nem csak ő hanem Nacho, Odri, Ase is (nagyon halkan jegyzem meg, hogy Mariano és Hazard is néha napján).
De tudom, hogy ez kb lehetetlen Carlonal, de a tavalyi menetelés utan nem csesztetem már annyira

Szép teljesítmény volt tőle nagyon tetszik a hozzáállása, pont ez kell mikor semmi nem akar működni a csapatnak.
Megérdemelné a több lehetőséget, nem csak ő hanem Nacho, Odri, Ase is (nagyon halkan jegyzem meg, hogy Mariano és Hazard is néha napján).
De tudom, hogy ez kb lehetetlen Carlonal, de a tavalyi menetelés utan nem csesztetem már annyira

- Süti
EYETEST! Nyomod druszám.Süti írta: Én csípem a srácot, mikor beszállt nem mozgott rosszul. Remélem fejben összerakják, megkapja a lehetőséget, aztán hadd szóljon. Nagyon vesztenivaló nincs vele kapcsolatban, aprópénzért vettük.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Fede és Cama is összességében kuka meccset hozott, de azért ahogy Toni-Ceba csere megvolt, nagyon összeállt az a hármas. Fede visszaállt, védekezett, nem ment fel, és ez egyébként jól is állt neki, stabil lett az egész középpálya. Cama-ra nem nehezedett már akkora nyomás, nem is hibázott a második félidőben annyit, amikor meg belépett a támadással jól tette. Jó hát azt a helyzetet elpuskázta amit benzemának szánt (?), de onnantól jól működött a kp.
Persze a villareal is ellőtte az összes puskaport az első félidőben, látszódott, hogy akkor is sprintelnek, amikor nem indokolt...Carlo cseréi ültek, ez a kp nekem tetszett, ez a kupában nálam alap lenne, ezzel akár meg is nyerhetnénk.
Persze a villareal is ellőtte az összes puskaport az első félidőben, látszódott, hogy akkor is sprintelnek, amikor nem indokolt...Carlo cseréi ültek, ez a kp nekem tetszett, ez a kupában nálam alap lenne, ezzel akár meg is nyerhetnénk.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azaz toni es luki helyettCamavinga helyett boven kezdhetne o.

thereisonly1ronaldo
En is azok taborat erositem akik szerint erdemes lenne nala meglovagolni ezt a momentumot. Igy hogy tovabbjutottunk 3 naponta lesznek meccsek tovabbra is, Camavinga helyett boven kezdhetne o.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem őt pont erre az időszakra akarták megtartani. Tudták, hogy nehéz a szezon és kellenek ilyen kiegészítő emberek mint ő. Azt azért megjegyezném, hogy játszott a januári meccseken és rendkívül bíztató volt a játéka. Amíg Modric, Kroos és Valverde nem térnek magukhoz simán neki kellene játszania. Tele van energiával és lelkes is. A szerződéshosszabbításon érdemes elgondolkodni az esetében, de ez legyen az edző kompetenciája, ő kérje a vezetőséget, ha úgy látja.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
És ami még fontosabb volt nekem, ebben a fehér cipőben már egy sportemberre hasonlított.
Amúgy tényleg jól nyomta.

Amúgy tényleg jól nyomta.
Ez a te meccsed volt, földig hajolok, erre csak csettinteni lehet.
Kroos nagyon puhány, lassú, pontatlan magához képest, Modric gyakorlatilag még használhatatlan, és Fede is messze a csúcsformájától.
Daninak kell a lehetőség!
Szép volt, óriási foca
Kroos nagyon puhány, lassú, pontatlan magához képest, Modric gyakorlatilag még használhatatlan, és Fede is messze a csúcsformájától.
Daninak kell a lehetőség!
Szép volt, óriási foca
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem igen. Van középpályára Rodri, kicsiGuillamon, a szent Busi-Pedri-Gavi hármas, Soler és Koke , meg ha Carva+Azpi lesznek a 2 jh, akkor még egy Llorrente is..Berti írta:VB keret teljesen esélytelen lett volna? Abban a hígfos spanyol keretben, ahol Asensiotól várják a gólokat és Eric Garcia az alap kezdő tagja, oda szerintem ő is beférhetne.Realista24 írta: Ceballos' hamstring injury doesn't look good, he'll likely be out until January.
@Santos_Relevo
Na, ahogy megtudta, hogy nem kap hosszabbitasi ajanlatot leserul honapokra.
Attól függetlenül, hogy szimpi tőle, hogy ahogy kimondta, úgy oda is tette magát és küzd, de szerintem annyi van benne, hogy 15-20 percekre beáll, tartani az eredményt. Ez viszont a válogatottba kevés..
Nekem nagyon bántja a szemem, hogy gyakorlatilag nincs sebessége, Modric, Kroos lefutják.. A vasárnapi bajnokin is rossz volt, könnyen elvették tőle.. Technikás, jó a szeme, tud focizni, de megértem a klubot, hogy nem emelnek az ajánlaton. Emberileg szimpi, mint már írtam, de egy epizodistánál nincs több benne.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
VB keret teljesen esélytelen lett volna? Abban a hígfos spanyol keretben, ahol Asensiotól várják a gólokat és Eric Garcia az alap kezdő tagja, oda szerintem ő is beférhetne.Realista24 írta: Ceballos' hamstring injury doesn't look good, he'll likely be out until January.
@Santos_Relevo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ceballos' hamstring injury doesn't look good, he'll likely be out until January.
@Santos_Relevo
@Santos_Relevo
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Az egyik legjobbunk volt. Bőven megérdemli a bizalmat a továbbiakban is.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Sajnos elég lassú és körülményes, amolyan totyogó, darabos mozgása van, minden mozdulatán látszik, hogy a többi kp-s alatt van egy szinttel. Spanyol bajnokikon hasznos lehet, de többet én se látok bele.Kerlon írta: Én csak annak nem örülnék, ha a tehetségesebb kollégák kárára ő játszana, mert az látszik, hogy tenni-venni jó lesz, de pluszt nem látok benne semmit se.