Pepe - 3
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Pepe - 3
Ha utolsó éveiben nagyon akar kaszálni akkor City...ha inkább az eredmények érdeklik marad. Szépen lassan padra szorul, de még úgy is bőven kap lehetőséget. Régóta itt van, szeretik, ismeri a dörgést. 32-33 évesen visszavonul és köszöni szépen, klub szinten szép karrier lehet az övé.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ühüm,majdnem ez volt a lényeg.Kivéve hogy az,hogy megszokná e az ember gyorsan,ha ne aggy isten eligazolna,avagy sem.Ja,de az meg sokszor csak sablon,az emberek,karakterek különböznek,ettől olyan jó ez az egész. Pepe latin srác,hirtelen,indulatos,színészkedős.....és néha agyatlanul odabaxós.....de emellett igazi harcos,őszinte srác,aki soha sem adja fel,és meghalna a csapatért.
ja,és talán a világ egyik legalulértékeltebb játékosa.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:Mondjuk a jelenlegi keretből Pepe az egyik, aki a legrégebb óta itt van. Talán csak Iker, Ramos és Marcelo voltak itt előbb, de Marci is csak fél évvel, ha jól emlékszem. Én bírom Pepe játékát, de az ilyen hangzatos nyilatkozatokat senkitől se szeretem. Itt a legjobban Toni barátunk tud nyilatkozni, okos, megfontolt és csak célozgat dolgokra, de nem jelenti ki maximálisan.
Ja,de az meg sokszor csak sablon,az emberek,karakterek különböznek,ettől olyan jó ez az egész. Pepe latin srác,hirtelen,indulatos,színészkedős.....és néha agyatlanul odabaxós.....de emellett igazi harcos,őszinte srác,aki soha sem adja fel,és meghalna a csapatért.
ja,és talán a világ egyik legalulértékeltebb játékosa.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
Jó,mondjuk szerencsésebb lett volna ha Rault írom pl,de azt is megszoktam a S04- ben...Kerlon írta:Mondjuk a jelenlegi keretből Pepe az egyik, aki a legrégebb óta itt van. Talán csak Iker, Ramos és Marcelo voltak itt előbb, de Marci is csak fél évvel, ha jól emlékszem. Én bírom Pepe játékát, de az ilyen hangzatos nyilatkozatokat senkitől se szeretem. Itt a legjobban Toni barátunk tud nyilatkozni, okos, megfontolt és csak célozgat dolgokra, de nem jelenti ki maximálisan.

Csípem amúgy Pepet,semmi bajom vele.
LEGIO PATRIA NOSTRA

Mondjuk a jelenlegi keretből Pepe az egyik, aki a legrégebb óta itt van. Talán csak Iker, Ramos és Marcelo voltak itt előbb, de Marci is csak fél évvel, ha jól emlékszem. Én bírom Pepe játékát, de az ilyen hangzatos nyilatkozatokat senkitől se szeretem. Itt a legjobban Toni barátunk tud nyilatkozni, okos, megfontolt és csak célozgat dolgokra, de nem jelenti ki maximálisan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Xabi Alonsot is megszoktam...Pepe sem volna kivétel.Ilyen a foci,bármikor változhatnak a dolgok...na mindegy,pepe nem egy agysebész, de én így szeretem. :D nekem már esküszöm furcsa lenne, ha nem lenne a real madrid keretének tagja. vagy másképp mondom, rohadt furcsa lenne mondjuk city (vagy akármelyik másik) mezben játszani látni.
LEGIO PATRIA NOSTRA

mondjuk szeptember óta tudjuk, h a gólpassz többet ér.dannen írta:bár nem (csak) az elmúlt pár hónap góljai miatt de tényleg mit kéne még tennie crnek? kupákat nyert a csapattal, bl, cdr, eu szuperkupa, egyéni elismeréseket szerzett mint, aranycipő, pichichi, bl gólkirály lett rekorddal meg mit tudom én még miket nem csináltennél egyértelműbb nem lehetne..

na mindegy,pepe nem egy agysebész, de én így szeretem.

(egyébként sokszor visszanéztem régi forumra, h milyen hsz-ek voltak a getafes mészárlása után.. kis nosztalgia.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
na végre.
végre vki megszólalt ronaldo mellett.
hetek óta mást sem olvasni minden edzőtől, meg játékostól, meg régmúlt játékosoktól és a szakmabeliektől, h senki más nem érdemli meg az aranylabdát csak neuer..csak neuer.. v vmelyik német. érv az nincs, csak ennyi. csapból is ez folyik.
pepe
végre vki megszólalt ronaldo mellett.
hetek óta mást sem olvasni minden edzőtől, meg játékostól, meg régmúlt játékosoktól és a szakmabeliektől, h senki más nem érdemli meg az aranylabdát csak neuer..csak neuer.. v vmelyik német. érv az nincs, csak ennyi. csapból is ez folyik.
pepe

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hulyeseg lenne apropenzert eladni, mikor meg mindig a vilag egyik legjobb vedoje. Ha jovore visszaesik a teljesitmenye, akkor is harmadik szamu vedonek nala jobbat ugyse talalnank.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A Manchester City vezetőedzője, Pellegrini nincs megelégedve csapata védekezésével. A portugál A Bola szerint az angol csapat januárban 10 millió eurót fizetne Pepéért, hogy javuljanak. Forrás: Madridom.hu

any***kat. 25 alatt nincsen bolt és az is csak nyáron,mert eladni csak akkor üzlet ha pótolni is lehet valakit. A pénz nem minden. Pepét meg nagyon nehéz lenne megfelelően pótolni.
TOP 3 pedig, ami így néz ki: Ramos, Pepe, Varane.
És ebben még elfogultságot se érzek jelenleg. Ramos - Pepe, mint Ferdinand és Vidic régen... Varane meg az elegancia, de még kell egy kis tökösséget a másik kettőtől felszednie.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Imádom az embert. Elég ha az a néhány millió madridista tudja,hogy egy cseszett jó védő és egy remek ember. Az meg,hogy a sport tévés buznyákok mit hordanak össze róla szart se érdekli.
-
Gascoigne írta:Te szítod itt a nemlétező feszültséget, kutya nem bántotta a portugált. Végre van pár nyugodt évünk három klasszis középsővédővel. Mindegyikük hozott le hatalmas meccseket sorsdöntő pillanatokban, szükség is van mindhármukra, nem kell folyton ki-ki ügyet csinálni ebből, meg pártokra oszlani.Ok,lépjünk tovább,pepe megítélése amúgy is 3 gól minusszal indul minden meccsen.
Hol szítom? Te miről beszélsz? Milyen feszültség van ez miatt? Ki az aki a véleményem miatt ideges?
Magad sem tudod...beszélsz össze vissza és vakvilágba támadsz.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Te szítod itt a nemlétező feszültséget, kutya nem bántotta a portugált. Végre van pár nyugodt évünk három klasszis középsővédővel. Mindegyikük hozott le hatalmas meccseket sorsdöntő pillanatokban, szükség is van mindhármukra, nem kell folyton ki-ki ügyet csinálni ebből, meg pártokra oszlani.Ok,lépjünk tovább,pepe megítélése amúgy is 3 gól minusszal indul minden meccsen.
-
Ok,lépjünk tovább,pepe megítélése amúgy is 3 gól minusszal indul minden meccsen.
Az nem is kérdés, hogy pepe többet mutatott itt, jóval többet, de nyilván az egyik itt van vagy 8 éve, a másik 3, amiből volt egy komoly sérülés.Igen,volt egy remek szériája,és ezt senki sem vitatja el tőle és azóta is várjuk ezt. Az fgy,a szar,a nímand,a hentes,a focigyilkos viszont játszott itt cirka 200 meccset és azokon 170en príma volt. Na ez jelenleg nem űberelhető.
Én tényleg csak arról az időszakról beszélek, amikor kiszorította, a sérülés óta ezt nyilván nem tette meg.
-
CS0ki írta:Nem arról volt szó, hogy évekig kiszorította, hanem hogy kiszorította. Sorozatban ő kezdett a sérüléséig, hónapokon keresztül. (még Mourinho is szó szerint így fogalmazott, hogy kiszorította. És az akkori teljesítményével ez nem is volt meglepő)...már akinél,nyilván egy pár meccses,vagy negyed szezonos szinte hibátlan teljesítmény figyelemremeltó,de nem vethető össze egy hosszú évek óta tartó kitűnővel....
Igen,volt egy remek szériája,és ezt senki sem vitatja el tőle és azóta is várjuk ezt. Az fgy,a szar,a nímand,a hentes,a focigyilkos viszont játszott itt cirka 200 meccset és azokon 170en príma volt. Na ez jelenleg nem űberelhető.
Nem arról volt szó, hogy évekig kiszorította, hanem hogy kiszorította. Sorozatban ő kezdett a sérüléséig, hónapokon keresztül. (még Mourinho is szó szerint így fogalmazott, hogy kiszorította. És az akkori teljesítményével ez nem is volt meglepő)...már akinél,nyilván egy pár meccses,vagy negyed szezonos szinte hibátlan teljesítmény figyelemremeltó,de nem vethető össze egy hosszú évek óta tartó kitűnővel....
-
Hát,kizárólag viselkedésügyi dolog.