kecsu10 írta: A Bayern elleni passza, illetve ahogyan előtte mutatta a fiatal gyerekeknek, hogy mi a helyzet, na azért érdemes futballt nézni, az maga a futball. Remélem ő és Modric lesznek a példaképek még hosszú ideig. Nekem óriási erőt adtak mindketten. Két gyerek és három munkahely mellett csináltam végig a phd képzést. Ahányszor elcsüggedtem, ránéztem erre a két közel negyvenes fickóra, akik annyi bl címet nyertek mint egy komplett klub 100 év alatt, és mégis csúsztak-másztak, kapartak. Legendák. Köszönünk mindent nekik. Szerintem szerdán megint előhúz mindkettő valami zseniális passzt, szükség is lesz rájuk!

Toni Kroos
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Toni Kroos - 8
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
A Bayern elleni passzát, illetve ahogyan előtte mutatta a fiatal gyerekeknek, hogy mi a helyzet, na azért érdemes futballt nézni, az maga a futball. Remélem ő és Modric lesznek a példaképek még hosszú ideig. Nekem óriási erőt adtak mindketten. Két gyerek és három munkahely mellett csináltam végig a phd képzést. Ahányszor elcsüggedtem, ránéztem erre a két közel negyvenes fickóra, akik annyi bl címet nyertek mint egy komplett klub 100 év alatt, és mégis csúsztak-másztak, kapartak. Legendák. Köszönünk mindent nekik. Szerintem szerdán megint előhúz mindkettő valami zseniális passzt, szükség is lesz rájuk!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
JUST IN: After the second leg game against Bayern Munich, Toni Kroos will OFFICIALLY announce that he will STAY at Real Madrid. @La_SER
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En is güliben latok vmi potencialt, mert fizikálisan biztos nem szelso. De oda kpra kibaszottnagy stabilitas, megbízhatóság es labdabiztossag kell, pl olyan nincs, hogy egylabaskodik vki...
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Kellene egy ember, aki eszreveszi a passzokat es amit kinez, oda is tudja ilyen utemben rakni, erre sztem meg nincs fiatalunk, talan Güler, de lehet o is csak probalgatva volt meg hátrébb jatszatva.Galacticos írta: Imadtam a ckmet de szerintem a harom kozul ot lesz a legnehezebb potolni. Nagyon magy stabilitast ad, es vedekezesbe is ezekre a meccsekre nagyon osszerakja magat.
Zseni, borzasztoan fog hianyozni ha visszavonul. De remelem azt legakabb innen teszi majd.
Sniper.![]()
![]()
Elvileg nem teljesen idegen neki, bar tudom h ot elsősorban mashol jatszatna mindenki, ha otlettelen sablonokat futtatunk kp-n en megprobalnam, milyen ha o osztogatja a lasztit melysegbol.
- Galacticos
Imadtam a ckmet de szerintem a harom kozul ot lesz a legnehezebb potolni. Nagyon magy stabilitast ad, es vedekezesbe is ezekre a meccsekre nagyon osszerakja magat.
Zseni, borzasztoan fog hianyozni ha visszavonul. De remelem azt legakabb innen teszi majd.
Sniper.
Sniper.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Cold

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Rendelsz nekem is. XL-es kell, felszedtem pár kilót.hehetheoriginal írta: Elképzelhető, hogy rendelek egy toni mezt.![]()
Essien utan a masodik nevvel ellatott madridmez lenne (a pato nem szamit)

Fizetem a sörödet legközelebb.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Elképzelhető, hogy rendelek egy toni mezt.
Essien utan a masodik nevvel ellatott madridmez lenne (a pato nem szamit
)

Essien utan a masodik nevvel ellatott madridmez lenne (a pato nem szamit

thereisonly1ronaldo
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
hogy mi?ELSiete írta: Olyan szép Xavis passz volt az.![]()

teljesen Gutis, mint Steve írta

NemmészinnenELSiete írta: Olyan szép Xavis passz volt az.![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Olyan szép Xavis passz volt az.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Spanyol szuperkupán is élvezte,hogy fütyülték.

- Pad'em
Az a passz bazmeg
Übermensch.

Übermensch.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Akkor azt elbuknád szépenflori írta: Egy komolyabb összeget tennék rá, hogy visszafele van a videó.De Toni mesternek elnézzük.

- flori
Egy komolyabb összeget tennék rá, hogy visszafele van a videó.
De Toni mesternek elnézzük.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Egy kis Kroos magic pár lépcsővel meg egy lasztival
Azért ez nem gyenge.
2017es, szóval hehének nem kell izgulnia ez mennyire sérülésveszélyes, mi lesz a szezonnal, mint Rodrygonál....
Azért ez nem gyenge.
2017es, szóval hehének nem kell izgulnia ez mennyire sérülésveszélyes, mi lesz a szezonnal, mint Rodrygonál....

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Toni Kroos: “Ancelotti, in the locker room, said that if we win against Mallorca, the league will be done. After Mallorca, he said ‘I lied to you guys, if we win next week, we’re done!’. After El Clásico, he said: ‘First of all, congratulations. Secondly, everything will be over when we beat Real Sociedad. The third: two days of rest’.”
Legnagyobb forma a Don
Legnagyobb forma a Don

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen amúgy ez is mutatja a világ futballnézőinek a hozzáértését. Mindenki úgy írt meg beszélt róla mintha vakami jó meccs lett volna pedig egyik csapat se játszott jól sőt én fel us basztam magam meccs közben pedig az ritka egy szaros bajnokin.Realista24 írta: Toni Kroos on El Clásico: “Both teams didn’t play well. If we played well, we’d have beat them 4-0.”
![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Toni Kroos on El Clásico: “Both teams didn’t play well. If we played well, we’d have beat them 4-0.”

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema