Football Fantasy
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Football Fantasy
látom rengetegen választottátok Varane-t? Tuti h ő lesz a kezdő?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Julio Cesar - Juanfran, Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo - Paul Pogba, Philipe Lahm, Angel Di Maria - Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo
A cserékről inkább nem írnék.
A cserékről inkább nem írnék.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
GT akkor ha jól értem, akkor ha valaki a kezdőből rosszul teljesít és én a padról valakit felhozok (pl neymar szar
és Ronaldo a csere akit felhoznák) akkor neymar pontjai elvesznek, de Ronaldóért kaphatok többet ha jól teljesít(persze ha szarul meg kevesebbet)? CSK-s dolognál is így van? szóval Neymar a CSK de nem szerzett túl sok pontot és pl átrakom DM-re a szalagot akkor neymar pontjai amit CSKért kapott azok elvesznek?
Mer ha ez így van akkor a tervem csődbe döcögött :Đ úgy gondoltam ,h minden forduló után cserélném a játékosokat akik hamarabb fognak pályára lépni, bezsebelik a pontokat és teszek a helyükbe újakat.
A pad pedig azért kellhet ,h jó legyen mivel ha igazolni se tudsz és valaki szarul teljesít akkor nem tudsz kit a kezdőbe rakni. Szóval itt a pad erőssége is eléggé fontos lehet.

Mer ha ez így van akkor a tervem csődbe döcögött :Đ úgy gondoltam ,h minden forduló után cserélném a játékosokat akik hamarabb fognak pályára lépni, bezsebelik a pontokat és teszek a helyükbe újakat.

A pad pedig azért kellhet ,h jó legyen mivel ha igazolni se tudsz és valaki szarul teljesít akkor nem tudsz kit a kezdőbe rakni. Szóval itt a pad erőssége is eléggé fontos lehet.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Romero - Abate, Varane, Jordi Alba - Cuadrado, Pogba, Touré, Di María - Messi, Neymar, Ronaldo.
Padon Bentaleb, Balanta, a többi meg nem érdekel.
Bár valószínűleg fogok még alakítani ezen a csapaton.
Egy-két tipp:
1. Érdemes olyan játékosra tenni a csapatkapitányi karszalagot, aki a többségnél hamarabb játszik az adott körben, mert ha esetleg nem hoz sok pontot, akkor utána át lehet tenni a szalagot egy olyan játékosra, aki még nem játszott.
You can also change the captain as long as the new captain hasn’t already started to play.
For example if you have placed NEYMAR on Your Pitch and he did not perform as well as you expected after the first match you can replace him with a forward from your bench that hasn’t already played during the current round. You would lose the points from NEYMAR for the round but the new player might get more points.
2. Ha jól értelmezem, a csoportkör alatt csak a kezdőcsapaton lehet módosítani, a kereten NEM, ezt is vegye figyelembe mindenki. Az egyeneses kieséses szakasz előtt természetesen lesz egy átigazolási időszak, amikor korlátlan mennyiségű változtatást lehet végrehajtani a kereten.
Yes.
Padon Bentaleb, Balanta, a többi meg nem érdekel.

Egy-két tipp:
1. Érdemes olyan játékosra tenni a csapatkapitányi karszalagot, aki a többségnél hamarabb játszik az adott körben, mert ha esetleg nem hoz sok pontot, akkor utána át lehet tenni a szalagot egy olyan játékosra, aki még nem játszott.
You can also change the captain as long as the new captain hasn’t already started to play.
For example if you have placed NEYMAR on Your Pitch and he did not perform as well as you expected after the first match you can replace him with a forward from your bench that hasn’t already played during the current round. You would lose the points from NEYMAR for the round but the new player might get more points.
2. Ha jól értelmezem, a csoportkör alatt csak a kezdőcsapaton lehet módosítani, a kereten NEM, ezt is vegye figyelembe mindenki. Az egyeneses kieséses szakasz előtt természetesen lesz egy átigazolási időszak, amikor korlátlan mennyiségű változtatást lehet végrehajtani a kereten.
Az első helyezett díja egy kéthetes kitiltás, az együttműködésért köszönet a moderátoroknak.realistahuni írta:Valamit lehet nyerni, esetleg egy jó mekis utalványt? :Đ

Hát az a vicces, hogy én adminként egyelőre csak az első tíz csatlakozót látom, a többieket nem. Annyit ír még, hogy 52-en vagyunk már, nem semmi.Boky írta:btw valaki erősítse meg, hogy benn vagyok a ligában, a my leaguesnél nincs semmi, viszont a liga oldalán nincs ott a join league gomb, míg másoknál ott van.

Vizsgaidőszak van, úgyhogy muszáj csinálnom valamit, ami elvonja a figyelmemet ezen kötelezettségeimről.RealRaúl77 írta:Amúgy GT, ezért szünetel a zeneklub, hogy ezt szervezhesd, mi??

Are you sure you kick this manager from your league?El Maestro írta:Lehetőleg a legjobbakból kell összeállítani a csapat gerincét. A legjobbak pedig a Realban játszanak, a többi szóra sem érdemes.
Yes.

de finom lenne.Mike írta:most látom h Khedira csak 6.5-be kerül
még van 3 napotok változtatni
gondoltam szólok
rádobni egy kapitányi karszalagot.

misimovic helyett betettem valdíviat, de így sem tetszik a csapat.
most nézem, h miért adnak pontot.
tulajdonképpen csak magukra a játékosokra, tehát a csapat nem lényeg.
ebben az esetben például a korábban általam írt ARG - BSH (

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Lehetőleg a legjobbakból kell összeállítani a csapat gerincét. A legjobbak pedig a Realban játszanak, a többi szóra sem érdemes.csabi* írta:nem csak real madrid létezik![]()

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
gyanítom ebben a játékban legalább olyan népszerűek mint CR és NeymarBoky írta:a cserepadon pedig a hondurasi, iráni és algír keménymag![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nem csak real madrid létezikEl Maestro írta:Na variáltam rajta még egy kicsit. De még keresem azt a csapatot, ami talán a legtöbb pontot hozhatja a konyhára.![]()
Lloris - Juanfran, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Pogba, Di Maria - Alexis, Götze, Neymar.

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
casillas - godin, varane, marcelo - sterling, touré, meireles, modric - lukaku, benzema, alexis
a cserepadon pedig a hondurasi, iráni és algír keménymag
btw valaki erősítse meg, hogy benn vagyok a ligában, a my leaguesnél nincs semmi, viszont a liga oldalán nincs ott a join league gomb, míg másoknál ott van.
a cserepadon pedig a hondurasi, iráni és algír keménymag

btw valaki erősítse meg, hogy benn vagyok a ligában, a my leaguesnél nincs semmi, viszont a liga oldalán nincs ott a join league gomb, míg másoknál ott van.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Na variáltam rajta még egy kicsit. De még keresem azt a csapatot, ami talán a legtöbb pontot hozhatja a konyhára.
Lloris - Juanfran, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Pogba, Di Maria - Alexis, Götze, Neymar.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Casillas - Varane, Ramos, Pepe - Lahm, Modric, Pogba, Di María(C) - Griezmann, Higuaín, D. Costa
Kispadon meg még pihen egy Verratti.
Kispadon meg még pihen egy Verratti.

- Mike
most látom h Khedira csak 6.5-be kerül
gondoltam szólok
gondoltam szólok

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jó kérdés melyik a jó stratégia, igazából mindegyikre van érv. De mivel a kedvencem akkor se veszem ki, ha sérült 
Buffon - Juanfran, Varane, Pepe, Coentrao - Özil, Meireles, Modric - Neymar, Eto'o, Higu
Aztán a padon említésre méltó: Bentaleb, Lulic, Bouguerra. Már legalábbis annyira említésre méltóak, hogy valszeg kezdenek a csapatukban.

Buffon - Juanfran, Varane, Pepe, Coentrao - Özil, Meireles, Modric - Neymar, Eto'o, Higu
Aztán a padon említésre méltó: Bentaleb, Lulic, Bouguerra. Már legalábbis annyira említésre méltóak, hogy valszeg kezdenek a csapatukban.
- Mike
én ezt nem így gondolom, de majd kiderülnmate írta:Luka papa is cinkes első körben, brazilok ellen.

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Épp ezért, lesz sok dolga, labdát szerezni, blokkolni, stb, csak kapok rá pontot. Meg amúgy is.. Melyik hondurasit rakjam be helyette?nmate írta:Luka papa is cinkes első körben, brazilok ellen.
Vagyis na, nem cinkes, rakjátok be

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Lloris-Srna,Varane,Ramos,Marcelo-Xabi,Hazard,Di Maria-CR,Karim,Neymar
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Luka papa is cinkes első körben, brazilok ellen.

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/rulestucsoki írta:Pontozást találni valahol? Pl. egy gól mennyit ér, stb.
5. bejegyzés
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
Pontozást találni valahol? Pl. egy gól mennyit ér, stb.
- Mike
értem, köszi
hát ezér aztán tök fölösleges 12 cserét választani...
hát ezér aztán tök fölösleges 12 cserét választani...