Ezen elsőnek meglepődtem,aztán azon lepődtem meg,hogy ezen még meglepődök..vincze ottó: "a KATALÁN"

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 22., hétfő 17:10
Ezen elsőnek meglepődtem,aztán azon lepődtem meg,hogy ezen még meglepődök..vincze ottó: "a KATALÁN"
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. április 22., hétfő 17:08
én inkább játszanék egy erősebb bayern ellen, és talán kikapnék, minthogy a minimális esélye meglegyen annak, hogy a barca megver minket a döntőben. tény, hogy az utóbbi idők meccsei alapján nekünk kedvezne, de azért egy bl döntő...hát nem tudomCasso írta:Én nem örülnék neki. A döntőben akkor minket is lealáznak simán. Nem értem, hogy hova drukkoltok a bajoroknak. A Barca ellen sokkal nagyobb esélyünk van.El Unico írta:Remélem a Bayern bedarálja a Barcát,totális focival agyonverik a katalánokat,hogy a visszavágó már csak formalitás legyen...
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 22., hétfő 16:59
Én nem örülnék neki. A döntőben akkor minket is lealáznak simán. Nem értem, hogy hova drukkoltok a bajoroknak. A Barca ellen sokkal nagyobb esélyünk van.El Unico írta:Remélem a Bayern bedarálja a Barcát,totális focival agyonverik a katalánokat,hogy a visszavágó már csak formalitás legyen...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 22., hétfő 16:54
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 22., hétfő 15:16
Ezt egy kicsit túlzásnak érzem,de eszméletlen örülnék,ha mondjuk a Bayern 4-0-val küldené haza a katalánokat,de erre vajmi kevés esélyt látok.de princeless lennerealbeckham írta:szóval ha ez a Bayern, nem vág min. 3-at, 4-et otthon ennek a Barcának,
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 22., hétfő 15:12
adom az egészet. nem akarok egyáltalán több el clásicót, már a tökömön folyik vissza. jussanak tovább a bayorok és mi, és jöhet a revansÉn a Bayernt várom a döntőbe és remélem is, hogy ők kerülnek be. Lehet, hogy ellenük kevesebb esélyünk lesz, de nem akarok spanyol döntőt. Ha a Barca ellen buknánk el a döntőt az katasztrófa lenne, bár az érem másik oldala meg az, hogy ha ott is legyőznénk őket, akkor végleg lezárná a csapat a Barca korszakot. Real-Bayern döntőt érzek.
HozzászólásSzerző: UnAmorUnClub » 2013. április 22., hétfő 15:10
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. április 22., hétfő 13:47
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 22., hétfő 13:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 22., hétfő 13:32
Pedig nem fognak 3-4 gólt rúgni a barcanak,akár milyen sz@r is a katalán védelem.2-1 lesz a bayernak,ami bőven jó a barcelonanak,otthon meg továbbjutnak.Nekem ez a véleményem.Hát, ha ez a Bayern, akik hétről-hétre, minimum 5 öt vágnak a bundásban és a kupában, a BL-ben a legjobb formában vannak, Pszichésen a legjobban összerakott csapat, egyénileg mindenki maxon van, még Gomez is :-) szóval ha ez a Bayern, nem vág min. 3-at, 4-et otthon ennek a Barcának, akiknél a védekezés, mint fogalom ismeretlenné vált az utóbbi hónapokban, hát akkor ez rájuk nézve szégyen lesz.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 22., hétfő 13:20
Az szinte garantált, hogy mindkét meccsen kapunk gólt tőlük. Otthon fogjuk eldönteni úgy érzem. Otthon mondok egy jó kis 3:1-et Ezzel nyugtatom magam: lol: De lepjenek meg minket a srácok pozitívan!H20 írta:
Szerintem sokan.
Én két több gólos meccset várok ellenük.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 22., hétfő 13:09
Szerintem sokan.realbeckham írta:Ezzel kiegyeznék :-)H20 írta:
Mi meg 2-2-es döntetlent játszunk.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 22., hétfő 13:02
Ezzel kiegyeznék :-)H20 írta:
Mi meg 2-2-es döntetlent játszunk.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 22., hétfő 13:01
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 22., hétfő 12:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 22., hétfő 12:44
http://madridom.hu/blog/2013/04/22/isme ... o-szemelyeA mi meccsünket ki fújja? Amúgy a döntőt szerintem megkapja Rizzoli.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. április 22., hétfő 4:52
ezzel a "ha 100%-ot hozunk, nincs esélye van az ellenfélnek" hozzáállással annyira azért nem tudok azonosulni, igaz volt ez korábban, amikor a barca tényleg kimagaslott a mezőnyből, és főként azért is, mert képes volt a milan elleni visszavágóhoz hasonló produkciót rittyenteni többször is, nem csak évente 1x.mezner a bundesliga topicból írta:ha hozzuk amit tudunk,akkor teljesen mind1,hogy,hogy játszik a Bayern,mert akkor mi jutunk tovább,minden elfogultság nélkül is ezt mondanám!
HozzászólásSzerző: Gyureee17 » 2013. április 22., hétfő 0:09
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 21., vasárnap 23:55
Vagy a török barátunk,ČakirAmúgy a döntőt szerintem megkapja Rizzoli.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 21., vasárnap 23:34
A mi meccsünket ki fújja? Amúgy a döntőt szerintem megkapja Rizzoli.H20 írta:Viszont így ugrott neki a döntő, kíváncsi vagyok ki vezeti majd.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem