Real Madrid vs. Barcelona
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Az nem doppingszer?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Állítólag Messi Nandrolonot csapat(ott), az vezetett idáig, hogy fásult, kiégett, egy mosoly nincs az arcán, a hányások, stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Te tenyleg nem tudod?palesz77 írta:Realista, te amúgy honnan szeded a híreket?Csak mert már megfigyeltem, hogy a 'Sport' meg a 'Mundo' általában később hozza le őket mint te.. Ki a forrásod??

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
akkor szólj már nekik, falusi csapatba még befér, kis kettesért játszhatRealista24 írta:Közvetlenül hívnak az ügynökökRealista, te amúgy honnan szeded a híreket?Csak mert már megfigyeltem, hogy a 'Sport' meg a 'Mundo' általában később hozza le őket mint te.. Ki a forrásod??
:Đ

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Közvetlenül hívnak az ügynökökRealista, te amúgy honnan szeded a híreket?Csak mert már megfigyeltem, hogy a 'Sport' meg a 'Mundo' általában később hozza le őket mint te.. Ki a forrásod??

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az lenne még szép, ha Xavi fizetését is mi állnánk miközben már nem is itt játszik..Realista24 írta:Nah, Xavinak elfogytak a kérői Katarból, USA-ban meg nem kapna annyi lóvét, hogy félre is tudjon tenni :Đ![]()
Most a Barcelonával tárgyal, hogy a még két évig élő szerződése alapján megillető fizetésének egy részét adják oda neki![]()

Mathieut meg nagy eséllyel megvesszük 20 millióért. Ha kb 10 millióért jönne 4. számú védőnek, akkor azt mondom oké, de ez a 20 millió.. Remélem mellé jön egy Vertonghen is, nem csak ő lesz a "megoldás" a problémáinkra..
Realista, te amúgy honnan szeded a híreket?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nah, Xavinak elfogytak a kérői Katarból, USA-ban meg nem kapna annyi lóvét, hogy félre is tudjon tenni :Đ
Most a Barcelonával tárgyal, hogy a még két évig élő szerződése alapján megillető fizetésének egy részét adják oda neki
A sajátnevelések gyöngye
Vagy odaadják neki mondjuk a felét, vagy ottmarad még két évig koloncnak.
https://www.youtube.com/watch?v=Vwrqdg-OTPE

Most a Barcelonával tárgyal, hogy a még két évig élő szerződése alapján megillető fizetésének egy részét adják oda neki

A sajátnevelések gyöngye

Vagy odaadják neki mondjuk a felét, vagy ottmarad még két évig koloncnak.
https://www.youtube.com/watch?v=Vwrqdg-OTPE
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:Hummels, Mangala, Vertonghen, Benatia..ha ezekből visznek valakit, az nagy erősítés. Az ilyen mátyiő félék nem azok.
Igen. Igy van.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Első szezonjában magasan az angol liga legjobb védője volt. A mostani szezonban visszaesett, de az idei Tottenham teljes káosz volt.tucsoki írta:Bár nem sok Tottenham meccset nézek, de én pont kifogtam azokat ahol rengeteget hibázott. Persze, 20 milkáért nem drága.wxyz írta:22 millióért a mai árak mellett Verthongen ajándék. Nagyon jó védő
A Barcelonának pont egy olyan védő kellene, mint ő. Sokoldalú, a passzjatékot nagyon érzi. Én úgy látom az a vezér alkat is megvan benne, ami Puyol óta hiányzik a csapatból
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hummels, Mangala, Vertonghen, Benatia..ha ezekből visznek valakit, az nagy erősítés. Az ilyen mátyiő félék nem azok.
Nem illik.
Bár nem sok Tottenham meccset nézek, de én pont kifogtam azokat ahol rengeteget hibázott. Persze, 20 milkáért nem drága.wxyz írta:22 millióért a mai árak mellett Verthongen ajándék. Nagyon jó védő
22 millióért a mai árak mellett Verthongen ajándék. Nagyon jó védő
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, pont ilyen a vezetőségetek is.tudom, hogy az is "futballal kapcsolatos tevékenység", hogy dekázik ötöt a színpadon a stadionban, kattintanak róla pár fotót és megtapsolják, de azért ezt megengedhették volna, nem nagy dolog.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tudom, hogy az is "futballal kapcsolatos tevékenység", hogy dekázik ötöt a színpadon a stadionban, kattintanak róla pár fotót és megtapsolják, de azért ezt megengedhették volna, nem nagy dolog.
eddig felemás érzéseim vannak, mert :
kapusposzton erősödtünk, mert bravo szerintem nem rosszabb kapus, mint valdes, ter stegen pedig ha még az is, jobb lesz, pintonál meg mind a kettő jobb, ez letudva remélhetőleg jó időre.
a középpályán xavi helyére (bár szerintem csak jövőre megy) kellene még valaki, aztán szerintem ott nincsen gond.
a rakitic-cesc csere egyelőre még számomra aggodalomra ad okot, de bízok a horvátban, úgy, ahogy abban is, hogy ha kap elég lehetőséget, jól fog sáfárkodni a percekkel rafinha, belé is szorult egy kis skill, nem csak a bratyóba.
elöl, ha minden igaz, az alexis-tello duó lesz lecserélve egy suarez-deulo kettősre, szerintem suarez jobb, mint alexis, legalábbis harapósabb (
), a két fiatal közül pedig egyértelműen gd az, akiben nagyobb a potenciál.
a védelem viszont nagyon gáz, onnan eddig csak távozó volt puyol személyében, ideje arra a posztra is összpontosítani.
minimum egy vertonghen.
eddig felemás érzéseim vannak, mert :
kapusposzton erősödtünk, mert bravo szerintem nem rosszabb kapus, mint valdes, ter stegen pedig ha még az is, jobb lesz, pintonál meg mind a kettő jobb, ez letudva remélhetőleg jó időre.
a középpályán xavi helyére (bár szerintem csak jövőre megy) kellene még valaki, aztán szerintem ott nincsen gond.
a rakitic-cesc csere egyelőre még számomra aggodalomra ad okot, de bízok a horvátban, úgy, ahogy abban is, hogy ha kap elég lehetőséget, jól fog sáfárkodni a percekkel rafinha, belé is szorult egy kis skill, nem csak a bratyóba.
elöl, ha minden igaz, az alexis-tello duó lesz lecserélve egy suarez-deulo kettősre, szerintem suarez jobb, mint alexis, legalábbis harapósabb (

a védelem viszont nagyon gáz, onnan eddig csak távozó volt puyol személyében, ideje arra a posztra is összpontosítani.
minimum egy vertonghen.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nagyon jó focista,jó vétel lehet.Most a legújabb név - ő is több napos már - Vertonghen. Én nem láttam eddig nagyon játszani, de GT folyton halálra dicsérte, csak nem lenne olyan rossz.
Gaspart dumál? Az egy tífusz,egy szinvonalatlan senkiházi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
baszadék gyökereket választ meg elnöknek.Mit tett a Barca, hogy nem mutathatja be a játékost és az nem játszhat?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gaspart már rákezdett:
A Fifában dolgozó uraknak meg kell érteniük, hogy nem lehet egy klubot hibáztatni olyanért, amit történt. Mit tett a Barca, hogy nem mutathatja be a játékost és az nem játszhat? Reméli találnak egy másik büntetést, amely nem sújtja a klubot, ami leigazolt és kifizetett egy nagyszerű játékost.
Részben igazat is adnék nekik, ha, mindez az átigazolás után derült volna ki. Madridban ennyivel okosabban gondolkodnak. Szinte már alá volt írva a papír, jött a büntetés, és elengedtük....erre a katalánok..rámentek, mint légy a szarra. Egyétek meg amit főztetek.
A Fifában dolgozó uraknak meg kell érteniük, hogy nem lehet egy klubot hibáztatni olyanért, amit történt. Mit tett a Barca, hogy nem mutathatja be a játékost és az nem játszhat? Reméli találnak egy másik büntetést, amely nem sújtja a klubot, ami leigazolt és kifizetett egy nagyszerű játékost.
Részben igazat is adnék nekik, ha, mindez az átigazolás után derült volna ki. Madridban ennyivel okosabban gondolkodnak. Szinte már alá volt írva a papír, jött a büntetés, és elengedtük....erre a katalánok..rámentek, mint légy a szarra. Egyétek meg amit főztetek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Ha jól tudom 22 milla a kivásárlási ára.De Zubiékból kinézem,hogy Matyiőért kifizetik a 20-at Verthongenért meg sajnálják a 22-t.
- h3x0r
Tottenham-el uzletelni.palesz77 írta:Most a legújabb név - ő is több napos már - Vertonghen. Én nem láttam eddig nagyon játszani, de GT folyton halálra dicsérte, csak nem lenne olyan rossz. De ahogy ismerem a vezetőséget belőle se lesz semmi, mert a Tottenham mondjuk 30-at kér mi meg csak 25-öt adnánk, meg amúgy sem felel meg a "Barca profilnak" szerintük, ezért leigazoljuk majd Mathieut 20-ért, és Marquinhost 45-ért..Kb ennyit nézek ki Bartoékból jelenleg.