'shutterisland írta:aki látta az arsenalban songot, az tudja, hogy miért tartozott a posztja legjobbjai közé.
az, hogy a barcában busquets előtte van, evidens volt, mert jobb játékos és a rendszerbe is sokkal jobban be volt/van illeszkedve, ettől még nem lett egy fokkal sem rosszabb játékos, szerintem még mindig az egyik legjobb b2b jellegű "négerkápé".
nyilván azért látszódtak rajta a meccshiány jelei, illetve talán az is, hogy számára több idő kell az integrálódáshoz, de valljuk meg, az afrikai játékosok zöméhez hasonlóan ő sem az esze miatt az, aki.
amikor játszott, általánosságban jól, megbízhatóan focizott, a körülmények tekintetében elégedett vagyok vele.
eladni csak abban az esetben adnám el, és akkor is csak korrekt áron, ha két védő jönne, és mascherano vkp-ként is funkcionálna a jövő barcájában, mert a kisfőnök az utóbbi időben nagyon visszaesett khv-ként, és azért kipróbálnám újra egy sorral előrébb, megérdemelné.
máskülönben nem érzem, hogy el kellene adni, ha neki megfelel a kiegészítőember szerepkör, akkor én is örülök, ha marad, mert nála jobb "csere" nem kell.
Új értelmezést nyert a top játékos kifejezés. Mert ha a top,azt jelenti hogy a posztján benne van a legjobb 20ban,akkor igazad van.
Hagyjuk már ezt,meg azt hogy mit csinált az arsenalban,wenger pezsgőt pukkantott amikor el tudta adni,a barca sem tartja meg......pedig ő a legjobb B2B.
ja persze......mascerano és busc is JELENTŐSEN nivósabb focista nála,csak egy klubon belül.
Még hogy az egyik legjobb.....