Csabi írta:
tegnap nagyon szar volt, leszámítva azt az egyetlen elfutását. szerencse, hogy nyertünk, mert ha nem akkor nagyon elő lenne véve. mindegy is. lépjünk. a fejébe szállt a sok hate. én ennek tudom be, meg hogy nagyon meg akarta mutatni. nem sikerült.
A nyilatkozatokbol kovetkeztetve azert nem csak ot fogtak meg az esemenyek, hanem a csapat nagyreszet. A kulso dolgok igenis hatassal vannak a jatekosokra, ok is emberek, van velemenyuk, szoval elhiszem a tobbieknek is, hogy ez a meccs nehezebb volt, mint egy megszokott madridi derbi.
Egyebkent nezopont kerdese, szerinted nem sikerult. Szerintem meg igen, mert a csapat megint nyert, a palyan valaszoltunk, kis hijan Vini golt szerzett, a kapufaja pont jo volt Valverdenek, emellett folyamat lekototte az Atleti vedelmet, Llorrente peldaul nagyon ritkan tudott felfutni a tamadasokkal, mivel 90%-ban Vinihez igazitotta a mozgasat. Oriasi erdemei vannak a sikerekben, barmelyik pillanatban elfuthat, barmelyik pillanatban bejohet barmelyik csele. Peldat is tudok mondani: tegnap ugyanazt probalta megcsinalni, mint a City ellen, a feleje erkezo labdat atlepte es lefordult, a City ellen ritka fontos pillanat volt, most nem jott be, de pont ez mutatja, mennyire kicsin mulik…
Summa summarum, ez a “szar” teljesitmeny is kulcsfontossagu, es nagyon kell.
Sokan probaljak meg itt lehuzni, es elvenni az erdemeit, meg sokan ketsegbeesetten keresik a hibait, csak hogy bele lehessen kotni. En ezt tartom gusztustalannak, ahelyett, hogy a pozitiv dolgait vizsgalnank ugyanekkora vehemenciaval. Hiszen nyilvan vannak hibai, messze nem tokeletes, de azert elegge nyilvanvalo, hogy a jo dolgai “atlagosak”, a hibait meg felnagyitjak itt sokan. Unalmas. Ha nyeretlen szeriaban lennenk vagy meccsek mennenek el a hulyesegein, akkor megertenem ezt a cunamit, ami az iranyaba megy, de igy, hogy a tortenelem egyik legjobb szezonkezdeset produkalja a csapat, es kiemelkedo statja van a brazilnak, nem ertem, es nem tudom elfogadni. Egy kulso szemlelonek ugy tunhet, hogy szarba sincs nezve, de minimum under rated.