Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Jovic legnagyobb baja, h meccshianya van, és a többiek se nagyon bíznak benne, meg lehet nézni, ha Benzi beindul es kéri a labdat rögtön oda teszik neki, Jovic nem egyszer indult be jo ütemben, kérte is a labdat, de a labdas jatekos inkább megfordult, és visszatette. Így azért nehéz, foleg ha nem is egy Karim típusú játékokról van szó.
Hülyeség amit Zidane csinál, felállásokat és embereket váltogat meccsről-meccsre. Nincs egy kialakult játékunk és így nem is lesz.
Sztem inkabb rovidimpossible írta: hosszú lesz ez a szezon nagyon.

Sajna
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
hosszú lesz ez a szezon nagyon.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
megnézném ha fede bemenne a helyére fede helyére pedig valamelyik brazil aztan dzsaÍí bmeg...
Hát nem lesz stabilabb a sztori.
Bármennyire is bírom azt kell mondjam Ødegaard itt ma a gyenge láncszem. Elpattan tőle, védekezés nulla, totál zavart csinál a kp-n.
Így Kroos nélkül még a lassabb Modriccsal, ez nem sok jót sejtet.

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Íí bmeg...
Bármennyire is bírom azt kell mondjam Ødegaard itt ma a gyenge láncszem. Elpattan tőle, védekezés nulla, totál zavart csinál a kp-n.
9szer ért labdába. A második 25-ször. Mindegy.ToniKroos írta:De mit Jovicozol? Nincs is nálunk a labda. A középpályájukon nem jutunk túl. Nézzed már a meccset is, ne csak az utálatot hajtogasd egyfolytában.kiserik írta: Pedig nem bonyolult: szélsőt nélkül nincs kp-nk meg szélünk sem, Jovic meg nettó emberhátrány. Remélem többet nem kell magyarázni senkinek, hogy miért nem játszatja ZZ.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Csak nem veszed eszre magadkiserik írta:Tévedsz. Nem Viniéket védem, csak én így látom. Már a meccs elején írtam, hogy baj lesz.Steve írta:
Kiserik! Értem, hogy Jim spanyolos szintjén véded már Viniéket, de a meccs elején valóban jól támadtunk.
Ødegaard védekezésben semmit nem csinál, de legalább összezavarja Kroost és Caset, akik kb futkároznak össze-vissza. Így totál nincs védekezés. Ramos megint csatárban tolja ma..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
3hónap szevaszRealista24 írta: Kroos?![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kroos?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem volt meg csak szabálytalanság seSteve írta: Carvajal bmeg![]()
Centikre volt a 11-es
Tévedsz. Nem Viniéket védem, csak én így látom. Már a meccs elején írtam, hogy baj lesz.Steve írta:Kiserik! Értem, hogy Jim spanyolos szintjén véded már Viniéket, de a meccs elején valóban jól támadtunk.kiserik írta:
Addig is az volt. Karim és Fede villant, de ennyi.
Ødegaard védekezésben semmit nem csinál, de legalább összezavarja Kroost és Caset, akik kb futkároznak össze-vissza. Így totál nincs védekezés. Ramos megint csatárban tolja ma..
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Benz bazdki....
gondolom rögtön barca meg atleti bekezd 6-6ponttal ahogy illik
Az nem számít, aki nem Vini az szidni valoToniKroos írta:De mit Jovicozol? Nincs is nálunk a labda. A középpályájukon nem jutunk túl. Nézzed már a meccset is, ne csak az utálatot hajtogasd egyfolytában.kiserik írta: Pedig nem bonyolult: szélsőt nélkül nincs kp-nk meg szélünk sem, Jovic meg nettó emberhátrány. Remélem többet nem kell magyarázni senkinek, hogy miért nem játszatja ZZ.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Carvajal bmeg
Centikre volt a 11-es

Centikre volt a 11-es
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Valaki magyarazza el mit Jovicoztok... Emberig el sem jut a labda. Mozog o eleget de ha balfaszkodunk meg totyogunk elol akkor ez igy nez ki
De mit Jovicozol? Nincs is nálunk a labda. A középpályájukon nem jutunk túl. Nézzed már a meccset is, ne csak az utálatot hajtogasd egyfolytában.kiserik írta: Pedig nem bonyolult: szélsőt nélkül nincs kp-nk meg szélünk sem, Jovic meg nettó emberhátrány. Remélem többet nem kell magyarázni senkinek, hogy miért nem játszatja ZZ.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ramosnak nincs kedve játszani??
Testbeszéde alapján...