Jó van mondom, eriggy oszt dógozzá inkább...
Még én sem hittem volna, hogy így elkenik a Barca száját...ha túljutunk a Dortmundon, a döntőben CR megnyerheti a Messilabdát..öööö az Aranylabdát...
HozzászólásSzerző: ElRamos » 2013. április 23., kedd 22:36
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. április 23., kedd 22:36
Akkor ne nézd a meccset.a bájern ellen adok magunknak egy max 20% esélyt, a barca ellen legalább 51% lett volna....
a fizikumukkal megaláznak minket a döntőben. a dortmund ellen is szenvedés lesz, nemhogy még a tuningolt bájern ellen.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 23., kedd 22:35
egy nagy torna döntője nem így működik...Mi is azok vagyunk, ha Mou nem állítja vissza a csapatot. Fel kell engedni a játékosokat a pályára, és megmondani nekik, hogy lőjetek több gólt, mint a másik.

HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 23., kedd 22:34
Kb. semmiben. Maximum az, hogy van egy CR7-ünk. De a döntő az egy teljesen más meccs, ott nem számít a forma, nem számít a tudásbeli különbség...Miben vagyunk jobbak??
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 23., kedd 22:34
nagyon szánalmasak vagytok egyébként.Casso írta:A Bayern darabokra szed minket a döntőben. Nem látom okát, hogy miért nyernénk ellenük. Miben vagyunk jobbak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 23., kedd 22:34
abban, hogy döntő lesz, és nem egy középcsapat vagyunk. Erősek, és?? Mi is azok vagyunk, ha Mou nem állítja vissza a csapatot. Fel kell engedni a játékosokat a pályára, és megmondani nekik, hogy lőjetek több gólt, mint a másik. Arra képesek vagyunk.Casso írta:A Bayern darabokra szed minket a döntőben. Nem látom okát, hogy miért nyernénk ellenük. Miben vagyunk jobbak??
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 23., kedd 22:33
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 23., kedd 22:33
bocs, de én nem tudok másik csapat szenvedésén élvezkedni.Gascoigne írta:ami azt illeti, néha kurvára nem vagyok meggyőződve, hogy pont te annyira akarod azt a tizediket. az pedig rossz vicc, hogy ahhoz a barcának kelljen szurkolnunk. dőlj hátra, és élvezd végre, ahogy szétszedik ezeket a pojácákat.hehe írta:röhögök rajtatok, itt remegtek ezért a bájernért, közben nem esik le, hogy sokkal nehezebb lesz/lenne ellenük a döntőben.
mit akartok, hogy a barca égjen, vagy hogy nekünk legyen 10.?
én utóbbit, ti sztem előbbit...

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 23., kedd 22:33
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 23., kedd 22:33
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 23., kedd 22:32
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 23., kedd 22:30
HozzászólásSzerző: Seraf » 2013. április 23., kedd 22:30
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 23., kedd 22:29
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. április 23., kedd 22:29
Hát már nem azért de most rohadtul nem értelek.röhögök rajtatok, itt remegtek ezért a bájernért, közben nem esik le, hogy sokkal nehezebb lesz/lenne ellenük a döntőben.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. április 23., kedd 22:28
ami azt illeti, néha kurvára nem vagyok meggyőződve, hogy pont te annyira akarod azt a tizediket. az pedig rossz vicc, hogy ahhoz a barcának kelljen szurkolnunk. dőlj hátra, és élvezd végre, ahogy szétszedik ezeket a pojácákat.hehe írta:röhögök rajtatok, itt remegtek ezért a bájernért, közben nem esik le, hogy sokkal nehezebb lesz/lenne ellenük a döntőben.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. április 23., kedd 22:28
Az mák volt ;)Galacticos írta:fc bájern dójcslend mászzteeeeeeeeerrrr![]()
![]()
and fc barcelona... NUUUUUUUUULL kb 60ezer torokból![]()
![]()
lehet hogy egy korszak lezártát látrjuk? ilyet kérdez faragó. amikor megaláztuk őekt b csapattal előtte meg szarrá vertük őket a kupában az nem volt korszak vége?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 23., kedd 22:27
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 23., kedd 22:27
nem fog nyilatkozni.TBone írta:én azért várok egy szimpatikus xavi nyilatkozatot a meccs után
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 23., kedd 22:26
Jelenlévő fórumozók: 47 regisztrált és 0 vendég
Real Oviedo
Real Madrid
Estadio Carlos Tartiere
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem