Steve írta:Kerlon írta:
Megmaradt sokak szemében státusz szimbólumnak illetve ugye a sok kezdeti android használó még mindig azt hiszi, hogy az android egy szutyok.
Nekem az Iphone-om nem státusz szimbólum, mert a környezetemben mindenkinek az van, a munkamobilom is az szóval elég lehetne az hozzá..
Nem gondolom, hogy az android szutyok.Egyszerűen nekem nem az jön be.
Az IOS és az Iphone minősége igen. Ezen kívül minden más kütyüm is apple szóval a zárt rendszer kicsit sem zavar.
Élvezem azt amit régen a Nokiával, hogy egyszerűen csak gyors és működik, stabil.
Mások vallási nézetei, megrögződései, ölre menő vitái a mobilokról meg nem izgat.Mindenki használja amit szeret és örüljön neki.
Utolsó bekezdéssel maximálisan egyetértek. Engem nem zavar, ha valakinek más jön be, de ne akarja rám erőltetni.
Az IPhone minősége mondjuk kérdéses szerintem, mert elég sok velük a baj. A környezetedből meg lehet sok a sznob.

Rengeteg olyannal találkoztam, akik csak azért veszik meg, mert ez IPhone, örülnek a hiper szuper dolgoknak, aztán csak facebookoznak meg selfiznek vele. Biztos megéri érte a 270 ezret.
Én megvehetném, de biz isten, hogy nem adok se samsungért, se applert, se semmilyen telefonért ennyi pénzt. Bőven elvagyok már egy középkategóriás telefonnal is.
géza írta:Amíg androidom volt, én is úgy gondoltam, hogy az iPhone egy túlárazott szar, ami mögött nincs teljesítmény, de három és fél éve vettem egy 5s-t, azóta bírja, semmi lassulással, ami az android esetében egy év után bekövetkezett. Egyetlen hátulütő a 16 gigás memória, viszont egy iCloud előfizetéssel azt is hamar orvosoltam.
Mellesleg kb egy hónapja a hetedikről véletlen leejtettem a telómat, még gellert is kapott a harmadikon egy korláton, és semmi törés, semmi karcolás, még ki se kapcsolt az a nyamvadt telefon.
Na 3,5 féléve pont nem volt még ennyire kiforrva az Android, mint az elmúlt 2 évben és erről beszéltem mikor azt mondtam, hogy sokan abban hitben élnek még mindig.
Meghát akkor a csúcs androidok sem voltak még igazán jók nem hogy a 1-2 kategóriával szarabb telefonok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K