Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 7., kedd 13:17

d.gergo írta:
rashidm írta:Valakinek volt már olyan, hogy lefagyott a telefon? Nem lehetett vele semmit csinálni, nem reagált semmire. Kb 30 sec után működik ismét. Valamint nálam most azt csinálta hogy bekapcsolta magának a mobilnetet, miközben a wifi is be volt (i7-en csinálja mindezt).
iOS11 óta manuálisan kapcsolom ki a mobilnetet, mert gyanús volt, hogy a háttérben szívja valami, holott majdnem az összes app le van róla tiltva. Mióta kapcsolgatom, normális ütemben fogy az adatforgalom, azelőtt a fordulónap előtt néhány nappal jött az SMS, hogy megettem az egészet, holott napi 100-150 megát szoktam használni, és most 7 giga a limitem :hmmm:

A lefagyás nálam mindennapos, nálam az érintőképernyő szokott behalni meg a gombok, de közben a kijelzőn pörögnek a kis ikonok meg minden. Van amikor a rendszer is befagy teljesen. De én nem szoktam várni már, hogy magához térjen, hard reset minden alkalommal. :roll:
Mondjuk ez nálam elég nagy fekete pont, így cirka 250k-s telefon esetében. Mondjuk frissítve nincsen a 11.1-re de megvárom amikor majd már baszogat a telfeon h rakjam fel. :mrgreen:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 7., kedd 13:16

Kerlon írta:a sok kezdeti android használó még mindig azt hiszi, hogy az android egy szutyok.
Nekem az egyik első Androidos telefonom volt meg, a HTC Desire. 3 évig használtam, teljesen elégedett voltam vele, a belső memória lett szűkös később. Androidnál is meg kell fiezteni a vasat, 150 €-s csodáktól ne várjunk röccenésmentes felhasználói élményt. Jelenleg egy 4 és fél éves HTC One M7-esem van (anno 400 €-t vettem, ami nem számitott kevésnek), nem tervezem a lecserélését.
Mindemellett az iPhone is egy jó hw, a szoftware-t is többnyire eltalálják és elég sok szolgáltatást építettek köré. Ez mind elismerendő, sok dologban ők mutatták az irányt. Sok dologban pedig kullognak. Nem kéne az egész dologból szinte már vallást csinálni egyik félnek sem (bár erre az almások hajlamossabbak, el kell ismerni). Picit nevetséges aztán olyan funkciókat hallgatni érvként, amelyikeket alig vagy egyáltalán nem használják. Telefonálás, üzenetküldés, információk keresése ill. böngészése, videó/fénykép rögzítés, játék és óra/ébresztő. Kb ebben az 6 dologban kimerül egy casual felhasználó tevékenysége egy okostelefonon.
Merci Zizou!

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. november 7., kedd 13:00

rashidm írta:Valakinek volt már olyan, hogy lefagyott a telefon? Nem lehetett vele semmit csinálni, nem reagált semmire. Kb 30 sec után működik ismét. Valamint nálam most azt csinálta hogy bekapcsolta magának a mobilnetet, miközben a wifi is be volt (i7-en csinálja mindezt).
iOS11 óta manuálisan kapcsolom ki a mobilnetet, mert gyanús volt, hogy a háttérben szívja valami, holott majdnem az összes app le van róla tiltva. Mióta kapcsolgatom, normális ütemben fogy az adatforgalom, azelőtt a fordulónap előtt néhány nappal jött az SMS, hogy megettem az egészet, holott napi 100-150 megát szoktam használni, és most 7 giga a limitem :hmmm:

A lefagyás nálam mindennapos, nálam az érintőképernyő szokott behalni meg a gombok, de közben a kijelzőn pörögnek a kis ikonok meg minden. Van amikor a rendszer is befagy teljesen. De én nem szoktam várni már, hogy magához térjen, hard reset minden alkalommal. :roll:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 7., kedd 12:50

Valakinek volt már olyan, hogy lefagyott a telefon? Nem lehetett vele semmit csinálni, nem reagált semmire. Kb 30 sec után működik ismét. Valamint nálam most azt csinálta hogy bekapcsolta magának a mobilnetet, miközben a wifi is be volt (i7-en csinálja mindezt).

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 7., kedd 11:44

Nekem itt az új kedvenc tech vlogom: https://www.youtube.com/watch?v=11p0Ph4EznU :lol: :lol: :lol:

HEHE amúgy van youtube-n battery test, szarrá prögetve bír talán 5 órát. Valamivel jobban bírja, mint a 7-es.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 7., kedd 11:29

H.E.H.E. írta:aki esetleg behúzott egy iphone x-et, az tájékoztasson már, hogy kb mennyit bír egy feltöltéssel úgy, hogy azért bőszen nyomkodod, bír-e fél napnál többet?
köszike
Valamelyik magyar vlogger a tesztben azt mondta, hogy reggel 8-tol este 9-ig nagyon sokat nyomkodta, fotozott meg minden es akkor volt 5%-on. Szoval egy napot siman kibir normal hasznalat mellett.

Amugy annak orulok, hogy minden tesztnel megemlitik, hogy nagyon jo telefon, de nem er ennyit. Azt hittem bemagyarazzak majd, hogy igenis megeri a 400k-t. Mondom ezt ugy, hogy szeretem az Apple cuccokat.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 7., kedd 8:27

aki esetleg behúzott egy iphone x-et, az tájékoztasson már, hogy kb mennyit bír egy feltöltéssel úgy, hogy azért bőszen nyomkodod, bír-e fél napnál többet?
köszike
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. november 7., kedd 7:47

Steve írta: Nekem az Iphone-om nem státusz szimbólum, mert a környezetemben mindenkinek az van, a munkamobilom is az szóval elég lehetne az hozzá..
"Nyugaton" az más.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 6., hétfő 23:14

Steve írta:
Kerlon írta: Megmaradt sokak szemében státusz szimbólumnak illetve ugye a sok kezdeti android használó még mindig azt hiszi, hogy az android egy szutyok.
Nekem az Iphone-om nem státusz szimbólum, mert a környezetemben mindenkinek az van, a munkamobilom is az szóval elég lehetne az hozzá..

Nem gondolom, hogy az android szutyok.Egyszerűen nekem nem az jön be.

Az IOS és az Iphone minősége igen. Ezen kívül minden más kütyüm is apple szóval a zárt rendszer kicsit sem zavar.

Élvezem azt amit régen a Nokiával, hogy egyszerűen csak gyors és működik, stabil.

Mások vallási nézetei, megrögződései, ölre menő vitái a mobilokról meg nem izgat.Mindenki használja amit szeret és örüljön neki.
Utolsó bekezdéssel maximálisan egyetértek. Engem nem zavar, ha valakinek más jön be, de ne akarja rám erőltetni.

Az IPhone minősége mondjuk kérdéses szerintem, mert elég sok velük a baj. A környezetedből meg lehet sok a sznob. :mrgreen: Rengeteg olyannal találkoztam, akik csak azért veszik meg, mert ez IPhone, örülnek a hiper szuper dolgoknak, aztán csak facebookoznak meg selfiznek vele. Biztos megéri érte a 270 ezret.

Én megvehetném, de biz isten, hogy nem adok se samsungért, se applert, se semmilyen telefonért ennyi pénzt. Bőven elvagyok már egy középkategóriás telefonnal is.
géza írta:Amíg androidom volt, én is úgy gondoltam, hogy az iPhone egy túlárazott szar, ami mögött nincs teljesítmény, de három és fél éve vettem egy 5s-t, azóta bírja, semmi lassulással, ami az android esetében egy év után bekövetkezett. Egyetlen hátulütő a 16 gigás memória, viszont egy iCloud előfizetéssel azt is hamar orvosoltam.

Mellesleg kb egy hónapja a hetedikről véletlen leejtettem a telómat, még gellert is kapott a harmadikon egy korláton, és semmi törés, semmi karcolás, még ki se kapcsolt az a nyamvadt telefon.
Na 3,5 féléve pont nem volt még ennyire kiforrva az Android, mint az elmúlt 2 évben és erről beszéltem mikor azt mondtam, hogy sokan abban hitben élnek még mindig.

Meghát akkor a csúcs androidok sem voltak még igazán jók nem hogy a 1-2 kategóriával szarabb telefonok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2017. november 6., hétfő 23:07

Amíg androidom volt, én is úgy gondoltam, hogy az iPhone egy túlárazott szar, ami mögött nincs teljesítmény, de három és fél éve vettem egy 5s-t, azóta bírja, semmi lassulással, ami az android esetében egy év után bekövetkezett. Egyetlen hátulütő a 16 gigás memória, viszont egy iCloud előfizetéssel azt is hamar orvosoltam.

Mellesleg kb egy hónapja a hetedikről véletlen leejtettem a telómat, még gellert is kapott a harmadikon egy korláton, és semmi törés, semmi karcolás, még ki se kapcsolt az a nyamvadt telefon.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 6., hétfő 22:15

Kerlon írta:
Realista24 írta:Ettől függetlenül meg sem érzik.
Megmaradt sokak szemében státusz szimbólumnak illetve ugye a sok kezdeti android használó még mindig azt hiszi, hogy az android egy szutyok.
Nekem az Iphone-om nem státusz szimbólum, mert a környezetemben mindenkinek az van, a munkamobilom is az szóval elég lehetne az hozzá..

Nem gondolom, hogy az android szutyok.Egyszerűen nekem nem az jön be.

Az IOS és az Iphone minősége igen. Ezen kívül minden más kütyüm is apple szóval a zárt rendszer kicsit sem zavar.

Élvezem azt amit régen a Nokiával, hogy egyszerűen csak gyors és működik, stabil.

Mások vallási nézetei, megrögződései, ölre menő vitái a mobilokról meg nem izgat.Mindenki használja amit szeret és örüljön neki.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 6., hétfő 20:46

Kerlon írta:
Megmaradt sokak szemében státusz szimbólumnak illetve ugye a sok kezdeti android használó még mindig azt hiszi, hogy az android egy szutyok.
Mert az.

:mrgreen: :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 6., hétfő 20:24

K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 6., hétfő 19:52

Ettől függetlenül meg sem érzik.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 6., hétfő 19:29

Elég nagy fricska ez az Iphonenak. Mondjuk 6 óta nem nagyon tudtak érdemben előre lépni míg a Samsung évről évre tudott fejlődni.
K

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. november 6., hétfő 17:56

d.gergo írta:Samsung Galaxy: Growing Up

Trololo

Hát ez alma tulajként is k...a jó! :lol: :lol:
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 6., hétfő 13:54

d.gergo írta:Samsung Galaxy: Growing Up

Trololo
Hopp, ez nagyon erős lett :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. november 6., hétfő 13:42

Samsung Galaxy: Growing Up

Trololo

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. november 4., szombat 20:35

Az Xbox az mostmár inkább Microsoft exkluzív lett, konzolra és pc-re is kiadják ugyanazt a játekot. Ez alól talán egyedül az új Halo lesz kivétel ami marad konzol exkluzív.
Ezzel szemben a Sonynak sok first és third party stúdió van ami egy-két esettől eltekintve csak playstationra gyárt játékot.
Közelgő PS játékok: Detroit, The Last of Us 2, Days Gone, Spider-man, God of War.
Xboxon meg van Minecraft. :mrgreen: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 4., szombat 20:25

Pipita írta:Milyen extra játékok vannak PS4-re, amik miatt egyértelműen sokkal jobb? Csak hogy tujdam hogy engem érint-e egyáltalán a dolog. De nekem is ez a két érv volt eddig, a 4K, meg az exkluzív játékok. A probléma annyi hogy sajnos nincs egy millám 4K tv-re, meg hogy a fifán kívül vajmi kevés játék érdekel. :mrgreen: :mrgreen:

Egyébként köszi a választ. :)
Nekem az Until Dawn volt az az exkluziv jatek, amit sajnaltam volna, ha kihagyok. De ott van meg az Uncharted szeria, Crash Bandicoot(bar ez elvileg idovel jon majd boxra is), Horizon Zero Dawn, Last of us 1 es majd a 2. Illetve majd jon jovo evben a Spiderman es a Detroit, amik igen jonak igerkeznek. Hirtelen ennyi ugrik be, mig boxra csak a Forza es a Gears of war :D

Vissza: