HozzászólásSzerző: DT8 » 2014. július 20., vasárnap 14:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 20., vasárnap 14:04
A németbe hamar beleverték, hogy nem lehet kirúgni a labdát, sebaj úgy se biztos lábbal.ferni írta:https://www.youtube.com/watch?v=rWXYKMd9r_cAnyaka írta:Elvileg a fiatalok kaptak most lehetőséget, a többiek majd augusztustól élesben, de ter Stegen-en még látszik, hogy erőltetett ez a kipasszolás, bár nem ment rosszul, a VV szintet már hozta, egy bakival.
ter Stegen debut match, igen izgalmas lesz, előre szólok
itt van Halilovic is, nem tűnik rossznak https://www.youtube.com/watch?v=0OdST3WSIak
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 20., vasárnap 13:39
Minden bizonnyan igazad van.Galacticos írta:szerintem meg kovacic csak egyszerűen vakok közt félszemű.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 20., vasárnap 13:37
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 20., vasárnap 13:36
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 20., vasárnap 13:31
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 20., vasárnap 13:19
bocs, hogy beleszólok de neked meg ha jól emlékszem gagos avád is voltrealistahuni írta: Nálad Illarra ava volt egy darabig, nálam Kovacic aláírás, de biztos én nedvesedek jobban.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 20., vasárnap 13:16
Arról, hogy ha már ilyen státuszod van a fórumon, legalább példát mutathatnál azzal, hogy nem provokálsz alattomos módon. De hát az a fránya ego...Nem értem miről beszélsz.
Nálad Illarra ava volt egy darabig, nálam Kovacic aláírás, de biztos én nedvesedek jobban.Ezt valamivel alá is támaszthatnád
Kovacicnak még van 3 éve, hogy hozzon egy "nem kutyaütő" szintet és akkor vonalat lehet húzni és megnézni, hogy mit is rakott le az asztalra 24 évesen. Illarra meg ezalatt egy évig nagy valószinűséggel padot fog koptatni a Realban, majd ha van egy kis esze akkor eligazol egy közepes csapathoz.Illarra azért nem volt kutyaütő a Sociedadban, míg az imádott Kovacicod meg az Interben nyújtott olyan teljesítményt, ami nem volt kiemelkedő, de te már azért írod rá, hogy "future Modric".
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 20., vasárnap 13:16
lehet nem tűnt még fel de nem szokásomFuentealbilla írta:Ha már vetted a fáradtságot, hogy kijavítottad a nevét, akkor már akár nagy betűvel is írhattad volnacsabi* írta:illarra
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 20., vasárnap 13:14
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 20., vasárnap 12:52
Ha már vetted a fáradtságot, hogy kijavítottad a nevét, akkor már akár nagy betűvel is írhattad volnacsabi* írta:illarra
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 20., vasárnap 12:51
Nem értem miről beszélsz.realistahuni írta:valaki gecikemény, már megint.![]()
Ezt valamivel alá is támaszthatnád, de mivel nem tudod, ezért leírom mi volt Illarráról mindig is a véleményem. Pocsék szezont tudhat maga mögött, de azt el kell ismerni, hogy mikor Xabi posztján játszott, és nem volt Alonso a pályán, rendre korrekt teljesítményt hozott le. Én nem tudom ebben mi a "nedvesedés", de azt is elárulom neked, hogy Illarra azért nem volt kutyaütő a Sociedadban, míg az imádott Kovacicod meg az Interben nyújtott olyan teljesítményt, ami nem volt kiemelkedő, de te már azért írod rá, hogy "future Modric". Az meg hogy mindenben jobb a horvát, hát nem is tudom, nem tűnik annyira objektív véleménynek. Én inkább ezt nevezném "nedvesedésnek". De most ezzel a hasonlattal a lelkembe tapostál.realistahuni írta:Mondja az aki a 24 éves Illarara nedvesedett, akinél btw Kovacic minden képességben jobb, 20 évesen.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 20., vasárnap 12:39
valaki gecikemény, már megint.En ugy tudtam Kovacic a future Modric.
Mondja az aki a 24 éves Illarara nedvesedett, akinél btw Kovacic minden képességben jobb, 20 évesen.Btw annyira folosleges 20 eves jatekosokat jelenlegi/egykori klasszisokhoz hasonlitani, hype kialakitasahoz jo, de egyebkent kb 100-bol egyszer ha bejon.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 20., vasárnap 12:38
Szerintem is inkább az a kérdés, h Stegen kivárja-e a sorát... de akkor meg butaság volt még megvásárolni. Vagy mehetett volna akkor még 2 évet kölcsönbe. Majd az idő elrendezi a dolgot, de legnagyobb poén az lenne ha Masip védene ők meg a padot melegítenék :Đpalesz77 írta: Abban én szinte biztos vagyok, hogy Bravo lesz a kezdő kapus ebben a szezonban.. A jövőre gondoltam én igazából Ter Stegennel kapcsolatban, pár év múlvára, amikor már remélhetőleg a német lesz az első számú kapus. Bár kérdés, hogy MatS fog-e padozni, és beugróst játszani évekig Bravo mögött.. Nagyon kíváncsi leszek, szerintem hülyeség volt 2 ilyen kaliberű kapust idehozni, valamelyikük nagyon meg fogja szívni érzésem szerint.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 20., vasárnap 12:34
Abban én szinte biztos vagyok, hogy Bravo lesz a kezdő kapus ebben a szezonban.. A jövőre gondoltam én igazából Ter Stegennel kapcsolatban, pár év múlvára, amikor már remélhetőleg a német lesz az első számú kapus. Bár kérdés, hogy MatS fog-e padozni, és beugróst játszani évekig Bravo mögött.. Nagyon kíváncsi leszek, szerintem hülyeség volt 2 ilyen kaliberű kapust idehozni, valamelyikük nagyon meg fogja szívni érzésem szerint.Fuentealbilla írta:Meglátjuk, hogy alakul. Én nagyon nem vagyok biztos amúgy sem Stegen kezdőtagságában. Ha tippelnem kellene Bravora tennék tudva azt ráadásul, h állítólag ő érkezett LE kérésére. És egyébként jelen pillanatban nem is tartom összességében mindent figyelembe véve jobb kapusnak Stegent mint Bravot. Mindamellett tény, h Stegen még fejlődhet , Bravo jelenlegi teljesítménye pedig már képességeinek maximuma vagy legalábbis közel maximuma.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 20., vasárnap 12:24
Én sem emlékszem h ilyesmiből Pinto alatt sok gólt kaptatok volna, igazából átlagba nem többet mint VV-n. Pedig ő azért szemmel láthatóan technikásabb kapus lábbal mint Pinto meg Stegen együtt véve.palesz77 írta: Vágom. Hát, tényleg kicsit fura volt néha, de Pintorol se nagyon kaptunk be emiatt tétmeccsen gólt ha jól rémlik - 1 olyanra emlékszem, hogy egy rossz kirúgás után visszatámadtak minket és gól lett, de ott Thiago is hibázott -, pedig ter Stegen hozzá képest labdaművész a tegnapi alapján..Mondjuk nem mondom, hogy nem kellett az öregnél izgulni, ha hozzákerült a labda, de valahogy csak megoldotta mindig. De az is igaz, hogy a VB alapján Bravonak jobban fekszik ez a stílus, magabiztosabb lábbal. De szerintem MatS is bele fog szokni idővel - remélem..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 20., vasárnap 12:11
Vágom. Hát, tényleg kicsit fura volt néha, de Pintorol se nagyon kaptunk be emiatt tétmeccsen gólt ha jól rémlik - 1 olyanra emlékszem, hogy egy rossz kirúgás után visszatámadtak minket és gól lett, de ott Thiago is hibázott -, pedig ter Stegen hozzá képest labdaművész a tegnapi alapján..Fuentealbilla írta:Nem azzal volt a baj h netán sokat hibázott volna, de szerintem szemmel látható , h bizonytalan és testidegen dolog ez a neki passzolgatás folyamatosan. Nem igazán érzi ezt. Erről sürgősen le kell szoktatnia az edzőnek a csapatot ha valóban Stegen lesz az első számú kapusotok idén különben nyugodtan lehet kalkulálni ezekből a szezonban 4-5 gólt az ellenfeleknek.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 20., vasárnap 12:01
Nagyon adomProfessore írta:Hát gyerekek ez a topik nagyon nem erröl a vitáról kellene hogy szoljon. Madridista vagyok? Igen... Büszke vagyok arra az értékrendre amit a klubb képvisel? Igen... Beképzelt vagyok-e? Nagyon remélem hogy nem. Az hogy "jogom" lenne beképzeltnek lenni mert madridista vagyok és a csappat a legeredményesebb a világon már bocsánat de oltári baromság és ez a felvetés visszataszitó. A sport attól sport hogy tiszteled a versenytársakat nem lenézed öket. Pont hogy a játékosaink nagyképüsége miatt szivtunk nagyokat pl. Alcorcon stb. Ahhoz hogy igazán nagy csapattá váljunk bizony kellett a konkurencia is azaz az egézséges versengés más csapatokkal pl. a Barcával. A verseny ösztönöz és fejlödésre serkent. Ha nem tiszteled az elenfeled akkor mit ér a fölötte aratott gyözelem? Egyáltalán ha a Real Madrid "az urak klubja" ahhoz hogy passzol a nagyképüség? Visszataszitó volt sok barca drukker magatartása az elmult években ami "bosszuért" kiált? Talán... de akkor legyünk mi különbek emelkedjünk ezen felül és úgy legyünk büszkék a csapatra és a sikerekre ahogy madridistához méltó. Ugyancsak a régi madridisták "dolga" lenne megnevelni a frissen csatlakozott divat szurkolótársakat akiknek fingjuk sincs a klubb értékrendjéröl. Nagyot csalódnék a madridizmusba ha átcsapnánk pökhendi fenhéjázó stilusba. Összegezve mindenkinek privát dolga hogy mennyire nagyképü de ne próbálja kivetiteni egy teljes közösségre ezt az életérzést mert biztos sokan vagyunk akik NEN AKARNAK EZZEL AZONOSULNI! Legalábbis én nem....
HozzászólásSzerző: Professore » 2014. július 20., vasárnap 11:27
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem