Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BojanKiki
Kedvenc játékosaid: Busquets, Iniesta, Bartra
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. július 22., kedd 12:30

Fuentealbilla írta:Lehet már volt...de.. nagyon úgy fest, hogy Mathieu 20 M euroért lesz a barca játékosa és Hummels is 20 M euroért a Man. Utd.-é :lol:
Barca üzleti érzék number 1
Mindeközben ti igazoltatok egy James Rodriquezt. Bár közel sem tartom olyan jónak, de azért erősítés a srác. Hol fog játszani? Di maria vagy Isco helyén? Ráaádásul jövőre lesz egy Jesétek is...

Szerintem május elején bajnokot avatnak Spanyolországba, pedig én általában nem vagy pesszimista,

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 22., kedd 12:29

gkovi írta: Klopp tisztázta a dolgot, de ezt azért lehetett sejteni. 20 millióért nem fognak elengedni egy top védőt.
Na, ezen nem lepődtem most meg, elég érdekes lett volna, ha egy top5-ös védő 20 millióért vált klubot..
Fuentealbilla írta:Na de én akkor sem értem a barca védőszerzési politikáját...valami/valaki le lehet már zsírozva a háttérben mert ennyire seggek bocsánat a kifejezésért nem lehetnek, hogy a franciát hozzák egyedül erősítésbe hátra.
Szerintem senki se érti, hogy mit miért csinálnak.. Én már abba se bízok nagyon, hogy robbanni fog a bomba, és jön majd egy fasza kis védő, de remélem rám cáfolnak.. És Mathieu nem bomba, mielőtt valaki elsütné.. :D

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. július 22., kedd 12:25

palesz77 írta:
Fuentealbilla írta:Lehet már volt...de.. nagyon úgy fest, hogy Mathieu 20 M euroért lesz a barca játékosa és Hummels is 20 M euroért a Man. Utd.-é :lol:
Hát ha a Dortmund tényleg 20-ért adja el, akkor nagyobb hülyék lesznek mint mi.. Pedig ezt mostanság nehéz felülmúlni.. :lol:
"Mats joining Manchester United? For €20 million (£16m)? For such little money you can forget that immediately!"

Klopp tisztázta a dolgot, de ezt azért lehetett sejteni. 20 millióért nem fognak elengedni egy top védőt.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 22., kedd 12:21

MyStiQ írta:Az lehet, de mondjuk Rakitic mezőnymunkája és munkabírása brutális, és igazi felüdülés lesz a Barca szurkolóknak Xavi utolsó évei után ezt látni.

Amiben még nagyon bízok, hogy LE inkább Busquetset fogja erőltetni a Rakitic - Iniesta páros mellett, nem pedig Mascheranot. Ha a Barca direktebb támadófocit vállal be idén, az argentin jobb opciónak tűnik számomra.
Jobb is, gyorsabb és agresszívabb. Busquets is inkább mélységi irányító, mint vkp.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 22., kedd 12:09

palesz77 írta:
Hát ha a Dortmund tényleg 20-ért adja el, akkor nagyobb hülyék lesznek mint mi.. Pedig ezt mostanság nehéz felülmúlni.. :lol:
Na ez jogos. Azt hiszem ott még lejáró szerződés veszély sincs jövőre, hogy indokolt legyen. 35 M alatt szerintem elherdált érték.

Na de én akkor sem értem a barca védőszerzési politikáját...valami/valaki le lehet már zsírozva a háttérben mert ennyire seggek bocsánat a kifejezésért nem lehetnek, hogy a franciát hozzák egyedül erősítésbe hátra.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 22., kedd 12:06

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. július 22., kedd 11:53

Lehet már volt...de.. nagyon úgy fest, hogy Mathieu 20 M euroért lesz a barca játékosa és Hummels is 20 M euroért a Man. Utd.-é :lol:

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 22., kedd 11:18

Géci írta:Xavi még így kiöregedve is jobban érzi szerintem a védelem mögé bejátszani a labdát úgy barcásan, mint Rakitic fogja.
Hát érezni érzi, csak csinálni nem csinálja szinte sose.. A Holland-Spanyol első félidejében több védelem mögé belőtt labdája volt kb, mint az egész tavaszi szezonban.

Ha az Ini-Masch-Rakitic középpályával állunk fel, az annyiból lesz jó, hogy Ininek a védőfeladatai drasztikusan csökkenni fognak szerintem, mivel az a két ember brutális mennyiségű mezőnymunkát képes végezni, így Iniestának szinte csak a támadásokra kell majd koncentrálnia. Ha meg hasonlót fog hozni, mint az Ausztrálok ellen - amikor szintén egy többet mozgó középpálya volt mögötte (plusz egy gyengébb csapat ellen játszottak..) -, akkor nem fog feltűnni Xavi hiánya szerintem. De én még azt is el tudom képzelni, hogy egy Ini-Masch-Busi kezdő lesz..

A védelem aggaszt engem leginkább. Ha Matyi 4. védőnek jön, és még igazolunk valakit, akkor nem lesz rossz a védelmünk végülis. Egyedül a francia árával vannak bajaim, de legalább elkötelezett a klub iránt, és pár év múlva be lehet építeni valamelyik tehetséges afrikai ifi védőnket a helyére. De ha nem jön rajta kívül még egy klasszis - vagy akár "félklasszis" is jöhet tőlem, csak érkezzen valaki még -, akkor az úgy nagyon gáz.. Főleg úgy, hogy nagy eséllyel Alves is marad, és a mai hírek szerint Cuadradot mindenképp meg akarjuk szerezni, Alvestől függetlenül - byebye Montoya? :/ -, szóval a jobboldalunk marad olyan, mint tavaly volt, vagy esetleg még gyengébb is lesz védekezésben. Persze akkor minden oks lenne, ha Pique és Alves is újra a 3-4 évvel ezelőtti énjét idézné, de erre sok esélyt nem látok.. Szóval ez igen necces..

A csatárokhoz meg valaki írta, hogy kéne egy cserecsatár is Suárez mögé. Ezzel tökéletesen egyetértek, ha már átállunk a középcsatáros játékra, akkor kéne hozni egy rutinos öreget az uruguayi mögé, aki bármikor beszállhat, ha lesérül, vagy pihentetni kell - pl Drogba, Eto'o, ilyesmikre gondolok. De ilyen ötlet még csak fel sem merült a vezetőségnél. Vagy Dongou fog beszállni ilyenkor - amit kétlek, meg nem is örülnék -, vagy addig Messi lesz a hamis9-es gondolom, aminek szintén nem örülnék..

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 22., kedd 11:14

Akkor a La Masia-t bezárják?

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 22., kedd 11:14

Géci írta:Ez igaz, viszont nem nyomja azt a focit zsigerből amit Xavi letolt (tiki-taka).
Ha a barca vezérkara van annyira buta (szerintem már nincs),hogy tiki-takázni akarnak továbbra is akkor mehet a levesbe minden.Szerintem váltani akarnak(helyesen), de azt meg rohadt nehéz lesz megtalálni, a megfelelő szerkezetet ennek a keretnek, kiölni a régiekből ezt a rendszert stb +Suarez eltiltása is késlelteti az egész rendszer kialakulását...kb egy fél év előnyünk lesz és ezt ki kell használni. Szerintem a barca idén a sztárjátékosok villanásából fog megélni, ez egy bajnokságra elég lehetne de csak akkor ha mi bénázunk, a bl más tészta jelenleg ott azért vannak előttük a sorban páran (Mi,Bayern,Chelsea) de természetesen még mindenre esélyesek, de nagyon nehéz dolga lesz LE-nek, szerintem túl nehéz, túl sok a kérdőjel odaát.

Meg hát mennyi az esély arra ,hogy 3 korszakváltás is jól süljön el egymás után ? :Đ
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 22., kedd 11:00

Valóban, Xavi kikerülése nagyban gyorsítana a játékukon, Mascheranot meg Busquetset meg lehet rotálni ellenféltől függően. Messin múlik igazából, ha lemond évi 10 gólról, és megy szervezni kicsit hàtrébb, akkor elöl nem lesz gond. Viszont a védekezésben egyrészt Neymarnak és Suareznek úgymond vissza kéne adnia a kölcsönt és melózni az argentín helyett, plusz az a védőnégyes elég szarul fest.
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 10:51

MyStiQ írta:Az lehet, de mondjuk Rakitic mezőnymunkája és munkabírása brutális, és igazi felüdülés lesz a Barca szurkolóknak Xavi utolsó évei után ezt látni.

Amiben még nagyon bízok, hogy LE inkább Busquetset fogja erőltetni a Rakitic - Iniesta páros mellett, nem pedig Mascheranot. Ha a Barca direktebb támadófocit vállal be idén, az argentin jobb opciónak tűnik számomra.
Ez igaz, viszont nem nyomja azt a focit zsigerből amit Xavi letolt (tiki-taka). Védekezés részt azt adom. Nagyban függ amúgy az egész a felállástól, mert olvastam olyat, hogy LE 4-4-2-be gondolkozik. Akkor azt viszont megint Neymar szívja meg szerintem... :hmmm:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 22., kedd 10:45

Az lehet, de mondjuk Rakitic mezőnymunkája és munkabírása brutális, és igazi felüdülés lesz a Barca szurkolóknak Xavi utolsó évei után ezt látni.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 22., kedd 10:24

Xavi még így kiöregedve is jobban érzi szerintem a védelem mögé bejátszani a labdát úgy barcásan, mint Rakitic fogja.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 22., kedd 10:08

sajnálom hogy megy xavi. igen hasznos játékosa a barcának évek óta. számunkra meg még hasznosabb.
Meg a kb bruttó 15 millás fizuja is milyen jó volt ott...
Én koncepciót nem igazán látok, inkább káoszt.
Koncepció biztos van, kérdés, hogy jó-e. Bepróbálkoznak egy előretámadással, mindent vagy semmi alapon a biztosabb, de lasabb építkezés helyett. Akár be is jöhet, hogy egyénileg az első hármasuk eldönti a meccsek nagy részét, a védelem meg hoz egy jó évet. Én még véletlenül sem írnám le őket.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 22., kedd 9:40

dzsi91 írta:A védelem meg katasztrófa, Alves kuka úgy ahogy van, Pique is csak a nevéből él már évek óta, minimum 2 klasszis kh kéne meg egy jobbek aki nem a banános brazil... Erre rámentek erre a matyi-ra, háát...
Na igen.. Az egesz atigazolasi szezont azzal kellett volna kezdeni, hogy igazolnak egy vilagklasszis KH-t. Ket hatved is siman megferne, de meg az se gond ha ugy gondoljak, hogy a Pique - Bartra parosbol valamelyik bevalik, de egy top hatved akkor is kotelezo lett volna.

Dani Alvesrol nem is beszelve. A VB-n is bebizonyitotta, hogy mekkora nulla. Ami fura, hogy nagyon nem is voltak hirek arrol, hogy jobbhatvedet keresnek. Piszczek peldaul siman jo lenne nekik.
dzsi91 írta:És akkor még ott van egy tök Lutri edzőtök aki vagy beválik vagy nem, de egy ilyen feladatot semmiképp sem egy "kezdőre" bíztam volna mint a Barca korszak váltása. Plusz nekem nagyon gyanús ,hogy nem ő igazol,hanem csak bólogat Mindenre....
En feltem is hogy Van Gaal hozzajuk megy, mert neki azert van akkora tenkintelye, hogy rendbe szedje a bagazst.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 22., kedd 9:25

Villa, Lampard, Xavi . alakul a csapat new yorkban :D

sajnálom hogy megy xavi. igen hasznos játékosa a barcának évek óta. számunkra meg még hasznosabb.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 9:23

Sorry a dupláért :mrgreen:
Xavi ügye ma lezárul...a NYC játékosa lesz, és ugyanúgy kölcsön lesz adva valahova elvileg, mint Villa.
Na, az idei második erősítése a Barcának, akkor ma megtörténhet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 8:09

Az FC Barcelona néhány vezetőségi tagja azonnal eladná Messit... :coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 22., kedd 2:28

Én koncepciót nem igazán látok, inkább káoszt. Suarez az "egyszerű" embereknek lett hozva és marketing okokból, megvan a nagy név mindenki ámul és bámul de sportszakmai szempontból akkor lenne ez egy nagyszerű igazolás ha Messi távozna, Neymarral brutális kettőst alkothatnának, de Messicel hárman ez így nem lesz jó.Ráadásul ha a Barca centerrel akarja tolni nem kéne egy cserecsatár is? Vagy majd Novemberben amikor már nem lövik ki a vérebet a stadionból,majd akkor kezd el LE átállni a center játékra?

A középpályát sem érzem megoldva, Iniesta még nem épült le nagyon de már közel sem az a szint mint pár éve szerintem, busquets szerintem egy vicc, Rakitic meg ügyes gyerek de azért nagy falat még neki a Barca karmesteri pálcája.

A védelem meg katasztrófa, Alves kuka úgy ahogy van, Pique is csak a nevéből él már évek óta, minimum 2 klasszis kh kéne meg egy jobbek aki nem a banános brazil... Erre rámentek erre a matyi-ra, háát...

A kapus posztot megoldottátok,kicsit drágán de ott nem lesz gond.

És akkor még ott van egy tök Lutri edzőtök aki vagy beválik vagy nem, de egy ilyen feladatot semmiképp sem egy "kezdőre" bíztam volna mint a Barca korszak váltása. Plusz nekem nagyon gyanús ,hogy nem ő igazol,hanem csak bólogat Mindenre....

Én valahogy nem látok koncepciót és szerintem a játékosok sem akiket bekörnyékeztek ezért kergetitek ezt a középkategóriás matyiőt.Nem vonzó jelenleg a Barca csak a nagyon bátraknak mint Suarez, túl sok a balhé a csapat körül bármikor jöhet egy eltiltás a piacról és akkor se ki se be és ezt kevesen vállalnák meg sportszakmailag sem tűntök jo választásnak jelenleg mert lutri az egész nem tudja senki mire készül LE, meg egyelőre nem is bizonyított mint pl Van Gaal aki azért ad egy fajta biztonság érzetet egy érkező játékosnak, LE bármikor repülhet ha nem úgy mennek a dolgok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: