Miért lenne szégyen amúgy? Nem mintha kedvelném őket, sőt, de sok jobbat nehéz mondani. Minden csapatnak megvan a maga baja, ezért írtam korábban, hogy 5ös csapat nincs, négyes van egy pár, hármas meg rengeteg. Franciák pl nagyon jó focit tolnak eddig, de nincs kétségem, hogy a kieséses szakaszban lesz izzadás, akár leblokkolás bőven. Belgáktól is jó focit vártak az emberek, és hogy esetleg szépen fognak meghalni, erre véreset izzadva hozzák a meccseiket, ami akár tovább is repítheti őket, mint egy korai alázássorozat. Németeket behatárolni lehetetlen most kb. Olaszok, Angolok, Spanyolok már hazahúztak. Ezért is jó a mostani vb, kiszámíthatatlan, nyilván van pár csapat akit annyira nem szívesen néz az ember majd a kieséses szakaszban, de nekik meg ez egy ünnep és ettől szép a foci. Tudom közhelyes kaksi amit írtam, de a lényeg, hogy sokkal inkább megvan a vb-feeling mint pl 4 éve, és még lesz jónéhány dráma azt érzem. Most abba nem akarok belemenni, hogy közben persze nem lehet nem észrevenni, mennyire ki vannak tikkadva az európaiak, mennyire nincs idő sebeket nyalogatni/összeszokni a vb előtt, de nagy megoldás itt nincs. Lényeg a lényeg, a ki a kevésbé gyenge dominál sokszor, de ugyanakkor foci is van, dráma is van, és már semmi sem ciki
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kolumbia lesz a világbajnok
na jó nem, de ők szépen fognak meghalni
Nem illik.