Varane, Ramos, Modric, ÖZIL

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 2., csütörtök 13:18
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 2., csütörtök 11:01
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 2., csütörtök 10:44
Azért Guardiola ideje alatt ilyen hitehagyott Barcát nem igen lehetett látni.. Már az első percekben érződött a motiválatlanság, a teljes kilátástalanság.
HozzászólásSzerző: mila » 2013. május 2., csütörtök 10:39
ne is legyen amíg mi meg nem nyerjük a tizediket. a történelemírás a Real Madrid monopólja.hehe írta:inkább számomra az a mocskosul durva, hogy még mindig a mai napig nincs egyetlen csapat sem, amelyik címet tudott volna védeni a béellben. ez azért kemény...
HozzászólásSzerző: Zooler » 2013. május 2., csütörtök 10:30
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. május 2., csütörtök 9:53
1. szerintem mi kicsit maskent alltunk a jatekhoz, nalunk lehetett erezni, hogy benne lehet, a barca jatekaba egy percig sem volt benne, egyik meccsen sem, semmi.hehe írta:1. lehet tudat alatt érezték, hogy game over, de azért nem adták fel teljesen.
2. messi sérült volt, illetve lehet abban is vmi, amit Csabi mondott, hogy nem akarták a katalánok, hogy messi felsülését lássa a világ.
3. azért hozta le iniestát és xavit, hogy feleslegesen ne legyenek széthajtva. na az volt a pillanat, amikor feladták a dolgot. érthető is, meg nem is.
4. a szurkolók az elmúlt éveket tapsolták meg sztem, tudniuk kell nekik is, hogy egy korszak lezárult, mi voltunk az elsők, akik megcibálták őket az elmúlt 1-2 évben, de a bájern jött, látott és megalázta, teljesen szétbaszta őket.
inkább számomra az a mocskosul durva, hogy még mindig a mai napig nincs egyetlen csapat sem, amelyik címet tudott volna védeni a béellben. ez azért kemény...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 2., csütörtök 9:45
1. lehet tudat alatt érezték, hogy game over, de azért nem adták fel teljesen.Danny Smith írta:Csak én éreztem úgy, hogy tegnap alapból úgy állt ki a Barca, hogy feladta a párharcot? (lehet volt már szó erről, bocs. Nem olvastam vissza) Mert ha ez így van, akkor szégyellje magát az egész csapat. Messi miért a padon ücsörgött? Amikor az ő játékában benne van a tripla, esetenként a négy gól is. Meg hogy lehozza Xavit meg Iniestát, hogy ne legyen részese teljes mértékben a vereségnek? UNDORÍTÓ. És a végén meg tapsolnak a szurkolók? MIT? azt, hogy a barca úgy állt ki este, mint aki engedi, hogy jó alaposan segbe...szák??? A katalánok helyében visszakértem volna a pénzemet....SZÁNALMAS! Messi nem volt sérült, nem volt semmi baja.
HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. május 2., csütörtök 9:31
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 2., csütörtök 9:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 2., csütörtök 8:30
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 2., csütörtök 8:09
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 2., csütörtök 7:43
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 2., csütörtök 1:47
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. május 2., csütörtök 0:32
Akkor már inkább Messi...de komolyan.Müller nálam egyértelműen
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. május 2., csütörtök 0:27
ribery, egyértelmű. bajnokságban is kiemelkedő, és ha viszik a bl-t, akkor kérdés nélkül ő érdemelné. ha a dortmund nyer, akkor necces = messi.flori írta:ez az aranylabda mondjuk tényleg érdekes lesz..![]()
![]()
ki lehet az reálisan?
robben?ribéry?lewa?schweni??
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 2., csütörtök 0:19
Bayernes haverom mondta, hogy sokáig flop volt a szezonban és Shakiri is jobb volt nála. Most Müller megint elkapta a fonalat, de hullámzó teljesítményre aranylabdát adni, háátcart írta: Müller nálam egyértelműen
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 2., csütörtök 0:11
Müller nálam egyértelműenflori írta:ki lehet az reálisan?
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 2., csütörtök 0:08
Pedig a kupa visszavágón ott volt előttünk. Ha ott José tökösebb...Galacticos írta:amúgy de kár hogy nem mi döngöltük őket földbe.
HozzászólásSzerző: Fast Fox » 2013. május 2., csütörtök 0:07
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 2., csütörtök 0:06
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem