Szerintem nem, Tuchelnek is van annyi esze, hogy egy hibát hibára halmozó, már-már közröhej tárgyát képező védőt nem játszat a szezon legfontosabb meccsein, amikor ott van a de Ligt, Kim, Dier hármas.realmadrid95 írta:illgner írta:
Szerinted Upamecano kap még valaha BL-meccset a Bayernben?
Az nyilvánvaló, hogy nem lefutott a párharc, de a rutin nem az ágyúsok mellett szól.
Szerintem igen, jatszani fog.

Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
illgner írta:Szerinted Upamecano kap még valaha BL-meccset a Bayernben?Remy írta: Csak cserébe az Arsenal a tűzbe megy Artetaáért és egyben van a csapat. Nem úgy, mint a túloldalon Tuchellel meg Upamecanóval a Bayern.
Messze nem lefutott az a párharc. Szerintem az Arsenal revansot is fog venni.
Az nyilvánvaló, hogy nem lefutott a párharc, de a rutin nem az ágyúsok mellett szól.
Szerintem igen, jatszani fog.
Szerinted Upamecano kap még valaha BL-meccset a Bayernben?Remy írta: Csak cserébe az Arsenal a tűzbe megy Artetaáért és egyben van a csapat. Nem úgy, mint a túloldalon Tuchellel meg Upamecanóval a Bayern.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gyenge az a Porto, de olyanok voltak, mint az Atletico. Kellemetlen volt ellenük focizni.ziro4vr írta:Egy borzasztóan gyenge portót is alig vertek, más a bl teljesen.Remy írta: Csak cserébe az Arsenal a tűzbe megy Artetaáért és egyben van a csapat. Nem úgy, mint a túloldalon Tuchellel meg Upamecanóval a Bayern.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egy borzasztóan gyenge portót is alig vertek, más a bl teljesen.Remy írta: Csak cserébe az Arsenal a tűzbe megy Artetaáért és egyben van a csapat. Nem úgy, mint a túloldalon Tuchellel meg Upamecanóval a Bayern.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak cserébe az Arsenal a tűzbe megy Artetaáért és egyben van a csapat. Nem úgy, mint a túloldalon Tuchellel meg Upamecanóval a Bayern.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Meglepne, ha kivernék a Bayernt, Müllernek van kb. másfélszer több BL-meccse, mint a komplett Arsenal-kezdőnek.realbeckham írta: Először gardiolat, aztan a kis klonjat, majd a döntőben xavit.
Mert összesen van kb. 4 tényleg esélyes csapat (akiket most is azonos ágra sorsoltak), utána már nagy a minőségi különbség.BlancoMark írta: Megint egy hoki ag es egy igazi BL-ag. Vicc.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem csak annyi a véleményem, hogy BL-t nem nyernek """kis csapatok""" már, ahogy vb-t sem. Ebbe beleértem a rutint, tudást, aurát, igen utóbbi eléggé érzet kérdése. De innen fogva, ha a mostani mezőnyt nézem, Real, City, esetleg Bayern. A city ellen én is 40-60at mondok nekik, de aki továbbmegy, elég jó esélye van.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
+1 en tobb eselyt adok magunknak 40-60%, lattam iden a cityt tobbszor is es kozel sem voltak annyira dominansak mint tavaly. Ha mindenki megdoglik a palyan es nyomunk ellenuk ket jo meccset, akkor ez nalam azon keves parharcok egyike lesz, ahol ha kiesunk, akkor lehet hivatkozni a klasszis csatar hianyara, a lyukas keretre, vagy a serultekre, nem a rayo, vagy a valencia elleni.Realista24 írta:Jo ido, topart, bekesseg es nyugalom.ikarus93 írta: Realista nagyon csendben van. Semmi reakció.![]()
![]()
80-20% a Citynek...egy keresem van, hogy a palyan szakadjon meg mindenki, onnantol kezdve barmi lehet az eredmeny, de ne gyalazzak meg ujra a mezt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jo ido, topart, bekesseg es nyugalom.ikarus93 írta: Realista nagyon csendben van. Semmi reakció.![]()

80-20% a Citynek...egy keresem van, hogy a palyan szakadjon meg mindenki, onnantol kezdve barmi lehet az eredmeny, de ne gyalazzak meg ujra a mezt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Realista nagyon csendben van. Semmi reakció.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Figyelni kell a jeleket. Majd dagadtpeet, meg kereger megmondjak ki nyeri
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Dehogy lesz. Ha továbbmegyünk is kb utolsó előtti esélyesek leszünk mint mindigProfessore írta:Egy szó mint száz aki ebből a párharcból tovább megy az lesz a fő esélyes a végső győzelemre.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
btw nagy butaság lenne, ha nem Rüdiger lenne mindig Haaland mellett…ateeemadrid írta: Engem a Nacho vs Haaland ijeszt meg legjobban, ezt leszámítba hozhatónak érezném. A katonánk gondolom kizárt, hogy addigra kezdő lehessen.
akkor is, ha nem Nacho, hanem Alaba vagy Militao lenne a párja
-
Csak azért 55-45 nekik, mert ott lesz a második meccs. Ha a Bernabeuban lenne, sima 50-50.Professore írta: Osztom azt a gondolatot hogy ez egy előrehozott döntő. A mostani Bayern nem túl acélos, az Arsenal meg rutintalan. Ezenkívül a Porto ellen se alkottak semmi említésre méltó. Egy szó mint száz aki ebből a párharcból tovább megy az lesz a fő esélyes a végső győzelemre. A baj csak az hogy erős ez a City. Ugyanakkor nekem az a benyomásom hogy tavaly ők jobbak voltak. Meglehet csinálni a továbbjutást de csak akkor ha mindenki hozza a jobbik formáját és Carlo se beszari taktikával áll ki. Jelenleg egy 55-45% esély megoszlást látok a City javára. Rengeteg fog múlni a pillanatnyi formán, szerencsén is a megfelelő hozzá állás és intenzitás mellett.
Van mit törleszteni!
- ateeemadrid
Engem a Nacho vs Haaland ijeszt meg legjobban, ezt leszámítba hozhatónak érezném. A katonánk gondolom kizárt, hogy addigra kezdő lehessen.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Osztom azt a gondolatot hogy ez egy előrehozott döntő. A mostani Bayern nem túl acélos, az Arsenal meg rutintalan. Ezenkívül a Porto ellen se alkottak semmi említésre méltó. Egy szó mint száz aki ebből a párharcból tovább megy az lesz a fő esélyes a végső győzelemre. A baj csak az hogy erős ez a City. Ugyanakkor nekem az a benyomásom hogy tavaly ők jobbak voltak. Meglehet csinálni a továbbjutást de csak akkor ha mindenki hozza a jobbik formáját és Carlo se beszari taktikával áll ki. Jelenleg egy 55-45% esély megoszlást látok a City javára. Rengeteg fog múlni a pillanatnyi formán, szerencsén is a megfelelő hozzá állás és intenzitás mellett.
Van mit törleszteni!
Van mit törleszteni!
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nincs elég minőség(igen az) ebben a csapatban, pláne elől,hogy kiejtsük ezt a szitit, aztán lepjenek meg a srácok(mint megannyiszor).
Minimum 3 góllal jobb lesz a city szerintem.
Minimum 3 góllal jobb lesz a city szerintem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem kijelenthető, hogy a 4 erősebb egy ágon van, míg a 4 gyengébb a másikon. Ez amúgy nem feltétlenül baj nekünk, mindenki verhető, de én is attól tartok amit olvastam itt, hogy Carlo megint túlgondolja és megy a csatárnélküli 5 kp-s felállásunk ami instant egy félidő előny az ellenfélnek. Bízzunk benne, hogy a legjobb formánkban és legjobb felállásunkkal tudunk majd játszani, ha jobbak lesznek hát ez van, de szerintem meglehet a továbbjutás, ha pedig a cityt legyőzzük, bárkit letudunk.