Hat megertem. Pont irta valaki, hogy az Atletico idei BL palyafutasa alatt, ami nagyjabol 1,5 honap volt, keresett brutto 5 milliot

Meg mindig o a legjobban fizetett edzo, a havi 3,3 milliojaval.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 14:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 14:46
mert nezhetetlen a tamadojatekban az a botladozas, amit ez a generacio eloadEgyébként ez hogy van, miért van az, hogy ritkán vagyunk telthazasok
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 14:28
https://www.realmadrid.com/socios/cuotas-abonosCS0ki írta:Egyébként ez hogy van, miért van az, hogy ritkán vagyunk telthazasok, ha ekkora a kereslet a bérletekre? Megéri sok egyszeri belépős lehetőséget hagyni, mert az lényegesen drágábban eladhato, így ha nincsenek is annyian, akkor is több a bevétel?A nezoszam nagy mertekben nem fog csokkenni, mert a berletesek szama fix, es a varolista olyan hosszu, mint Mbappe feltetelei.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. október 27., csütörtök 14:18
Egyébként ez hogy van, miért van az, hogy ritkán vagyunk telthazasok, ha ekkora a kereslet a bérletekre? Megéri sok egyszeri belépős lehetőséget hagyni, mert az lényegesen drágábban eladhato, így ha nincsenek is annyian, akkor is több a bevétel?A nezoszam nagy mertekben nem fog csokkenni, mert a berletesek szama fix, es a varolista olyan hosszu, mint Mbappe feltetelei.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. október 27., csütörtök 14:08
Ne légy benne biztos, hogy nem fog megtörténni, hogy mit engedhetnek meg majd maguknak, az egy nagyon bonyolult mikro-makro, bel-külpol összefüggésrendszer..Sierra írta:Ebben szinte biztos vagyok, hogy nem így lesz. Amikor a barca már gyengélkedett a BL-ben, otthon akkor is simán hozták a ligákat. Most igaz egy pár éve nem jött nekik össze, de láthatjuk idén is milyen formát tolnak. A La Liga az ő terepük igazán, persze nincs már Messi aki megrúgná a góljaiknak a felét, de most meg van Lewandowski egy darabig. Ő meg ugyanúgy meg fogja rúgni a gólokat. Egyébként én meg pont, hogy sajnálom hogy ez várható, mert jó lett volna, ha kicsit Spanyolországban is visszaesnek, de ez nagy valószínűséggel nem fog megtörténni.BlancoMark írta: Oszinten irom, hogy sajnos szerintem a kovetkezo evekben teljesen egyeduralkodok leszunk a spanyol bajnoksagban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 13:59
Legjobb idozites amugy. Rogton VB utan, Bilbao es Valencia meccsek idejenPad'em írta:Elvitted célfotóvalRealista24 írta:
Masik topicba jartam mar![]()
![]()
Amúgy a Valenciával játszunk majd az elődöntőben. Jó kis Qatar - Madrid - Szaud A körtúra lesz ez a december január...
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 27., csütörtök 13:46
Elvitted célfotóvalRealista24 írta:Masik topicba jartam marPad'em írta: Szuperkupa megint Rijádban, január 11-15 közt.
Real, Barca, Valencia, Betis.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 13:42
Masik topicba jartam marPad'em írta: Szuperkupa megint Rijádban, január 11-15 közt.
Real, Barca, Valencia, Betis.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 27., csütörtök 13:41
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 27., csütörtök 13:26
A Real Madrid szurkolói tulajdonban lévő klub, emiatt gazdaságilag teljesen transzparens a magáncégek elvén üzemelő csapatokkal szemben. Páran (pl. R24) be is szoktak itt számolni a vezetőség által közzétett fontosabb aktuális adatokról, szóval szerintem nem volt egy elvetélt kérdés.Zubkov írta: Na ilyen ember itt nincs. Honnan tudná ezt bárki tőlünk ?
Nyilván azt mindenki tudja h valamilyen szintű negatív hatása lenne, a mértéke meg egy nagy kérdőjel
Köszi szépen! A többieknek is a meglátásokat, csak nem akarok láncidézni.Realista24 írta: Foci tekinteteben, ha megnezed a BM-et mondjuk (ahol szinten nincs olyan versenykepes bajnoksag, mint az angoloknal), az elmult 10 evben majdnem megduplaztak az arbeveteleiket, ugy fest, hogy ezzel a 650 millio koruli osszeggel elertek a plafont, mert nem tudnak noni. Persze a Covid is nagymertekben odavert nekik az elmult 2 evben, mint mindenkinek.
A tobbi gondolom azon mulik nagyban, hogy milyen jatekosok erkeznek es milyen eredmenyeket er el a csapat nemzetkozi szinten, es mennyire jo a marketing gepezet.
A TV-s penzek evek ota nonek, sajnos nem ugy, mint Angliaban, de nagyon komoly hanyadat teszi ki a klub beveteleinek. Es a Real drukker a Real miatt nezi a meccset, nem a Getafe miatt. A nezoszam nagy mertekben nem fog csokkenni, mert a berletesek szama fix, es a varolista olyan hosszu, mint Mbappe feltetelei.
Szponzorpenzek nem lesznek kevesebbek, megiscsak a tortenelem legnagyobb klubjarol beszelunk. De persze nyilvan senki nem latja a jovot (Perez mondjuk eleg jo ebben), de gondolom nem veletlen, hogy ilyen stadiont epit, ami egy masik "laba" lesz a klub beveteleinek.
En valahogy igy latom, mint tudatlan.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 27., csütörtök 13:13
Ebben szinte biztos vagyok, hogy nem így lesz. Amikor a barca már gyengélkedett a BL-ben, otthon akkor is simán hozták a ligákat. Most igaz egy pár éve nem jött nekik össze, de láthatjuk idén is milyen formát tolnak. A La Liga az ő terepük igazán, persze nincs már Messi aki megrúgná a góljaiknak a felét, de most meg van Lewandowski egy darabig. Ő meg ugyanúgy meg fogja rúgni a gólokat. Egyébként én meg pont, hogy sajnálom hogy ez várható, mert jó lett volna, ha kicsit Spanyolországban is visszaesnek, de ez nagy valószínűséggel nem fog megtörténni.BlancoMark írta: Oszinten irom, hogy sajnos szerintem a kovetkezo evekben teljesen egyeduralkodok leszunk a spanyol bajnoksagban.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. október 27., csütörtök 11:46
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. október 27., csütörtök 11:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 9:05
Szuperliga nem megy sehova? Épp most csináljak újra az egészet, 24/25os starttal.hehetheoriginal írta: sztem ezek csak felszinen valo firkálás meg kapargatás, a háttérben a hirek alapjan kurvanagy volumenu dolgok mozognak, amik siman lehet, hogy vagy jo idore a csucsfutball végét jelentik, vagy nem tudom. ugy nez ki a szuperliga gondolata nem megy sehova, es tesznek is erte a szinfalak mogott. ez pl, ha valoban ugy erinti a kiscsapatok, amirol egy betis elnoke beszel pl, akkor be is lehet zarni a nemzeti klubfutballt, ha szetszakadnak a dolgok, akkor rengeteg csapat megy csodbe, a spanyoloknal igy is vannak gazdasagi problemak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 9:01
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 27., csütörtök 8:36
Én tegnap majdnem ugyanezt írtam le. Fogalmunk sem lehet mennyire fog fájni, de az nyilvánvaló kell hogy legyen mindannyiunknak hogy a kisebb érdeklõdés kevesebb pénzt fog jelenteni.Zubkov írta:Na ilyen ember itt nincs. Honnan tudná ezt bárki tőlünk ?dortev írta: Egy kérdés azokhoz, akik tisztában vannak a La Liga gazdasági mechanizmusaival és a csapat forrásaival:
A spanyol bajnokság esetleges huzamosabb leértékelődése nagyjából milyen mértékben befolyásolhatja a Real Madrid bevételeit?
Nyilván azt mindenki tudja h valamilyen szintű negatív hatása lenne, a mértéke meg egy nagy kérdőjel
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 8:29
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 27., csütörtök 8:18
ilyet biztos nem jelentenék ki teljes meggyőződésselNa ilyen ember itt nincs.
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. október 27., csütörtök 6:47
Na ilyen ember itt nincs. Honnan tudná ezt bárki tőlünk ?dortev írta: Egy kérdés azokhoz, akik tisztában vannak a La Liga gazdasági mechanizmusaival és a csapat forrásaival:
A spanyol bajnokság esetleges huzamosabb leértékelődése nagyjából milyen mértékben befolyásolhatja a Real Madrid bevételeit?
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 27., csütörtök 0:57
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem