Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Busquets, Iniesta, Bartra
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ja mert Keita akkora egy aljaféreg játékostípus... Hihetetlen, hogy még ilyenkor se ő a hibás. Jó védő amúgy, de már évekkel ezelött kikelett volna tiltani a világ összes stadionjából, ez nem kérdés.
hát off téma, de oké, hogy van sok durván rasszista ember, de ami kivételezés van meg, amit kikövetelnek maguknak... plusz még egy két vallási nézet is... botrányos
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ja, ez olyan mint hogy a cigány lecigányozhatja a másikat, de ha te teszed már nyílik a bicska
amugy gondolom most mennyire beletiport Pepe lelkébe, szegény nem tud aludni

amugy gondolom most mennyire beletiport Pepe lelkébe, szegény nem tud aludni

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Pepe is néger, a néger a négert meg niggázhatja meg fekázhatja meg majmozhatja, nem? amúgy nincs semmi bajom a négerekkel
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igazi gyökér ez a Keita.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
azt hittem ez a munka része
lehet hülyeség, de valahol úgy olvastam, hogy még a barcás korszakából való sérelem(?) miatt volt ilyen zabos.

lehet hülyeség, de valahol úgy olvastam, hogy még a barcás korszakából való sérelem(?) miatt volt ilyen zabos.

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Állítólag volt majmozás is Pepe részéről, de sok mindent nem találtam róla. Mondjuk nem is kerestem, néha dolgozni is kell.
:Đ

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ilyenért nem jár eltiltás?

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van aki nem változik...
https://www.youtube.com/watch?v=l-MMMQJi0-k
Keita, még most is beférnél a Barcába
Na nem a focitudásoddal.
https://www.youtube.com/watch?v=l-MMMQJi0-k
Keita, még most is beférnél a Barcába

Na nem a focitudásoddal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
csigriszkijjnek hihetünk, biztos jól láthatta és hallhatta az eseményeket..ő volt mindig a bója

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
"Edzésen azt mondta Xavinak és Iniestának, hogy, "Hé, hova passzoltok bohócok"?" mondta Chygrynskiy Ibraról.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hát gyorsan kezdjen magával valamit, és adjon enni annak a nőnek

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Puyol újabb instája
http://instagram.com/p/rCCN_OHal3/?modal=true
Puyol kicsit másképpen
http://instagram.com/p/rCXwkQnavQ/?modal=true
http://instagram.com/p/rCCN_OHal3/?modal=true
Puyol kicsit másképpen
http://instagram.com/p/rCXwkQnavQ/?modal=true

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Elég dühös is voltam Carlora meg a csapatra. A klasszikus teljesen más, arra a 49 éves Xavi-tól a kiégett, lusta disznó Messi-ig mindenki felszívja magát, a kövi szezonban is fel fogják..rajtunk múlik, ha nem beszari kisegér módjára állunk fel és megyünk ki, akkor az erőviszonyoknak megfelelően nekünk kell nyerni. Tudom, nyár van még és tudom, hogy nem mindig az erősebb nyer, de akkor is. Most már nincs kifogás, meg kell bacni őket.realistahuni írta: Tavaly ugyanilyen bohózat védelem ellen mégis kikaptunk odavissza a bajnokságban. Az alap védelmük, az Alves-Pique-Mascherano-Alba pedig nem is öreg, szóval akár még javulhatnak is LE alatt.Bírózni felesleges, a jó fiúkat még jó darabig tolni fogják a sporik, ehhez hozzá kell szokni, mint a vízilabda válogatottunknak. Kimaradt helyzetekért sírni felesleges, mert a támadóink voltak FGY-k amikor kihagyták.
A barcától akkor is kellene tartani ha senkit nem vehettek volna idén, vagy ha pontosítani akarok, akkor azt mondom soha nem szabad lebecsülni őket.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tavaly ugyanilyen bohózat védelem ellen mégis kikaptunk odavissza a bajnokságban. Az alap védelmük, az Alves-Pique-Mascherano-Alba pedig nem is öreg, szóval akár még javulhatnak is LE alatt.Bírózni felesleges, a jó fiúkat még jó darabig tolni fogják a sporik, ehhez hozzá kell szokni, mint a vízilabda válogatottunknak. Kimaradt helyzetekért sírni felesleges, mert a támadóink voltak FGY-k amikor kihagyták.Tudom nagyképű, elfogult madridista vagyok, de amíg ilyen bohózat a védelmük én nem tartok tőlük.
A barcától akkor is kellene tartani ha senkit nem vehettek volna idén, vagy ha pontosítani akarok, akkor azt mondom soha nem szabad lebecsülni őket.
- ziro4vr
Tudom nagyképű, elfogult madridista vagyok, de amíg ilyen bohózat a védelmük én nem tartok tőlük. Elmúltak már azok az idők, amikor a többet rúgok mint kapok taktika érvényesült volna. Megvették az uruguayit, lelkük rajta, a támadóhármasuk neveket tekintve kegyetlen, de hátra meg egy matyiő jött össze 20 misiért, esetleg egy Agger vagy Vermalen még becsúszhat..hát ettől én nem fogok bepisilni, ez van.M1Ö írta: Alap hangon amúgy kicsit tartok tőlük, de ha elől sem fog működni ez a trió, akkor lesznek gondok rendesen, főleg, hogy nem tudom hány év után, végre a k.pályájuk is gyengébb, mint a miénk, oda is kellene nekik még ember.
Barca-s ként nem lennék optimista, annyi biztos.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez az egyik. A másik meg az, hogy vettek egy Mathieu-t 20 milláért, aki bal szélsőként kezdte, abból lett balhátvéd. Középhátvédként egy fél évet, évet ha játszott a Valenciában.Galacticos írta:én csak azt nem értem minek ez a cuadrado.
nem konkrétan vele van bajom magával az átigazolási politikával hogy középpályást/támadó szellemű játékost védőbe.
Alba is szeret fent ragadni, Cudrado esetleg egy 3-5-2-ben lenne jó jobb hátvéd ként.
Alap hangon amúgy kicsit tartok tőlük, de ha elől sem fog működni ez a trió, akkor lesznek gondok rendesen, főleg, hogy nem tudom hány év után, végre a k.pályájuk is gyengébb, mint a miénk, oda is kellene nekik még ember.
Barca-s ként nem lennék optimista, annyi biztos.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Galacticos
én csak azt nem értem minek ez a cuadrado.
nem konkrétan vele van bajom magával az átigazolási politikával hogy középpályást/támadó szellemű játékost védőbe.
mascherano, song most meg cuadrado..
ahelyett hogy inkább vennétek egy normális védőt, mathieu nem az.
én ezt inkább valahogy így képzelném el.
a két szélsőhátvéd meg állandóan fentragad, alves ráadásul már se elöl se hátul nem faktor csak fellángolásokra képes meg felvenni a megagázsit.
és ezzel a csapattal megint egy labdavesztés a félpálya környékén és gyakorlatilag egyenes út a kapuig.
mascherano, song most meg cuadrado..
ahelyett hogy inkább vennétek egy normális védőt, mathieu nem az.
én ezt inkább valahogy így képzelném el.
a két szélsőhátvéd meg állandóan fentragad, alves ráadásul már se elöl se hátul nem faktor csak fellángolásokra képes meg felvenni a megagázsit.
és ezzel a csapattal megint egy labdavesztés a félpálya környékén és gyakorlatilag egyenes út a kapuig.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Palesz, ezen úgy rohanna át egy jól kontrázó csapat, hogy a barca nem tudná hol van...az a jobb oldal iszonyat gyenge lenne. Cuadradonál még én is többet érnék védekezésben, a pali fent kolbászolna Suarez mellett. A belső védők busz sebességgel fordulnának...egyedül Mascheranoban lehetne bízni mint vkp...de egy fecske nem csinál nyarat
- Galacticos
messi már eddz?palesz77 írta:Én bízom egy jó alapozásban, és a karakteresebb edzőben, akkor van rá némi esély, hogy valamit javul a hozzáállása Leonak.
vagy mikor tér vissza?
hát bocsi, de én ezt hiszem ha látom.palesz77 írta:alapból a támadásnál közelebb lenne a kapuhoz - akárcsak Neymar.
mert kingleo már a támadásoknál is eléggé spórolósra veszi a figurát.
le meg lehet akármilyen karakteres, nem nagyobb messinél.