Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Pjanic ötször hasznosabb játékos, mint az agyon sztárolt a németbajnokságot se végig bíró Thiago. Szép kirakat buznyák, de mit ért el eddig? Lófasz, még meghatározó játékosnak sem mondhatta magát. Pedig Pep is orrvérzésig tolta. Megy a flikkflakk meg pár szép megmozdulás, aztán meg mire ment vele. német bajnok, hurrá, taps.
Pjanic bandwagon.
Pjanic bandwagon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
közben lehet a regulátor gyerekből rögtön kezdő bhv lesz, mert alex sandrot vinné a psg, a helyére meg céronaldo hívja marcelot 
kérlek, ne pjanicsot, hanem a brazilt vegyük.
ha van rá egy mód perec, ne bassz el mindent.

kérlek, ne pjanicsot, hanem a brazilt vegyük.
ha van rá egy mód perec, ne bassz el mindent.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- H.E.H.E.
leszarom hogy 5 forintért hozunk egy lapos lövéseknél gyenge lepkekapust.
itt az elv, hogy egy tudása és teljesítménye csúcsán lévő topjátékost baszunk ki miatta, akivel az égvilágon semmilyen baj nem volt.
ha jön a belga, én nem maradnék a helyében, többszörös béellgyőztes kapus, jókora részt kivett a győzelmekből, majd meg a lónak a faszát fogok én itt ülni egy friss semmitnemnyerő igazolás mögött.
menjen csak el.
iszonyatosan röhögnék, ha perez kiskedvence kurtóá az otromba fejével meg a topa mozgásával sokat lenne sérült, és akkor az ukrán gyerek lehessen a kapus innentől.
másik hogy a b-csapatos ellenfelek mennyire vették komolyan az alapozás közben a felkészülési meccseket...
itt az elv, hogy egy tudása és teljesítménye csúcsán lévő topjátékost baszunk ki miatta, akivel az égvilágon semmilyen baj nem volt.
ha jön a belga, én nem maradnék a helyében, többszörös béellgyőztes kapus, jókora részt kivett a győzelmekből, majd meg a lónak a faszát fogok én itt ülni egy friss semmitnemnyerő igazolás mögött.
menjen csak el.
iszonyatosan röhögnék, ha perez kiskedvence kurtóá az otromba fejével meg a topa mozgásával sokat lenne sérült, és akkor az ukrán gyerek lehessen a kapus innentől.

semmit nem jelent, asensio pl minden év elején eljátssza ezt, hogy utána duplanulla legyen egész évben.Az előszezon magasan legjobbja Asensioval.
másik hogy a b-csapatos ellenfelek mennyire vették komolyan az alapozás közben a felkészülési meccseket...
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
Tetszik a Valverdés hír, nagyon stabil fiú, tényleg Kroos stílusban játszik, persze még nem azon a szinten.
Nekem tökéletesen megfelel a Casemiro/Llorente-Kroos/Valverde-Modric/Ceballos középpálya. Isco-Asensio-Bale-Benzema sor jó előre, de a Vinicius-Mayoral-Lucas cseresor nagyon harmatos, mindenképpen csatárt kell még igazolni.
De a középpálya tetszik. Ceballos óriási "új igazolás". Az előszezon magasan legjobbja Asensioval.
Liga BBVA...BaleBenzemaViniciusAsensio
miénk a bajnokság
Nekem tökéletesen megfelel a Casemiro/Llorente-Kroos/Valverde-Modric/Ceballos középpálya. Isco-Asensio-Bale-Benzema sor jó előre, de a Vinicius-Mayoral-Lucas cseresor nagyon harmatos, mindenképpen csatárt kell még igazolni.
De a középpálya tetszik. Ceballos óriási "új igazolás". Az előszezon magasan legjobbja Asensioval.
Liga BBVA...BaleBenzemaViniciusAsensio

- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jim írta:Vallejot sajnálom, szerintem tehetséges játékos![]()
de ennyi sérülés mellett nem lehet rá számítani...
jövő nyáron új spanyol középhátvéd után kell néznünk
Jah, de ha nem középhátvéd az se baj, csak spanyol legyen.

Felőlem aztán jöhet üzbég is, ha hozza a szintet.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Vallejot sajnálom, szerintem tehetséges játékos

- Süti
Egy dologgal védhető ez a tibi igazolás. Új csapatot építünk, ő 26, Keylor 31. Csak félek hogy átesünk a ló túloldalára ebben a nagy csapatépítgetésben. Ja és többet nem kell hallgatni a dehejjás híreket.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Van úgy, hogy csak beesik egy üzlet.Steve írta:Annyi, hogy idén nem volt szükséges kapust venni. Navas qva jó kapus, aki sztem jövőre is szívvel-lélekkel védene.De valamiért szerencsétlent nem kedvelik ezek szerint, mert már hanyadik éve akarják kipaterolni.
Courtois 26 éves, ezen szerződési feltételek mellett én is elhoztam volna.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ki sír? Mit jelent nálad a sírunk?dannen írta:azert ami sirast le tudtok rendezni, mert merunk igazolni egy kapust. bezzeg ha ddg jott volna 100 millioert egy-ket eve, akkor mindenki azt mondana mekkora spiler perez.
Senki nem írta, hogy katasztrófa van. Megjegyeztük, hogy bízunk Navasban és többen leírtuk, hogy másra szórnánk a pénzt.
Amúgy Courtoisnak mindig van valami extrém bakija, majd hozza a bravúrokat.Biztosan jó lesz ő is.
Ha jönne egy csatár, meg Hazard akkor egy szavam nem is lenne.Én még bízom ebben amúgy.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
nekunk boven van idonk megvenni a belgat, csak az angoloknak zar a bolt. de gondolom amugy sincs mire varni mar, nem sokara hivatalos lesz.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Keylor már itt volt Casillas távozása előtt is, de már hozta volna De Gea-t mielőtt védett volna kb egy percet is.A különbség, hogy az Casillas távozása után volt, most meg itt egy top3as Navas.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Steve
Nekem semmi bajom kurtoával. Ha a hírek igazak, jó áron is vesszük..
Annyi, hogy idén nem volt szükséges kapust venni. Navas qva jó kapus, aki sztem jövőre is szívvel-lélekkel védene.
De valamiért szerencsétlent nem kedvelik ezek szerint, mert már hanyadik éve akarják kipaterolni.
Szegény Navas, meg úgyis hogy minden nyáron kibaxnák hozta a bravúrokat és jött a BL.
Aztán lehet ezzel fenyegetik minden nyáron, hogy motivált legyen, majd kurtoánál is elromlik pont a fax gép.
Annyi, hogy idén nem volt szükséges kapust venni. Navas qva jó kapus, aki sztem jövőre is szívvel-lélekkel védene.
De valamiért szerencsétlent nem kedvelik ezek szerint, mert már hanyadik éve akarják kipaterolni.
Szegény Navas, meg úgyis hogy minden nyáron kibaxnák hozta a bravúrokat és jött a BL.
Aztán lehet ezzel fenyegetik minden nyáron, hogy motivált legyen, majd kurtoánál is elromlik pont a fax gép.

A különbség, hogy az Casillas távozása után volt, most meg itt egy top3as Navas.dannen írta:azert ami sirast le tudtok rendezni, mert merunk igazolni egy kapust. bezzeg ha ddg jott volna 100 millioert egy-ket eve, akkor mindenki azt mondana mekkora spiler perez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Alisson 75.
Kepa 80.
Ez a köcsög a Real meg Perez.
Kepa 80.

Ez a köcsög a Real meg Perez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
el is hányom magam bazmeg.Realista24 írta:Kepa hivatalos a Chelseanel. Percek, órák kérdése a belga.
szánalmas.
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kepa hivatalos a Chelseanel. Percek, órák kérdése a belga.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
Steve írta:Számomra csak egy dolog nem tiszta, hogy Courtois most akkor csatárnak, vagy bal szélsőnek érkezik?
Vagy az lesz, hogy kis Zizut kirakjuk szélre? Végülis ha a genetikával átment 1-2% a faterból, már az is jó.
Ezt a Lunin srácot meg feltoljuk csatárba és lehet a fejére ívelgetni.
Szerintem jó lesz ez így.
Ha kiállunk 11 kapussal az is egy rekord. A BL rekordjaink, már úgyis unalmasak mindenkinek.

Mennyireigaz.
Ezt a mozgaskoordinalatlan TBOt meg nem is tehet rola de ruhellni fogom perezzel egyutt, mert kibaszta navast, aki miatt konkretan az elmult tiz evben eloszor voltam nyugodt, hogy o all a kapuban es gecinagy jatekos.
De nem baj bazmeg, egy kapus, mondom egy KAPUS!

Perez bazmeg...
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
ballábas, tehát inkább balszél, bár a méretéből adódóan valszeg a fejjátékára is építhetnénk.Steve írta:Számomra csak egy dolog nem tiszta, hogy Courtois most akkor csatárnak, vagy bal szélsőnek érkezik?
Vagy az lesz, hogy kis Zizut kirakjuk szélre? Végülis ha a genetikával átment 1-2% a faterból, már az is jó.
Ha kiállunk 11 kapussal az is egy rekord. A BL rekordjaink, már úgyis unalmasak mindenkinek.
K
K
- Steve
Számomra csak egy dolog nem tiszta, hogy Courtois most akkor csatárnak, vagy bal szélsőnek érkezik?
sky szerint lesz opcioja a chelseanek kovan...