Csabi írta: azt azért továbbra is tudják, hogy hogy legyenek tiszteletlenek velünk szemben. gratulálok a nagy pofádhoz.
Mért lennének tiszteletlenek? Ki nyerte tavaly a bajnokságot? az Atletico.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 25., hétfő 0:49
Csabi írta: azt azért továbbra is tudják, hogy hogy legyenek tiszteletlenek velünk szemben. gratulálok a nagy pofádhoz.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 25., hétfő 0:41
én nem értem mi ezzel a gond. tényleg velük fognak harcolni a 2. helyért.Csabi írta:azt azért továbbra is tudják, hogy hogy legyenek tiszteletlenek velünk szemben. gratulálok a nagy pofádhoz.Bartomeu: "Our opponents in La Liga is Atletico Madrid"
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 25., hétfő 0:11
szerintem te sokkal idegesebb vagy emiatt, mint ő.hunmadridista írta:Na Messi 2 gólja miatt ez az év is vidáman indul CR számára...már látom magam előtt (már ha persze játszik majd), hogy milyen önző és idegbajos lesz majd holnap emiatt
azt azért továbbra is tudják, hogy hogy legyenek tiszteletlenek velünk szemben. gratulálok a nagy pofádhoz.Bartomeu: "Our opponents in La Liga is Atletico Madrid"
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 24., vasárnap 23:58
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 24., vasárnap 23:57
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 24., vasárnap 23:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 24., vasárnap 23:52
Jeffren is így kezdte vagy Bojan vagy Noltia vagy Pedro jobb, mint CR.'shutterisland írta:akkor legyen 8 és fél.Ki volt a 9 sn? Iniesta,Busi,Rafinha,Messi,El Haddadi, Pedro, S. Roberto, Barta. Ez 8.
Én Albát nem venném ide,mert ő nem itt nálatok nőtte ki magát,és csak 14 éves koráig volt nálatok![]()
nyilván írtam, hogy tudom, hogy jó páran perememberek lesznek, de azért jó látni, hogy az esélyt továbbra is megkapják a fiatalok.
máskülönben soha nem lesz se új messi, se új iniesta, se senki.
például munir ma kifejezetten jó benyomást tett.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 24., vasárnap 23:30
Ő igazából az én szememben sem az, de Pique és Cesc sem igazán az. Csak ilyen félig-meddig. Halilovic sem lesz az, ha jövőre feljön.. Nem nálunk lépték át azt a bizonyos lépcsőfokot ami a csikócsapat és a nagycsapat között húzódik meg, szóval nem mondhatóak igazi saját nevelésnek szerintem..Nika91127 írta: Én Albát nem venném ide,mert ő nem itt nálatok nőtte ki magát,és csak 14 éves koráig volt nálatok,ha jól rémlik,aztán el lett tanácsolva,majd a Valencia kikukázta,és ott lett az,aki
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 24., vasárnap 23:27
akkor legyen 8 és fél.Ki volt a 9 sn? Iniesta,Busi,Rafinha,Messi,El Haddadi, Pedro, S. Roberto, Barta. Ez 8.
Én Albát nem venném ide,mert ő nem itt nálatok nőtte ki magát,és csak 14 éves koráig volt nálatok
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 24., vasárnap 23:18
Alba teljesítette a saját nevelésűnek számító feltételeket a Barcánál és Valenciánál is, mindkét klub elmondhatja magáról hogy "saját nevelés".Nika91127 írta:Ki volt a 9 sn? Iniesta,Busi,Rafinha,Messi,El Haddadi, Pedro, S. Roberto, Barta. Ez 8.
Én Albát nem venném ide,mert ő nem itt nálatok nőtte ki magát,és csak 14 éves koráig volt nálatok,ha jól rémlik,aztán el lett tanácsolva,majd a Valencia kikukázta,és ott lett az,aki
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 24., vasárnap 23:17
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. augusztus 24., vasárnap 23:16
Ki volt a 9 sn? Iniesta,Busi,Rafinha,Messi,El Haddadi, Pedro, S. Roberto, Barta. Ez 8.'shutterisland írta:nyitásnak jó volt, de igazából semmi extra, mert otthon játszottunk egy olyan csapat ellen, amely valószínűleg az utolsó harmadában lesz a tabellának.
három dolog, aminek örülök:
1. messi jól kezdett, több akarás és kedv volt most benne.
ha gödörben nyitná a szezont, az nem sejtetne sok jót, remélhetőleg marad ebből a mai felfogásból a szezon további részére is.
2. egy ilyen rakitic típusú játékos (aki képes a kreatív középpályási feladatkör mellett melózni is) nagyon kellett a középpályára.
képességekben nem világklasszis, de nagyon hasznos lehet.
3. a 14 ma pályára lépő játékosból 9 saját nevelés volt, ez még akkor is örömmel tölt el, ha tudom, hogy páran közülük csak kiegészítőemberek lesznek.
két dolog, aminek nem :
1. a védelem miatt idén is rengeteget fogunk bosszankodni.
2. a fekete macska nem esett jól az első meccsünk első percében, kicsit babonás vagyok.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 24., vasárnap 23:10
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 24., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 24., vasárnap 22:58
ki szarta itt össze magát?R.M.C.F írta:egyetlen dolgot kèrhetek? ne szarjuk már össze magunkat ha nyer a másik.
Köszönöm
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 24., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 24., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 24., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. augusztus 24., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. augusztus 24., vasárnap 22:37
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem