HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 20., szerda 15:34
nem 1db emberen múlik, sosem azon múlik.
mikor rendszeresen lefocizott minket a barca céronaldostul mindenkistül, ott is az edzői felfogás, és a játékfelfogás miatt basztak meg minket minden alkalommal.
aztán mikor rájöttünk nagynehezen sok 4- meg 5nulla után, hogy fel kell venni a kesztyűt gardiola ellen és nem lehet csak méterekről követve nézni, ahogy piszipasziznak ájulásig, akkor már termett babér nekünk is. (persze nem az özil meg kedira szintu szarral kell nekikmenni, de megvan nalunk a minoseg, hogy pariban legyunk. mikor lett modricunk, isconk, kroosunk a kp-ra, hogyhogy nem hirtelen meg tudtuk tartani a labdákat, ki tudtuk gurigazni őket. egyszeruen jobban kell focizni csapatkent. nekem ne mondja senki, hogy debruynen kivul van extrajuk, aki jobb a mieinknel kepessegekben.)
fel kell tenni a kérdést: a cici kp-ja vagy támadói egyénileg jobbak, mint a mieink?
vagy csak balfasz módra játszunk?
tavaly az mégis mi afaszom volt, már elnézést? amióta realszurkoló vagyok nem láttam akkora alázást, ezt nem az 1-1 játékosra kell lebontani, hogy szarok voltak.
csapatként voltunk szarok, nálam az volt a meccs, ahol carlot kibasztam volna - más kérdés, hogy nem találni jobbat, megfelelőbbet nála a mai napig sem.
thereisonly1ronaldo