Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. augusztus 8., péntek 12:08

Vermaelen-> Barca

Hálisten nem a Unitedhez jön. B-)

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 8., péntek 10:07

tubatibi írta:Már csak ezért is feloldják a büntit, nehogymár Mes...akarom mondani Suárez ne kapja meg az aranycipőt. :lol:
Ez a cikk a sötét oldalról van, de azok a helyesírási hibák, arra engednek következtetni, hogy ez egy bohóc cikk. :roll:
A BBVA Liga (hun) egy fészbúkos regisztráció, elég meredek pletykákat közölgetnek le tényként, náluk talán még én is megbízhatóbb vagyok néha-néha :mrgreen:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 8., péntek 9:52

' Mivel Suárez jelnleg nem aktív játékosnak tekintendő, ezért nem fogják jelölni a Norwich elleni találatát a Puskás díj jelölt golok listájára. A játékos, ha nem oldják fel a szerződését, akkor az aranycipőt sem veheti át és nem lehet ott az UEFA év játékosa eseményen, ahol könnyen a TOP 3-ba kerülhet.'
Forrás: BBVA Liga (hun)
Már csak ezért is feloldják a büntit, nehogymár Mes...akarom mondani Suárez ne kapja meg az aranycipőt. :lol:
Ez a cikk a sötét oldalról van, de azok a helyesírási hibák, arra engednek következtetni, hogy ez egy bohóc cikk. :roll:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 8., péntek 9:47

Szerintem marad az eltiltás, de edzeni engedni fogják... Magyarán enyhítenek rajta.

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. augusztus 8., péntek 9:14

Realista24 írta:Elkezdődött Suarez tárgyalása, tippek?
1,5 marad az eltiltás
1 csökkentik
0,7 törlik :mrgreen:
szeretném megtenni, hogy Messi lesz a MOM, remélem ez jól fizet :Đ

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. augusztus 8., péntek 9:12

0,3 Mourinhot tiltják el helyette :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 8., péntek 8:54

Elkezdődött Suarez tárgyalása, tippek?
1,5 marad az eltiltás
1 csökkentik
0,7 törlik :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 8., péntek 1:56

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_HN_1
fakkkkk yyyyeeea..remélem még sok-sok évig láthatunk barca mezben.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 8., péntek 0:15

csabi* írta:pálesz az avát mi választjuk :Đ
Ilyet direkt nem írtam, jó lesz az nekem.. :mrgreen:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 8., péntek 0:13

Drake írta:GT jelenleg egy Skandináv madridistaképző tábor foglya,de a héten indulok és megmentem. B-)
akkor te se sokáig leszel culé :lol: :mrgreen:

pálesz az avát mi választjuk :Đ
Kép

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 8., péntek 0:10

csabi* írta:szavadon foglak
egyébként te nem egy gt újrareg vagy? :lol: :lol: :lol:
Nem ő vagyok, ahogy hallom ő már átpártolt és Madridista lett, engem ez a veszély nem fenyeget.. :mrgreen:

A kijelentésemmel meg azért elég biztosra mentem, nem hiszem - sajnos -, hogy be kell hajtanod majd - bár avám már lenne. :D De fú, mennyire örülnék én neki.. Legalábbis ha LE marad ennél a játéknál, az utóbbi 2 meccsen látott csapatba nagyon passzolna a kolumbiai.. B-)

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 8., péntek 0:07

csabi* írta:
palesz77 írta: Egy hihetetlenül hiteles forrás szerint pedig Cuadradot el tudnánk akár csábítani! Bárcsak.. :roll: Komolyan, Bale lesz az avatarom fél évig, ha sikerül elhoznunk a kolumbiait, és elpasszoljuk Alvest.. :D
szavadon foglak
GT jelenleg egy Skandináv madridistaképző tábor foglya,de a héten indulok és megmentem. B-)

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 7., csütörtök 23:54

palesz77 írta: Egy hihetetlenül hiteles forrás szerint pedig Cuadradot el tudnánk akár csábítani! Bárcsak.. :roll: Komolyan, Bale lesz az avatarom fél évig, ha sikerül elhoznunk a kolumbiait, és elpasszoljuk Alvest.. :D
szavadon foglak
Kép

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 7., csütörtök 23:37

wZoLee7 írta:kispados kapitány? nem semmi :lol: nem jut eszembe olyan a jelenlegi barcából, aki ha odamegy a bíróhoz egyedül nem nézne ki nevetségesen...hiszen mindig csoportosan nyomják, de akkor is...Messi kilőve, elég ránézni, Suarez új, Neymar is viszonylag, de egy visszaeső és egy színésznek kikiáltott játékos nem sok vizet zavar a bíró szemében...Iniesta az ekit elsőszámúnak tennék meg, mert hátrafelé már igazán senki sincs akire gondolni lehetne
Nálatok is Casillast szavaznák meg szerintem a játékosok, még ha tudni lehetne, hogy Navas fog védeni helyette, akkor is. Ez inkább egy gesztus a részükről szerintem.. Tavaly is Puyi volt nálunk az első számú kapitány, mégse játszott mindig akkor sem, amikor épp tudott volna. Úgyhogy nagy eséllyel a meccsek 75%-ában Iniesta lesz a kapitány - nagyon remélem.
A jelenlegi keretből meg Mascherano az szerintem, aki leginkább kapitány alkatnak mondható. Busi se olyan rossz amúgy még rajta kívül, a jövőben meg én Bartrát el tudnám képzelni. Már most is nagyon sokszor ő megy oda bátorítani, lelkesíteni, lenyugtatni másokat, pedig még nagyon alul van a ranglétrán.. Szóval ha még 5 év múlva is nálunk játszik, és kezdő lesz addigra, akkor simán elhiszem, hogy ő lesz a kapitány.

Egy hihetetlenül hiteles forrás szerint pedig Cuadradot el tudnánk akár csábítani! Bárcsak.. :roll: Komolyan, Bale lesz az avatarom fél évig, ha sikerül elhoznunk a kolumbiait, és elpasszoljuk Alvest.. :D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 7., csütörtök 23:18

kispados kapitány? nem semmi :lol: nem jut eszembe olyan a jelenlegi barcából, aki ha odamegy a bíróhoz egyedül nem nézne ki nevetségesen...hiszen mindig csoportosan nyomják, de akkor is...Messi kilőve, elég ránézni, Suarez új, Neymar is viszonylag, de egy visszaeső és egy színésznek kikiáltott játékos nem sok vizet zavar a bíró szemében...Iniesta az ekit elsőszámúnak tennék meg, mert hátrafelé már igazán senki sincs akire gondolni lehetne

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 7., csütörtök 22:17

Barca: csapatkapitanyok
Nem született meglepetés, az új főnök Xavi lesz a pályán, helyettesei Andrés Iniesta, Lionel Messi és Sergio Busquets lesznek (ilyen sorrendben). Ahogy Messi, úgy Xavi is Puyol helyettese volt eddig, most pedig a csapattársak szavazatai alapján a középpályás lesz az új első számú kapitány.

danianevem

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 7., csütörtök 21:32

wZoLee7 írta:azt láthatjuk, hogy támadóra minkét csapat bátran költ 70-80 milliót is...kíváncsi leszek ha egyszer nekünk kell védő (szerencsére van egy Varane és egy Nacho a csapatban) kit és mennyiért hoz majd a Presi
Valamivel lentebb írtam, hogy szerintem a Suarez transzfer jelzés értékű is volt (bár az eddigi barátságos meccsek alapján is indokolt még egy játékos, aki egyéniben is kiemelkedő), miszerint idén már van pénz igazolásokra/sztárgázsira, ugyanis az elmúlt pár évben leginkább Thiago Silvával tárgyaltak sikertelenül, vagy mert túlerőltették az alkudozásokat, vagy sokallták a fizetését.
Most már szerintem odajutottak, hogy egyszerűen ilyen kaliberű védő nem feltétlenül akar idejönni, illetve mindenki tudja, hogy védőre van szüksége a csapatnak, így bátran felhúzzák az árakat... Mathieuvel is el tudták játszani ezt, a 20 milliót nem sikerült lealkudni, gondolom egy Hummels/Mangala (már ha tárgyaltunk velük) esetében szintén komoly összegekről lehet szó.

Aztán ugye mégsem hajlandóak kiadni a nagyobb összeget... Bár még van hátra az átigazolási szezonból :kivagyhe:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 7., csütörtök 20:57

wZoLee7 írta:azt láthatjuk, hogy támadóra minkét csapat bátran költ 70-80 milliót is...kíváncsi leszek ha egyszer nekünk kell védő (szerencsére van egy Varane és egy Nacho a csapatban) kit és mennyiért hoz majd a Presi
Bár nem védő de fogadni mernék rá ,hogy mi leszünk az első csapat akik majd óriási pénzt fognak kiadni egy kapusért (Courtois) ha esetleg nem óldódik meg házon belül ez a probléma. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 7., csütörtök 20:51

azt láthatjuk, hogy támadóra minkét csapat bátran költ 70-80 milliót is...kíváncsi leszek ha egyszer nekünk kell védő (szerencsére van egy Varane és egy Nacho a csapatban) kit és mennyiért hoz majd a Presi

danianevem

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. augusztus 7., csütörtök 20:43

wZoLee7 írta:mivel lenne jobb a barcának egy kezdőből kiszorult kitudja milyen állapotban levő védő?
Semmivel, csak a szurkolók jogosan követelik már évek óta, így a házat ne érje panasz, hoznak is védőt .
De mivel azok közül akik igazán kellenének nem jönnek/nem sikerült megegyezni velük, marad az Agger/Vermaelen vonal... Aztán lesz ami lesz, talán az új környezet hatására új életre kelnek talán nem...

Vissza: