Értem, a nevem kuss. Amúgy csak kérdeztem. Amúgy a Juve-Zidane témánál is ez volt. Amúgy, ha bekövetkezik is ráértek pityeregni. Na tényleg kussolok.Babinho írta:Engem Zidane jobban érdekel mint Cr spec, de ez részlet kérdés. Az meg természetes hogy minden vele kapcsolatos hírt követek, és talán az is engettessék meg, hogy kifejtsem az ezzel kapcsolatos erzeseimet. Nem hiszem hogy telesírtam a topicot...Kerlon írta:Most mindenre leírjátok? CR-t is vérző szemmel nézitek Juve mezben vagy mi?
Amúgy jó, hogy leindulni a bajnokság, mert ez az ubi szezon elég lagymatagra sikeredett. CR igazolására tágra nyílt minden szem, de amúgy meg... Azt hittem egy kisebb vérfrissítés lesz belőle.
Az már egy másik kérdés hogy te milyen jogon kötsz bele itt bárkibe ha olyan tartalmat dob be ami téged nem érdekel...főleg ilyen ferdítéssel, hogy vérző szemmel...
Vagy reagalj a hírre vagy kussolj por favor. Kevesebb hsz néha több.

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Engem Zidane jobban érdekel mint Cr spec, de ez részlet kérdés. Az meg természetes hogy minden vele kapcsolatos hírt követek, és talán az is engettessék meg, hogy kifejtsem az ezzel kapcsolatos erzeseimet. Nem hiszem hogy telesírtam a topicot...Kerlon írta:Most mindenre leírjátok? CR-t is vérző szemmel nézitek Juve mezben vagy mi?
Amúgy jó, hogy leindulni a bajnokság, mert ez az ubi szezon elég lagymatagra sikeredett. CR igazolására tágra nyílt minden szem, de amúgy meg... Azt hittem egy kisebb vérfrissítés lesz belőle.
Az már egy másik kérdés hogy te milyen jogon kötsz bele itt bárkibe ha olyan tartalmat dob be ami téged nem érdekel...főleg ilyen ferdítéssel, hogy vérző szemmel...
Vagy reagalj a hírre vagy kussolj por favor. Kevesebb hsz néha több.

Most mindenre leírjátok? CR-t is vérző szemmel nézitek Juve mezben vagy mi?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
L'equipe szerint Zidane a PLben próbálná ki magát jövőre, mégpedig Mourinho helyén.
Hát vagy Juve vagy MU lehet akkor.
Ejj de rossz lesz őt máshol látni...
Hát vagy Juve vagy MU lehet akkor.
Ejj de rossz lesz őt máshol látni...
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Ramos valasza a kloppos ugyre milyen epic
Salah fogott eloszor
Ha klopp erre fogja az az o dolga, nem ez az elso elvesztett dontoje,
De amugy jo edzo, ra szavaztam az ev edzoje dijnal
Pacsi.

Salah fogott eloszor
Ha klopp erre fogja az az o dolga, nem ez az elso elvesztett dontoje,
De amugy jo edzo, ra szavaztam az ev edzoje dijnal

Pacsi.

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem lehetne őket törölni?
Az összes zsíros, hájas, gusztustalan semmittevőikkel együtt?
- H.E.H.E.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
plusz végre nem inti be a csapattárs a lest bármireH.E.H.E. írta:csak örülnek, hogy nincs már elvárás, meg nincs ki baszogassa őket edzésen, ha szarul csináltak valamit.BBeno írta:valaki nézi az edzést? mi volt ez a játék? nem jöttem rá a szabályra de mindenki nevet mintha kötelező lenne

K
K
- H.E.H.E.
csak örülnek, hogy nincs már elvárás, meg nincs ki baszogassa őket edzésen, ha szarul csináltak valamit.BBeno írta:valaki nézi az edzést? mi volt ez a játék? nem jöttem rá a szabályra de mindenki nevet mintha kötelező lenne
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
valaki nézi az edzést? mi volt ez a játék? nem jöttem rá a szabályra de mindenki nevet mintha kötelező lenne
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Közben jobban kutakodtam kicsit. Elvileg a Tuttosport csinált egy interjút Marko Naletilic horvát játékosügynökkel, aki szerint szívesen játszana Modric az olasz bajnokságban és lenne az Inter number one-ja. Szerinte előbb-utóbb ott fog kikötni.
Egyrészt ő nem Modric ügynöke, másrészt ez egy pár napos interjú, és csupán a megérzéseit mondta el a faszi. Spanyol sajtó le se hozta. Nem kell aggódni, legutóbbi (kb. 4-5 napos) spanyol hírek szerint hosszabbítani fog fizuemeléssel.
Egyrészt ő nem Modric ügynöke, másrészt ez egy pár napos interjú, és csupán a megérzéseit mondta el a faszi. Spanyol sajtó le se hozta. Nem kell aggódni, legutóbbi (kb. 4-5 napos) spanyol hírek szerint hosszabbítani fog fizuemeléssel.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Linkelnéd kérlek?Halfkey írta:Tele is van vele már minden.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
Pont ezen gondolkodtam én is, hogy ez tök oké, hogy nem akarnak ész nélkül költekezni (nem mintha az én pénzemet költenékdannen írta:szerintem hamar ra fog jonni a vezetoseg, hogy amit ok realis arnak gondolnak az mar reg nem realis. nem egy hir volt, hogy nem akarunk 100 milliot kolteni egy jatekosra sem. persze remelem csak kamuk ezek a hirek, mert alkalmazkodni kell a mai piachoz es elfogadni hogy egy jott-ment mar 80-100tol indul, ez van. ehhez mi is hozzajarultunk anno (zidane, cr, bale, james) meg akkor is, ha az elmult evekben nem koltottunk sokat. nem baj ha okosan igazolunk es probalunk fiatalokat elhozni akikbol sztarok lehetnek, viszont ugyanakkor a real madridba a legjobbak kellenek es sulyos penzeket kell majd fizetni ertuk. ha ezt nem tesszuk meg a kovetkezo evekben akkor keszuljunk fel egy kevesbe sikeres korszakra.Pad'em írta:AS szerint Lopinak továbbra is két igazolás kéne, egy befejező csatár meg egy Kova replacement. A klub kész igazolni, de csak reális áron.

Ezt még elég korai kijelenteni még akkor is, ha szerintem sem fogunk annyira visszaesni mint amennyire mindenki várná. Viszont ha Modric is elmenne, azt szinte biztos hogy megszívnánk hosszútávon, két ennyire fontos játékos elvesztését nem vennénk le mellel.H.E.H.E. írta:hétvégéig kiderül.
elég nagy kántálást kapott amikor elment melegíteni meg beállt, ha a siker, csillogás, pénz és a szurkolók szeretete a legnagyobb klubban nem elég neki, akkor mehet szépen az interbe csak a pénzért.
nem halunk bele.
céronaldoba se haltunk bele.
Tele is van vele már minden.
És mivan ha kötöttek egy egy éves dealt Perezzel?
Egy évig kapja a nagy lóvét, jövőre egy kis aproert eladjuk mielőtt lejarna a szerződése. Jövőre kialakul, hogy Kovacic mit akar és hogy teljesít, illetve egy egész szezon után Lopi is tisztán fogja látni mire/kire van szüksége.
Egy évig kapja a nagy lóvét, jövőre egy kis aproert eladjuk mielőtt lejarna a szerződése. Jövőre kialakul, hogy Kovacic mit akar és hogy teljesít, illetve egy egész szezon után Lopi is tisztán fogja látni mire/kire van szüksége.
- H.E.H.E.
hétvégéig kiderül.
elég nagy kántálást kapott amikor elment melegíteni meg beállt, ha a siker, csillogás, pénz és a szurkolók szeretete a legnagyobb klubban nem elég neki, akkor mehet szépen az interbe csak a pénzért.
nem halunk bele.
nem halunk bele.
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- flori
Luka Modrić's agent: "Modrić didn't just think about playing at Inter, he's really thrilled by the idea of having a big role with the Nerazzurri. Modrić will play in Italy."
Ez a szokasos twitter fake news?
Ez a szokasos twitter fake news?

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Engedjétek el, akit ilyen klubok akarnak csak, azzal nem lehet számolni. Vagy a klubunk ragaszkodik fix meccsszámokhoz ami túl magas, vagy a srácban nincs semmi amiért jobb csapatok elvinnék, ez utóbbi azért meglepne, még én is többre tartom.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul,Cristiano
Middlebrough, Derby és Aston Villáról irnak.Remélem,hogy ez csak 1 rossz vicc.Maradjon spanyol közegben ha lehet

-
- Kedvenc játékosaid: Raul,Cristiano
De mèg a csapat tagjaJim írta:megy kölcsönbe arról volt szódannen írta:odegaard mi a tokert nem utazik a superkupara? vagy csak eliras?
nem marad