Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 15., szerda 13:47

Babinho írta:
Kerlon írta:Most mindenre leírjátok? CR-t is vérző szemmel nézitek Juve mezben vagy mi?

Amúgy jó, hogy leindulni a bajnokság, mert ez az ubi szezon elég lagymatagra sikeredett. CR igazolására tágra nyílt minden szem, de amúgy meg... Azt hittem egy kisebb vérfrissítés lesz belőle.
Engem Zidane jobban érdekel mint Cr spec, de ez részlet kérdés. Az meg természetes hogy minden vele kapcsolatos hírt követek, és talán az is engettessék meg, hogy kifejtsem az ezzel kapcsolatos erzeseimet. Nem hiszem hogy telesírtam a topicot...
Az már egy másik kérdés hogy te milyen jogon kötsz bele itt bárkibe ha olyan tartalmat dob be ami téged nem érdekel...főleg ilyen ferdítéssel, hogy vérző szemmel...
Vagy reagalj a hírre vagy kussolj por favor. Kevesebb hsz néha több. :roll:
Értem, a nevem kuss. Amúgy csak kérdeztem. Amúgy a Juve-Zidane témánál is ez volt. Amúgy, ha bekövetkezik is ráértek pityeregni. Na tényleg kussolok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. augusztus 15., szerda 13:36

Kerlon írta:Most mindenre leírjátok? CR-t is vérző szemmel nézitek Juve mezben vagy mi?

Amúgy jó, hogy leindulni a bajnokság, mert ez az ubi szezon elég lagymatagra sikeredett. CR igazolására tágra nyílt minden szem, de amúgy meg... Azt hittem egy kisebb vérfrissítés lesz belőle.
Engem Zidane jobban érdekel mint Cr spec, de ez részlet kérdés. Az meg természetes hogy minden vele kapcsolatos hírt követek, és talán az is engettessék meg, hogy kifejtsem az ezzel kapcsolatos erzeseimet. Nem hiszem hogy telesírtam a topicot...
Az már egy másik kérdés hogy te milyen jogon kötsz bele itt bárkibe ha olyan tartalmat dob be ami téged nem érdekel...főleg ilyen ferdítéssel, hogy vérző szemmel...
Vagy reagalj a hírre vagy kussolj por favor. Kevesebb hsz néha több. :roll:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 15., szerda 11:25

Most mindenre leírjátok? CR-t is vérző szemmel nézitek Juve mezben vagy mi?

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. augusztus 15., szerda 10:17

L'equipe szerint Zidane a PLben próbálná ki magát jövőre, mégpedig Mourinho helyén.
Hát vagy Juve vagy MU lehet akkor.
Ejj de rossz lesz őt máshol látni...

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 14., kedd 22:16

Ramos valasza a kloppos ugyre milyen epic :lol:

Salah fogott eloszor
Ha klopp erre fogja az az o dolga, nem ez az elso elvesztett dontoje,
De amugy jo edzo, ra szavaztam az ev edzoje dijnal :lol:

Pacsi. :smile:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. augusztus 14., kedd 22:03

Nem lehetne őket törölni?
Az összes zsíros, hájas, gusztustalan semmittevőikkel együtt?

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 14., kedd 21:55

https://index.hu/sport/futball/2018/08/ ... _kodexbol/

ffp :lol:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 14., kedd 19:44

H.E.H.E. írta:
BBeno írta:valaki nézi az edzést? mi volt ez a játék? nem jöttem rá a szabályra de mindenki nevet mintha kötelező lenne
csak örülnek, hogy nincs már elvárás, meg nincs ki baszogassa őket edzésen, ha szarul csináltak valamit.
plusz végre nem inti be a csapattárs a lest bármire :mrgreen:
K

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 14., kedd 19:34

BBeno írta:valaki nézi az edzést? mi volt ez a játék? nem jöttem rá a szabályra de mindenki nevet mintha kötelező lenne
csak örülnek, hogy nincs már elvárás, meg nincs ki baszogassa őket edzésen, ha szarul csináltak valamit.

patotomadrid2019jan

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 14., kedd 19:21

valaki nézi az edzést? mi volt ez a játék? nem jöttem rá a szabályra de mindenki nevet mintha kötelező lenne
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. augusztus 14., kedd 19:13

Közben jobban kutakodtam kicsit. Elvileg a Tuttosport csinált egy interjút Marko Naletilic horvát játékosügynökkel, aki szerint szívesen játszana Modric az olasz bajnokságban és lenne az Inter number one-ja. Szerinte előbb-utóbb ott fog kikötni.

Egyrészt ő nem Modric ügynöke, másrészt ez egy pár napos interjú, és csupán a megérzéseit mondta el a faszi. Spanyol sajtó le se hozta. Nem kell aggódni, legutóbbi (kb. 4-5 napos) spanyol hírek szerint hosszabbítani fog fizuemeléssel.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. augusztus 14., kedd 18:57

Halfkey írta:Tele is van vele már minden.
Linkelnéd kérlek?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

gabo95

HozzászólásSzerző: gabo95 » 2018. augusztus 14., kedd 18:45

dannen írta:
Pad'em írta:AS szerint Lopinak továbbra is két igazolás kéne, egy befejező csatár meg egy Kova replacement. A klub kész igazolni, de csak reális áron.
szerintem hamar ra fog jonni a vezetoseg, hogy amit ok realis arnak gondolnak az mar reg nem realis. nem egy hir volt, hogy nem akarunk 100 milliot kolteni egy jatekosra sem. persze remelem csak kamuk ezek a hirek, mert alkalmazkodni kell a mai piachoz es elfogadni hogy egy jott-ment mar 80-100tol indul, ez van. ehhez mi is hozzajarultunk anno (zidane, cr, bale, james) meg akkor is, ha az elmult evekben nem koltottunk sokat. nem baj ha okosan igazolunk es probalunk fiatalokat elhozni akikbol sztarok lehetnek, viszont ugyanakkor a real madridba a legjobbak kellenek es sulyos penzeket kell majd fizetni ertuk. ha ezt nem tesszuk meg a kovetkezo evekben akkor keszuljunk fel egy kevesbe sikeres korszakra.
Pont ezen gondolkodtam én is, hogy ez tök oké, hogy nem akarnak ész nélkül költekezni (nem mintha az én pénzemet költenék :D), de ez már a ló túlsó oldala, 2 játékos 100 millióért az finoman szólva sem a top kategória mostanság, a fiatal tehetségekkel meg vigyázni kell, mert amekkorát profitálhatunk belőle, pontosan akkorát bukhatunk is.
H.E.H.E. írta:hétvégéig kiderül.
elég nagy kántálást kapott amikor elment melegíteni meg beállt, ha a siker, csillogás, pénz és a szurkolók szeretete a legnagyobb klubban nem elég neki, akkor mehet szépen az interbe csak a pénzért.

nem halunk bele.
céronaldoba se haltunk bele.
Ezt még elég korai kijelenteni még akkor is, ha szerintem sem fogunk annyira visszaesni mint amennyire mindenki várná. Viszont ha Modric is elmenne, azt szinte biztos hogy megszívnánk hosszútávon, két ennyire fontos játékos elvesztését nem vennénk le mellel.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2018. augusztus 14., kedd 18:33

Tele is van vele már minden.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. augusztus 14., kedd 16:26

És mivan ha kötöttek egy egy éves dealt Perezzel?
Egy évig kapja a nagy lóvét, jövőre egy kis aproert eladjuk mielőtt lejarna a szerződése. Jövőre kialakul, hogy Kovacic mit akar és hogy teljesít, illetve egy egész szezon után Lopi is tisztán fogja látni mire/kire van szüksége.

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 14., kedd 16:02

hétvégéig kiderül.
elég nagy kántálást kapott amikor elment melegíteni meg beállt, ha a siker, csillogás, pénz és a szurkolók szeretete a legnagyobb klubban nem elég neki, akkor mehet szépen az interbe csak a pénzért.

nem halunk bele.
céronaldoba se haltunk bele.

patotomadrid2019jan

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2018. augusztus 14., kedd 15:55

Luka Modrić's agent: "Modrić didn't just think about playing at Inter, he's really thrilled by the idea of having a big role with the Nerazzurri. Modrić will play in Italy."

Ez a szokasos twitter fake news? :|
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 13., hétfő 21:15

Engedjétek el, akit ilyen klubok akarnak csak, azzal nem lehet számolni. Vagy a klubunk ragaszkodik fix meccsszámokhoz ami túl magas, vagy a srácban nincs semmi amiért jobb csapatok elvinnék, ez utóbbi azért meglepne, még én is többre tartom.

yeaP17
Kedvenc játékosaid: Raul,Cristiano

HozzászólásSzerző: yeaP17 » 2018. augusztus 13., hétfő 19:59

Middlebrough, Derby és Aston Villáról irnak.Remélem,hogy ez csak 1 rossz vicc.Maradjon spanyol közegben ha lehet :argue:

yeaP17
Kedvenc játékosaid: Raul,Cristiano

HozzászólásSzerző: yeaP17 » 2018. augusztus 13., hétfő 17:56

Jim írta:
dannen írta:odegaard mi a tokert nem utazik a superkupara? vagy csak eliras?
megy kölcsönbe arról volt szó
nem marad
De mèg a csapat tagja :-( Jò èrzès lehet neki :ike:

Vissza: