Szerintem nagyon nem.Realista24 írta: Szerintem egy lyoni év még kinéz neki egyébként 2021 után.
Elnézve az erőnlétét és a formaingadozását, szerintem maximum 20-ig tud még bármi értékelhetőt alkotni.

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. március 8., csütörtök 8:59
Szerintem nagyon nem.Realista24 írta: Szerintem egy lyoni év még kinéz neki egyébként 2021 után.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 8., csütörtök 8:25
Nem konkurencia kell Karimnak, azon már régen túl vagyunk, hanem helyette valaki a kezdőbe, hogy ő meg leülhessen a padra.Jim írta:nyáron azért illene konkurenciát hozni Benzemának
mert elől kevés a gólerős játékosunk kb Ronaldo meg Bale ha formában van...
lehet ő lesz az első játékosunk mostanában, aki innen vonul vissza?
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. március 7., szerda 21:33
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. március 7., szerda 13:13
Realista24 írta: Ne kössél bele, én tudom mi lesz a vége!!!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 7., szerda 13:11
Ne kössél bele, én tudom mi lesz a vége!!!Anthony írta:Ha belőné a helyzeteket, akkor nem alkotnának jó párost?Realista24 írta: Ezért alkotnak tökéletes párost Ronaldóval. Csak hát továbbra is nehéz ezt felfogni sokak számára. Ekézni egyszerűbb.
Tegnap annál a bicikli cselnél mondjuk köptem a monitorra a tutti fruttit![]()
Annál a helyzetnél amiről szó volt az előbb utolsó pillanatra hagyta, hogy ne legyen esélye a kapusnak, és pöccintse el a lába között, de picit megakadt.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. március 7., szerda 13:10
Ha belőné a helyzeteket, akkor nem alkotnának jó párost?Realista24 írta: Ezért alkotnak tökéletes párost Ronaldóval. Csak hát továbbra is nehéz ezt felfogni sokak számára. Ekézni egyszerűbb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 7., szerda 12:44
Ezért alkotnak tökéletes párost Ronaldóval. Csak hát továbbra is nehéz ezt felfogni sokak számára. Ekézni egyszerűbb.___Samy___ írta:Az látszik, hogy ZZ egy kicsit finomhangolt a csapaton, mert ez a Benzema már tud a csapat hasznára lenni a goltalansag ellenére is, nem úgy, mint eddig.
Most többet jár középen is a labda, többször lép vissza mezőnybe, megy a felpassz, a kényszerítő, a fellőtt labdákat készíti le, stb. Eddig meg kivittuk szélre, aztán gyotortunk be középre minden akciót. Abban neki semmi haszna nem volt.
De a kapu előtt kegyetlen trágya, amit művel. A tegnapi okos megoldás lehetett volna, állítom nem is lett volna vele probléma, ha 20 gól lenne már a neve mellett idén, így viszont meg lehet találni. Ott a kapusnak volt mázlija, hogy vhogy beleakadt a bogyó.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. március 7., szerda 12:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. március 7., szerda 11:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 7., szerda 10:57
+Kb úgy mozgatja a "támadósort", mint Modric a középpályát. Mindenhol feltűnik, teszi-veszi és nagyon hasznosan mindezt.kiserik írta:Egy dolgot viszont csak ő tud a jelenlegi keretből: a fellőtt bogyót megszerezni, megtartani akár 4 ember között is és megjátszani azt a társaknak. Tegnap, főleg a meccs első harmadában iszonyatosan nagy szükségünk volt erre.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. március 7., szerda 10:49
sonic írta:Nem ertem mirol beszelsz...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. március 7., szerda 10:47
Nem ertem mirol beszelsz...RealMadridFanatic írta:A lyukas foghoz hogyan kapcsolódnak a könnyek?sonic írta:Ha 2021-ig itt lesz, azt azert meg foglyuk konnyezni. Ki igy, ki ugy...
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. március 7., szerda 10:45
A lyukas foghoz hogyan kapcsolódnak a könnyek?sonic írta:Ha 2021-ig itt lesz, azt azert meg foglyuk konnyezni. Ki igy, ki ugy...
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. március 7., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. március 7., szerda 8:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 7., szerda 8:48
Fizetem neked Csabi, de nem most veszem meg, mert lejár a szavideje.Csabi írta:nem ezt mondanad ha tegnap kiestunk volna mert kettőből 1 ziccert se lőtt be. teljesen vakon van, osszefossa magát a kapu előtt. akár csatár, támadó vagy nevezhetjük akarminek, egy védő is jobban megoldaná ezeket a szituációkat.dzsi91 írta: Én a kihagyott helyzetein már fel se húzom magam.
röhögök rajta, mert mást nem tudok, de felpattintok valami finomat mikor bejelentik hogy már nem a Real Madrid jatekosa.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. március 7., szerda 8:46
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. március 7., szerda 8:40
nem ezt mondanad ha tegnap kiestunk volna mert kettőből 1 ziccert se lőtt be. teljesen vakon van, osszefossa magát a kapu előtt. akár csatár, támadó vagy nevezhetjük akarminek, egy védő is jobban megoldaná ezeket a szituációkat.dzsi91 írta: Én a kihagyott helyzetein már fel se húzom magam.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. március 7., szerda 1:36
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. március 7., szerda 1:26
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem