Ha LE 3 vedos rendszerben gondolkodik, akkor valoszinuleg Vermalen lesz az ugy nevezett "libero", egyik oldalon a francia mivel balabas, a masikon Bartra v Pique.(mar ha egeszseges a belga)palesz77 írta:Tényleg elég sérülékenynek tűnik, de minden rosszindulat nélkül mondom, hogy szerintem az Arsenal orvosi stábja is benne van azért a dologba rendesen. Nem mondom, hogy lehozza minden gond nélkül a szezont, benne van az is, hogy többet lesz a lelátón, mint a pályán, de mivel az ágyúsoktól jött, így messzemenő következtetéseket nem vonnék le arról, hogy mennyire fogják a Barcás karrierjét a sérülések megtördelni.. Ott az emberek 75%-a sérülékeny..attareal írta:Hát ha sérült, majd felépül.
Amúgy elég sérülékeny, és ha jól tudom már 29. Nem biztos, hogy jó vételt csinált a Barca, de majd elválik. nekem mondjuk tetszett a játéka még amikor figyelgettem őt. Aztán már régóta nem követem a karrierjét és meg is lepődtem, hogy már sokadik alkalommal nincs a Senal kezdőjébe. Utána is néztem a dolognak.
Ha beválik, akkor sajnos megkeserítheti a dolgunkat....
Vermaelenben pedig én nagyon bízok valamiért, remélhetőleg a levegőváltozás jót fog tenni neki, és ismét a legjobb énjét mutatja majd. A játékstílusa alapján pont olyan védő, mint amilyet vártam 4. tagnak, úgyhogy megmondom őszintén bizakodó vagyok.
Az előszezon alapján pedig Bartrával őt tenném a kezdőbe, Matyi lenne a 3. számú védő, és Pique meg ha kell akkor beugrana.. Persze erre semmi esély nagyon sajnos, de LE bizalmát nem fogja annyi ideig élvezni Gerard, mint idén Tatáét, ebben egészen biztos vagyok. Ha pocsékul kezd a tétmeccseken is, akkor előbb utóbb - inkább előbb - a lelátón fogja találni magát. Szerintem az is jelzésértékű volt, hogy a felkészülési meccseken rendre ő jött le előbb, és Bartra maradt a pályán az első cserehullám után..
Paran felhoztak , h ez a harom vedos rendszer nem mukodne mert nincs megfelelo ember hozza. Szerintem meg ezt inkabb azert talaltak ki, ahol nincs olyan minosegi vedok es ezaltal lesz stabilabb a vedelem. Van Gaal is emiatt varialt...