morientes írta: Cryuff jobban tenné ha nem nyilatkozna ilyen hülyeséget. A Barca egyértelműen jobban igazolt. Betömték a hiányposztokat, még a Madrid megvette a VB felkapott sztárjait. Egyértelmű, h mi vagyunk a jobbak, és ez jövőre ki is jön majd. Reszkess Madrid!
Ez annyira rossz hogy már szinte jó...én mondom hogy aláírás gyanús...csak azokat a barca fanokat sajnálom,(nem a divatokra gondoltam),akiket egykalap alá vesznek egy ilyen "szurkolóval..."
az a "tengit" gyerek azért elég értelmes barcás
tobbmintegyklub, bár Barca szimpatizáns vagyok, megpróbálok reálisan gondolkozni, ebbe viszont jelen helyzetben nem fér bele az ilyen kategorikus "mi vagyunk a legjobbak" felfogás. Csak remélni tudom, hogy így lesz, de a néhány éve mutatott, komoly szakemberek (Ferguson, Wenger, Hitzfeld stb.) által is felsőfokon dicsért játékot, dominanciát nagyon nehéz (szinte lehetetlen) hosszú távon tartani. Ezt a katalánok is megtapasztalhatták. Úgyhogy javasolnám neked is a bizakodó mértéktartást - a lehető legnagyobb szurkolás mellett.
tobbmintegyklub, a nicked alapján úgy tűnik, komolyan gondolod a Barca jelige valódiságát. Ez esetben - baráti jó tanács - próbálj azonosulni az eszmével, és te magad is légy több, mint egy "halamaki". (Ezt a jelzőt viszont magam részéről csak a hungarokatalányozó, lessziző, törpöző véglények esetében alkalmazom, a normális Real drukkerekkel semmi bajom!
biztos járt már itt a madridomon
(te vagy az palesz?)