Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Remélem ez az eltiltás végre észhez téríti,és nem fog többet vámpír üzemmódba kapcsolni.Amúgy pont a klasszikus előtt 1 nappal telik le a büntetése,így valószínű,hogy LE 20-25 percre becseréli.Ennyi időnek elégnek kell lennie egy mesterhármashoz.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egyébként én azt olvastam erről, ha marad a bünti, akkor valószínűleg Perez keze van a dologban.(by nso fórum)Maradt Suárez büntetése, viszont már edzhet majd a csapattal. Szerintem korrekt döntés született, egy összeesküvés elmélet cáfolva

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reeed_ati 2014. augusztus 14., csütörtök 15:11-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
nálunk azon a poszton CR vagy James tűnhet fel...

Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Maradt Suárez büntetése, viszont már edzhet majd a csapattal. Szerintem korrekt döntés született, egy összeesküvés elmélet cáfolva

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szepen behuzta borbe Dinho. A kerdes az, h Dinho milyen gyorsnak tunik a tobbi jatekoshoz kepest....palesz77 írta: Hát nagyon kíváncsi leszek amúgy, hogy ez tényleg igaz-e, vagy csak olyan hír, mint a Rodrigo Caios volt, akitől egy napig zengett a katalán sajtó, aztán azóta is semmi.. Dinho mindenesetre már felavatta..

Azert meg mindig mennyire elvezet nezni Ronaldinhot...

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

soha nem játszott Deulofeu támadó középpályást. se az evertonban, se a b-ben. jobb vagy balszélen játszik a gyerek.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az rendben van,de az evertonban tkp-t játszott rendre.Habár náluk inkább a szélsők is beljebb futballoztak Martinez alatt,pl Mirallas ugye...nem a vonalon.az utánpótlás válogatottban Jesével ketten voltak szélső támadók, Jesé balon ő Jobbon
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Ugyan ezért jöttem ide a topicba, hogy megkérdezzem hehe-t, mit tud ez a gyerek..Drake írta:A sport szerint 7 millát ajánlottunk a Sao Paulo jábbhátvédjéért,Douglasért.
hehe,gondolom te nézed a Sao meccseket Pátinnyó végett.Mit tud ez a Duglasz gyerek?

Hát nagyon kíváncsi leszek amúgy, hogy ez tényleg igaz-e, vagy csak olyan hír, mint a Rodrigo Caios volt, akitől egy napig zengett a katalán sajtó, aztán azóta is semmi.. Dinho mindenesetre már felavatta..

Deut meg ökörség lenne kölcsönadni, nem maradna elég támadó a keretben.. Totál megőrültek Zubiék itt az átigazolási szezon végére úgy látszik..

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az utánpótlás válogatottban Jesével ketten voltak szélső támadók, Jesé balon ő Jobbonmorientes írta:Az a gyerek nem középpályás inkább?Mintha az evertonban ott nyomta volna inkább...(bazdmeg majnem tottenhamet írtam...wZoLee7 írta:örülnék ha Deulofeu maradna ott ahol van...támadásban jó, DE nagyon önző és védekezésben semmi...ha játszana akkor a MSN egyik tagja padozik, ha ő padozik ekkor jönne a durcáskodásMi az isten van ma velem?
)
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Deulofeu balszélső, illetve támadó középpályás. Az Evertonban is főleg ezeken a posztokon játszatták, vagy ahol éppen hely volt a támadószekcióban.morientes írta:Az a gyerek nem középpályás inkább?Mintha az evertonban ott nyomta volna inkább...(bazdmeg majnem tottenhamet írtam...Mi az isten van ma velem?
)
Így alkudoznak a profikDrake írta:Elköltöttünk 160+ millát,de azt a +5-öt Zubiék nem tudják hozzátenni.

Egyébként fogalmam sincs honnan szedték ezt a gyereket, aztán majd tátott szájjal nézem a meccseinket, ha egy Cafút találtak

-
A sport szerint 7 millát ajánlottunk a Sao Paulo jábbhátvédjéért,Douglasért.
hehe,gondolom te nézed a Sao meccseket Pátinnyó végett.Mit tud ez a Duglasz gyerek?
-
Mi 35-öt ajánlottunk,a Fio 40-et akar.Elköltöttünk 160+ millát,de azt a +5-öt Zubiék nem tudják hozzátenni.ziro4vr írta:a kolumbiaira nincs della szerintem, meg attól is függ, hogy LE milyen felállást akar. 352ben elférne, 433ban nem.Drake írta: A hírek szerint lemondunk Cuadradóról és valami brazil gyereket akarunk a Sao Paulóból.
brazíliából hozni valami tehetséget az mindig mentőöv, de egyáltalán nem életbiztosítás

- morientes
Az a gyerek nem középpályás inkább?Mintha az evertonban ott nyomta volna inkább...(bazdmeg majnem tottenhamet írtam...wZoLee7 írta:örülnék ha Deulofeu maradna ott ahol van...támadásban jó, DE nagyon önző és védekezésben semmi...ha játszana akkor a MSN egyik tagja padozik, ha ő padozik ekkor jönne a durcáskodás

LEGIO PATRIA NOSTRA

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
a kolumbiaira nincs della szerintem, meg attól is függ, hogy LE milyen felállást akar. 352ben elférne, 433ban nem.Drake írta: A hírek szerint lemondunk Cuadradóról és valami brazil gyereket akarunk a Sao Paulóból.
brazíliából hozni valami tehetséget az mindig mentőöv, de egyáltalán nem életbiztosítás
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
örülnék ha Deulofeu maradna ott ahol van...támadásban jó, DE nagyon önző és védekezésben semmi...ha játszana akkor a MSN egyik tagja padozik, ha ő padozik ekkor jönne a durcáskodás
-
ziro4vr írta:Deulofeu megint kölcsönbe kerülhet...LE éretlennek, védekezésben kevésnek tartja még..nem mutogatni meg majmolni kéne cimbora...
Alvestől meg szabadulnátok, de hasonló az esete mint Khedirának..nincsenek kis igényeicsak nálunk szerencsére egy perememberről van szó, Alves helyére meg nincs sok opció
A hírek szerint lemondunk Cuadradóról és valami brazil gyereket akarunk a Sao Paulóból.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Deulofeu megint kölcsönbe kerülhet...LE éretlennek, védekezésben kevésnek tartja még..nem mutogatni meg majmolni kéne cimbora...
Alvestől meg szabadulnátok, de hasonló az esete mint Khedirának..nincsenek kis igényei
csak nálunk szerencsére egy perememberről van szó, Alves helyére meg nincs sok opció
Alvestől meg szabadulnátok, de hasonló az esete mint Khedirának..nincsenek kis igényei

Nem illik.
- morientes
Hár remélem azért megüti majd a Buszkecc-Xavi-Iniesta szintet....Modric-Kroos-James középpálya - főleg védekezés szempontjából - kevés lesz.

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Bocs ha félreérthető voltam, de Remy hsz-e lepett meg és nem veb-é.Géci írta:Igen tegnap én is pislogtam azon a hsz-en
Azt még nem lehet tudni, hogy kevés lenne-e, de amúgy Carló most nyilatkozta le, hogy nem lesz kimondott gálakezdő. Keményen rotálni akar, hogy mindenki lehetőséghez jusson + gondolom az is a cél, hogy akik játszanak azok pörögjenek.palesz77 írta: Mert szerintem a nagyobb csapatok ellen ez a Modric-Kroos-James középpálya - főleg védekezés szempontjából - kevés lesz.