Az szerintem alapból nem igaz, hogy a kölcsönszerződése jár le. Inkább fizetési határidő lehet és valószínűleg az is badarság, más különben nem igazolták volna Kehlert. Mondjuk Neymar után is 60 milliót kellett begyűjteniük és most 180+37-tel megint ott tartanak kb., hogy 60 millióért kellene eladniuk.wZoLee7 írta:Hogy van ez akkor? Ha a psg nem tudja kifizetni a 180-at mert nem akar buntit, el kell adniuk Bappet...de ha lejar a kolcson szerzodese akkor nem a monacoba kell mennie vissza? Kezd kusza lenni ez az egesz
Mondjuk tök mindegy, kész vicc, amit megengedhetnek maguknak. Gondolom szép kenő pénzek mennek a háttérben. Senki se hiszi, hogy érvényteleníteni tudnának egy 180 milliós szerződést, mert az senkinek sem jó. Max kötelezni tudják őket, hogy el kell adniuk, de az meg úgy sem ekkora tételben fog megtörténni.
Igazolásoktól meg szerintem maximum a 3 éves periódus be nem tartása után tiltanák el őket.
Mondjuk továbbra is amondó vagyok, hogy simán a józanésszel is beléjük lehetne kötni, de azt senki sem meri megtenni.
Perez sem szarozik velük, pedig mindenkivel megmeri tenni. Gondolom az arab mögötti vállalatok az építőiparban is keményen jelen vannak, ezért Perez többet veszíthet, mint két klub közötti jó viszonyt.
Az UEFA meg eddig is korrupt volt, kétlem, hogy a vezetők leváltásával sok minden változott volna.