Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
De most lényegében azt a meccset nézed, legyen az BL vagy argentin másodosztály, amelyiket akarod.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ne a 70es évekig menj vissza soki. BL ről volt szo és azt adták mindig. Nem kellett előfizetned semmi szolgáltatóra. Mindenki nézhette. Klubmeccs az más. Ott tényleg nem volt sok alternativád....
Régi szép időkben leadtak het 1-2 meccset a tévében, neten meg nem is nagyon nézhetted...Most meg a tévében ha úgy jön ki, lemehet 6-7 meccs is hetente. Neten meg bármelyik elérhető. Én nem igazán sírom vissza a régi szép időket....i.: régi szép idők, mikor m1, M2 adta. Felvételről is....nem maradtál le semmi nagy meccsről. Most meg streamelhetsz.
- realbeckham
A tavalyi Celtic vs Barca mondjuk elég élvezetes volt 
Nem úgy szokott lenni egyébként, hogy megszavaztatják, hogy melyik legyen a következő közvetítés?
U.i.: régi szép idők, mikor m1, M2 adta. Felvételről is....nem maradtál le semmi nagy meccsről. Most meg streamelhetsz.

Nem úgy szokott lenni egyébként, hogy megszavaztatják, hogy melyik legyen a következő közvetítés?
U.i.: régi szép idők, mikor m1, M2 adta. Felvételről is....nem maradtál le semmi nagy meccsről. Most meg streamelhetsz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
leszarják, hogy melyik a jobb meccs, az a lényeg, hogy a statisztikáik alapján melyiknek jobb a nézettsége.pheco írta:Hihetetlen ez a sporttv. Képesek a BL 2. fordulóból a Celtic-Barcát közvetíteni... Arsenal-Napoli sokkal jobb meccs lesz.Megkockáztatom, hogy a BvB-Marseille és a Zenit-Atletico is jobb meccs lesz.
én például csodálkoztam, hogy mi az istennek nyomnak magyar meccseket normális foci helyett (bocsi, trollfoci

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Hihetetlen ez a sporttv. Képesek a BL 2. fordulóból a Celtic-Barcát közvetíteni... Arsenal-Napoli sokkal jobb meccs lesz.
Megkockáztatom, hogy a BvB-Marseille és a Zenit-Atletico is jobb meccs lesz.

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Isco valoban komplettebb mint Ozil, es ez meg nagy elony lehet. Ha a mezonymunkabol is kiveszi a reszet a kozeppalyan, akkor nagyon nagy spiler lehet belole.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Galacticos
hegyi...
jaj de nagyon adom most.
azt mondja hogy iscoval nagyon jól járt a real madrid, mert legalább olyan jól passzol mint mesut özil de sokkal gólveszélyesebb, és isco gólja volt a döntő kedden.
jaj de nagyon adom most.
azt mondja hogy iscoval nagyon jól járt a real madrid, mert legalább olyan jól passzol mint mesut özil de sokkal gólveszélyesebb, és isco gólja volt a döntő kedden.

- Galacticos
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
http://ultrasliberi.hu/2011/10/ultras-sur-real-madrid/
Egy kis adalék a fanatikus spanyol szurkerek témához...(ha nem szabad lett volna linkelni,kérem törölni)
Egy kis adalék a fanatikus spanyol szurkerek témához...(ha nem szabad lett volna linkelni,kérem törölni)
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
hazai pályán nem volt akkora meglepetés, ráadásul egy teljes félidőt emberelönyben játszhattak le, plusz Gündogan sincs már egy jó ideje a németeknél, aki a csapat lelke ott.Géci írta:Nem is tudom, hogy, hogy az istenbe nyertek a BvB ellen...
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem mindegy, hogy valami három éve történt vagy tíz éves távlatról beszélünk, amikor az ember, jelen esetben Géci még általános iskolás volt.akkor te is divatdrukker vagy, mint én.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nálam ez nem a vicces kategória...de gondolom annak szántad...'shutterisland írta:akkor te is divatdrukker vagy, mint én.

Érzi a maximális bizalmat, és neki ez kellet... Amúgy kivennéd onnon Hamsikot, és hidd el, hogy megrogyna, mert a védelmük valami hihetetlen kuka... Nem is tudom, hogy, hogy az istenbe nyertek a BvB ellen...'shutterisland írta:lehet, jobban fekszik neki, ha nem egy, a szó szoros értelmében vett sztárklub támadója, de azért ez a "marad neki egy nápoly" könnyen lehet, hogy abszolút nem lesz degradáló hatású.
nagyon pofás kis csapat lett.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
akkor te is divatdrukker vagy, mint én.Ezt viszont nem tudtam

lehet, jobban fekszik neki, ha nem egy, a szó szoros értelmében vett sztárklub támadója, de azért ez a "marad neki egy nápoly" könnyen lehet, hogy abszolút nem lesz degradáló hatású.Amíg 3 méterről mellé-fölé belsőzi, üres kapura kihagyja, megcsüng a BL-ben nyomás alatt.... addig marad neki egy Nápoly.
nagyon pofás kis csapat lett.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ezt viszont nem tudtam, de ez meglepRealista24 írta:Voltak Madridban, csak ki lettek tiltva, meghozza Perez által.

- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Amíg 3 méterről mellé-fölé belsőzi, üres kapura kihagyja, megcsüng a BL-ben nyomás alatt.... addig marad neki egy Nápoly.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

spanyoloknál nevetséges amit szurkolás néven lehoznak.
törökök szerintem mindent visznek de a németeknél is nagyon nagy hangulat van. azt már szurkolásnak lehet hívni.
Pipitát meg imádják. nagyon jó látni. verjed csak tovább a gólokat Gon-za-lo
törökök szerintem mindent visznek de a németeknél is nagyon nagy hangulat van. azt már szurkolásnak lehet hívni.
Pipitát meg imádják. nagyon jó látni. verjed csak tovább a gólokat Gon-za-lo

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az igazi ok az volt, hogy soha nem volt kezdőcsatár a BL csoportkörben, ahol könnyebb ellenfelek voltak. Így nehéz dolga volt megmutatni, hogy mit tud. Ráadásul Pelle előtt nem is volt igazán jó csapatunk, így még nehezebb dolga volt. Meg kell nézni az idei idényét az idény végén, és ki fog derülni, hogy képes rendszeresen gólt szerezni.'shutterisland írta:nmate írta:Így reggel látván ütött 1-2 eredmény és még Higu is gólt lőtt
ha egy burak yilmaz tud rúgni 8-at egy bl szezonban, vagy egy jonas, lavezzi vagy éppen gomis 5-öt, akkor higuainnak sem kellene gondot jelentsen.
szerintem lesz is még pár gólja, ez valami babona volt, hogy a bl-ben ennyire súlytalan volt a madrid színeiben, bőven több ő ennél.