Real Madrid vs. Barcelona
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
az ffp-be minden bevétel beleszámít, nem csak a játékosok eladásából származó, nem?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem igazán tudom, hogy ti kit milyen opciókkal vettetek, de ha (még) nem teljesült, szerintem nem kell hozzáadni.
szerintem ez így logikus, hiszen azt a pénzt nem fizetik ki addig, amíg az opció nem teljesül.
minden egyes klub tudja, hogy minket most megbüntettek, így idén kell kaparjunk, ha akarjuk valamelyik játékosukat.
szerintem ez így logikus, hiszen azt a pénzt nem fizetik ki addig, amíg az opció nem teljesül.
meglepne, ha bárkit tudnánk így venni értékelhető ár/érték arányban.Viszont, ha az ffp komolyan van véve, kötve hiszem, hogy egy Cuardado (45-50) meg egy Reus (őt is írogatták, min 35) még beleférne idén.
minden egyes klub tudja, hogy minket most megbüntettek, így idén kell kaparjunk, ha akarjuk valamelyik játékosukat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2014. augusztus 21., csütörtök 13:27-kor.
-
Viszont, ha az ffp komolyan van véve, kötve hiszem, hogy egy Cuardado (45-50) meg egy Reus (őt is írogatták, min 35) még beleférne idén. Az már 150 milliós negatív lenne, azt meg nem teríthetitek 2 évre csak azért, mert a vezetőség éppen hülye volt és így kellett megoldani a helyzetet.ha a jövő szezon átigazolási szezonját is idén kell letudni, szerintem nem vészes ez a 70 akárhány milliós "veszteség".
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
jó tudni, mert akkor nálunk Di Maria is csak 25 millió euro volt a 36 helyett, amit mindenhonnan hallani lehet. vagy Illaramendinél is rendszeresen bele van számolva az adó, így mindenhol 39-et lehet olvasni a 32 helyett. érdekes, hogy nálatok ez mindig pont fordítva megy.'shutterisland írta:ezért tartom feleslegesnek az opciót ADDIG beleszámolni, míg az nem teljesül és nem kerül kifizetésre.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha a jövő szezon átigazolási szezonját is idén kell letudni, szerintem nem vészes ez a 70 akárhány milliós "veszteség".
egyébként ha jól emlékszem, mint cesc, mint alexis megvételekor is voltak több millió eurós opciók a szerződésben (cesc esetében azt hiszem 5 éven belül 2 bajnoki cím és 1 bl győzelem volt beiktatva), és ha ez teljesül, akkor kellett volna kifizessük az opciót, de nem történt meg.
ezért tartom feleslegesnek az opciót ADDIG beleszámolni, míg az nem teljesül és nem kerül kifizetésre.
egyébként ha jól emlékszem, mint cesc, mint alexis megvételekor is voltak több millió eurós opciók a szerződésben (cesc esetében azt hiszem 5 éven belül 2 bajnoki cím és 1 bl győzelem volt beiktatva), és ha ez teljesül, akkor kellett volna kifizessük az opciót, de nem történt meg.
ezért tartom feleslegesnek az opciót ADDIG beleszámolni, míg az nem teljesül és nem kerül kifizetésre.
Remélem ez a táblázat kielégíti az igényeidet:R.M.C.F írta:"
Plusz mint kiderült az FFP-vel sincs egyelőre baj"
mennyiért adtatok el eddig? mert max 40-50 milla plusz volt a forgalom utàni nyereség.
http://t.co/WH9FljCZBd
A Mathieu biznisznél 20M jelent meg a médiában, úgyhogy ott tegyünk hozzá 3M-t - ne érje szó a ház elejét - , a többi transzfernél ezek a hivatalos számok.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most írod le a lényeget. Itt normálisan tud fórumozni barcás a reálossal, de odaát nem. Csak az az ùj gyerek van el ott ùgy ahogy, de az is szapulja ezt a fórumot, meg olyanokat ír sokszor, hogy nem veszi észre, hogy magát égeti...
Egyik szurkolótábor sem érti meg a másikat, ahogy ti nagyképűnek látjátok a Barca, MU, Arsenal, Bayern drukkereket, ugyanúgy ők titeket, illetve egymást.
Időszakosan vannak kisebb-nagyobb különbségek a szimpatizánsok összetételében, de pontosan ugyanolyan fociszerető emberekről beszélünk, akik bár 10-20-30 éve más-más csapatba szerettek bele, kétlem hogy ez alapján beskatulyázhatók lennének.
Itt most egy értelmes, jó szellemiségű brigád jött össze, ezért olvasgatlak én is szívesen tieteket, ne rontsátok el gyűlölködéssel, átjárkálásokkal.
Időszakosan vannak kisebb-nagyobb különbségek a szimpatizánsok összetételében, de pontosan ugyanolyan fociszerető emberekről beszélünk, akik bár 10-20-30 éve más-más csapatba szerettek bele, kétlem hogy ez alapján beskatulyázhatók lennének.

Itt most egy értelmes, jó szellemiségű brigád jött össze, ezért olvasgatlak én is szívesen tieteket, ne rontsátok el gyűlölködéssel, átjárkálásokkal.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Fabregas+Sanchez kb. 65-70 milliós. Ergo Suárez sem jött ki belőle.R.M.C.F írta:"
mennyiért adtatok el eddig? mert max 40-50 milla plusz volt a forgalom utàni nyereség.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Pont tegnap lattam egy kepet, amin az volt, hogy az utolso 5 atigazolasi szezont a top csapatok mekkora veszteseggel zartak.R.M.C.F írta:"
(az osszegek fontban vannak)
PSG -235m
Mu -165m
Barca -155m
Chelsea -137m
Real -126m
City -107m
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Egyet nem értek már kb 6 éve. ....hogy miért nincs olyan barcás aki belátja ezt a gusztustalan átverős, mindig szépítős, másokat leszólós, ferdítős kamu szagú álságos, mindent a maguk pozitívabb megítélésére hazudozó neverending sztorit.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ugyan már, egy évig nem igazolhatnak, tehát a mindenkori barca logikán elindulva, ezek a kiadások két évre számítódnak, tehát az a kb 150 csak 70-80 milla...a csúnya madrid meg ennyit adott egy játékosért

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
1-2 kivétellel mind ezt szajkózza... Most az sem baj, hogy nagy pénzeket költenek. Arra leszek kíváncsi, hogy ha nem jön be a számítás LE-vel és megint költekezni kell akkor mi lesz!?Realista24 írta:Amúgy azt nem értem, hogy bárki is hogyan meri leírni

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy azt nem értem, hogy bárki is hogyan meri leírni azt, hogy "maradt az eltiltás", "nem kegyelmezett a Fifa", stb...érkezett hat játékos, elköltöttek 150 milliót és még van 11 napjuk igazolni.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
"
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
jelenlegi formát nézve tényleg koke a jobbziro4vr írta:semmiben nem jobb, esetleg taplóságbanDrake írta: Nem gond,akkor majd jön Koke.Szerintem Ő jobb is mint Gündi.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
előbb fog nálam a kertben kebabot csinálni, mint a barcában fociznicsabi* írta: ziro nem engedi oda, inkább saját zsebből de állja perecnek a kiadásait

semmiben nem jobb, esetleg taplóságbanDrake írta: Nem gond,akkor majd jön Koke.Szerintem Ő jobb is mint Gündi.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Nem gond,akkor majd jön Koke.csabi* írta:ziro nem engedi oda, inkább saját zsebből de állja perecnek a kiadásaitDrake írta:Koke nekem is nagy álmom.Szerintem pár éven belül Ő vagy a Kebabos nálunk fog játszani.

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ziro nem engedi oda, inkább saját zsebből de állja perecnek a kiadásaitDrake írta:Koke nekem is nagy álmom.Szerintem pár éven belül Ő vagy a Kebabos nálunk fog játszani.

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Koke nekem is nagy álmom.Szerintem pár éven belül Ő vagy a Kebabos nálunk fog játszani.