Top védő, a Real drukkerek ezt tudják. Viszont a médiában nem az. Ezzel arra céloztam, hogy eladunk egy játékost egyből jobbnak van beállítva, mint az ittléte alatt.R.M.C.F írta:más: pepe mióta nem top védő?
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 22., péntek 16:44
Top védő, a Real drukkerek ezt tudják. Viszont a médiában nem az. Ezzel arra céloztam, hogy eladunk egy játékost egyből jobbnak van beállítva, mint az ittléte alatt.R.M.C.F írta:más: pepe mióta nem top védő?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 22., péntek 16:42
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. augusztus 22., péntek 16:32
pheco írta:Tavaly Özilt is felhúzta a média, de ami most megy Di Mariaval az már tényleg túlzás. Szerintem ha Pepét adnánk el, ő is egyből top védő lenne a médiában
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 22., péntek 16:30
és ott volt még Higu isdzsi91 írta:Ez természetes próbálnak fogást találni rajtunk.Tavaly is orrba szájba nyomatták az Özil>Bale baromságokat idén a DM>James story van...Nekünk csak számolni kell a zsetont Özil 50milla Di Maria 60-70Milla, ha ezt valaki két évvel ezelőtt levezeti nekem arcon röhögöm.pheco írta:Tavaly Özilt is felhúzta a média, de ami most megy Di Mariaval az már tényleg túlzás. Szerintem ha Pepét adnánk el, ő is egyből top védő lenne a médiában
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 22., péntek 16:27
Ez természetes próbálnak fogást találni rajtunk.Tavaly is orrba szájba nyomatták az Özil>Bale baromságokat idén a DM>James story van...Nekünk csak számolni kell a zsetont Özil 50milla Di Maria 60-70Milla, ha ezt valaki két évvel ezelőtt levezeti nekem arcon röhögöm.pheco írta:Tavaly Özilt is felhúzta a média, de ami most megy Di Mariaval az már tényleg túlzás. Szerintem ha Pepét adnánk el, ő is egyből top védő lenne a médiában
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 22., péntek 16:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 22., péntek 16:15
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 22., péntek 16:02
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 22., péntek 15:03
A bl döntő után a stúdióban érezni lehetett ahogy kettéhasadt a szive amikor gratulált a Real Madridnak.ferni írta:most megy a Barca - Atletico bajnoki meccs ismétlése, most már biztos vagyok benne, hogy Farkas Norbi biza csúnyán elment Alexis gólja alatt....![]()
![]()
![]()
még visszahallgatni is durva volt![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 22., péntek 15:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 21., csütörtök 23:26
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 21., csütörtök 20:21
Én pont ettől tartok, az utóbbi 1 év alapján nagyon úgy tűnik, hogy nálunk nem a szakma krémje dolgozik..Realista24 írta:Csak egy jó könyvelő kell, és megy minden magától.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 21., csütörtök 20:19
Csak egy jó könyvelő kell, és megy minden magától.VanillaSky írta:Így azért más a leányzó, én eddig abban a hiszemben éltem, hogy adott naptári évben is van egy határvonal amit negatív irányban nem léphet át egy klub. Így akkor 5-6 éves szerződések esetén a gigaklubok simán elpapírozzák a kiadás/bevétel egyenlegét.Igazából nem is két évre terítenék szét, hanem 5-6-ra is akár...Egy játékos vásárlásánál az ára a játékos szerződésének teljes időtartalmára oszlik szét az FFP szempontjából.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 21., csütörtök 19:35
Így azért más a leányzó, én eddig abban a hiszemben éltem, hogy adott naptári évben is van egy határvonal amit negatív irányban nem léphet át egy klub. Így akkor 5-6 éves szerződések esetén a gigaklubok simán elpapírozzák a kiadás/bevétel egyenlegét.Igazából nem is két évre terítenék szét, hanem 5-6-ra is akár...Egy játékos vásárlásánál az ára a játékos szerződésének teljes időtartalmára oszlik szét az FFP szempontjából.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 21., csütörtök 19:27
Sokasodunk ez tetszik....Ha sikeres lesz ez az év,akkor átvesszük a hatalmat a fórumon.pezzy írta:Üdvözlök mindenkit!
Érdekes dolgokat olvasok itt, de az az igazság, hogy sajnos egy picit szomorú vagyok, hisz most pont az ellen érvelünk de annyira, amiért eddig nem kellett... Sajnálom, hogy a szeretett csapatom elfordult a rossz irányba.. Szánalmasnak tartom, hogy fel vagyunk háborodva egy büntetésen, ami teljesen jogos, inkább örülni kéne, hogy még a nyáron igazolhatunk.. Kicsit szégyenlem magam sokak helyébe, mert nem mindig az a helyes, ha teljes körömmel pártoljuk a csapatunkat. Néha jobb, ha erős kritikával illetjük, hogy tudják ez nagyon, de nagyon nem a helyes irány..
ui: Tetszik a fórum színvonala, ahogy olvasgatom értelmesen ellehet itt beszélgetni
HozzászólásSzerző: pezzy » 2014. augusztus 21., csütörtök 19:07
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. augusztus 21., csütörtök 18:58
Igazából nem is két évre terítenék szét, hanem 5-6-ra is akár...Egy játékos vásárlásánál az ára a játékos szerződésének teljes időtartalmára oszlik szét az FFP szempontjából.Az már 150 milliós negatív lenne, azt meg nem teríthetitek 2 évre csak azért, mert a vezetőség éppen hülye volt és így kellett megoldani a helyzetet.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 21., csütörtök 15:20
Di Marianal a BL győzelem feltétel volt az biztos,hogy ezen kívül mi más még,azt nem tudom...nem igazán tudom, hogy ti kit milyen opciókkal vettetek, de ha (még) nem teljesült, szerintem nem kell hozzáadni.
szerintem ez így logikus, hiszen azt a pénzt nem fizetik ki addig, amíg az opció nem teljesül.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. augusztus 21., csütörtök 13:41
Az egész budget számít. Egy klub költhet 200 milliót akár játékos eladása nélkül is, ha azt máshol kigazdálkodja.zalkrisz írta:az ffp-be minden bevétel beleszámít, nem csak a játékosok eladásából származó, nem?
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 21., csütörtök 13:34
Itt van nagyon leegyszerűsítve.az ffp-be minden bevétel beleszámít, nem csak a játékosok eladásából származó, nem?
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem