Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 23., szombat 15:14

wxyz írta:
lesliejr írta:Ő a Juve játékosa és pocsék labdaszerző amúgy is.
és Khedira vagy Di Maria szerinted jobb nála ebben?
Persze,hogy jobb Khedira és DM amint eligazolnak a Realból világklasszisok lesznek.James-t mennyire imádta mindenki még nyáron, aztán leigazoltuk és máris egy túlértékelt játékos lett.Nagyon szeretnének sokan egy Makelele szerű veszteséget de ilyen nem lesz sokak bánatára, DM távozásával olyan fogalmatlanok előtt nyílik meg az út mint Isco vagy James vagy Jesé és most nem DM posztjára értem hanem játéklehetőségben ez a 3 figura könnyen lehet a jövő Realjának alappilére ha nem kúrjuk el őket és ez számomra bíztató.DiMaria meg minden év végén távozni akar, ha idén megtartjuk akkor jövőre fog elmenni, csak időhúzás most lehet lehúzni valakit akkor most kell.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 23., szombat 14:52

lesliejr írta:Ő a Juve játékosa és pocsék labdaszerző amúgy is.
és Khedira vagy Di Maria szerinted jobb nála ebben?

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 23., szombat 14:23

Nemtudom engem sokkal jobban emlékeztet a Barca a galaktikus érára jelenleg.Elől 3 nagy név összedobva hátul gyenge középszerű védők, középpálya szűrés ott sincs nagyon megoldva. Nálunk azért elég komoly a védelem a középpálya is erősödött Kroosal és DiMaria még mindig nem a labdaszerzései miatt volt igazán hasznos, de majd meglátjuk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. augusztus 23., szombat 14:12

Ő a Juve játékosa és pocsék labdaszerző amúgy is.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 23., szombat 14:10

lesliejr írta: Ki fog labdát szerezni?
Pogba

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. augusztus 23., szombat 14:08

Di Maria az utóbbi szezonban jól játszott szerintem. Nagyon jól. Klasszikusokon tőle rettegtem, nem Ronaldo-tól. Ahogy szivatott minket, minden megindulása után gólveszély alakult ki. Ancelotti más poszton játszatta és ez feküdt neki. A Vb-n Messi mellett szintén hasonló szerepben volt és meggyőződésem, ha a döntőben játszik, elverik a németeket.
A sok hír ellenére is meg lennék lepve ha eladnátok Khedira-val együtt. Ami persze nekünk jól jönne. Csinálnátok megint egy gyönyörű lyukas középpályát tele támadó szellemű játékosokkal, mikor elöl Ronaldo és Benzema is írtózik megtámadni a labdás játékost.
Kroos, James és Modric klasszis módon tudja mozgatni a csapatot, de ebből max 2 lesz fent egyszerre a pályán, szűrőnek meg marad az öreg Xabi. Nagy hülyeségnek tartanám. Amolyan galaktikus csapat feeling ez, de nagyon. Ki fog labdát szerezni?
Carlonak fel lesz adva a lecke, bár meg tud magyarázni mindent, azt már megszoktuk tőle. Mindig az a fontos sorozat ahol épp nyer v nyerésre áll. Most az európai szuper kupa volt fontos, a spanyol nem. Tavaly meg a BL, a bajnokság nem annyira. Na ezt idén már nem tudja eljátszani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lesliejr 2014. augusztus 23., szombat 14:11-kor.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 23., szombat 12:59

Enrique írta:
ateeemadrid írta: nézz nyilatkozatokat, meg beszélgess átlag szurkolókkal, hogy mi a véleményük az argentínról.
Ez megvolt, de én olyan sok kirívó túlzást nem találtam, ezért kérdeztem rá.
A tavalyi év egyik legjobbja volt, komoly érdemeket szerzett a sikerekben, ez tiszta sor, egy külső szemlélő számára indokolatlannak tűnik az eladása, így talán hajlamos túlzásokba esni, szerintem ebben semmi különös nincs.
Kicsit úgy érzem néha kényelmes a mártír szerep, és nagyon hamar rásütitek a dolgokra, hogy azok 'Real-ellenesek', holott nem olyan kirívó dolgok ezek közel sem, amik más csapatokkal, más játékosokkal ne történnének meg.
Ugyanez volt a helyzet Özilnél. És akkor azt mivel lehet magyarázni? Mert abban a szezonban a Real semmit nem nyert, emellett borzalmasan szarul játszott a töröknémet. Mégis "mindenidőklegjobblabdanélküliirányítójának" ( :lol: :lol: :lol: ) volt titulálva. És mi borzalmasan hülyék voltunk, hogy eladtuk. Azóta meg látszik, hogy egy túlértékelt tucatjátékos.

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. augusztus 23., szombat 12:48

ateeemadrid írta: nézz nyilatkozatokat, meg beszélgess átlag szurkolókkal, hogy mi a véleményük az argentínról.
Ez megvolt, de én olyan sok kirívó túlzást nem találtam, ezért kérdeztem rá.
A tavalyi év egyik legjobbja volt, komoly érdemeket szerzett a sikerekben, ez tiszta sor, egy külső szemlélő számára indokolatlannak tűnik az eladása, így talán hajlamos túlzásokba esni, szerintem ebben semmi különös nincs.
Kicsit úgy érzem néha kényelmes a mártír szerep, és nagyon hamar rásütitek a dolgokra, hogy azok 'Real-ellenesek', holott nem olyan kirívó dolgok ezek közel sem, amik más csapatokkal, más játékosokkal ne történnének meg.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 23., szombat 12:38

nézz nyilatkozatokat, meg beszélgess átlag szurkolókkal, hogy mi a véleményük az argentínról. lassan ott tartunk, hogy ő a Real legjobbja... holott ez volt az 1. értelmes szezonja karrierje során, de még így is bőven elmaradt mondjuk Modrictól. csak hát a hájp. tényleg jó játékos, hiányozni is fog, fontos láncszem volt, de azért elég kemény a vele kapcsolatos közvélemény.
Ez igaz,savaztam is eleget,mikor szélső volt,de ha valaki előbb találja meg neki azt a posztot,amit Ancelotti megtalált,akkor sztm ma már mint a világ egyik legmeghatározóbb középpályásáról beszélnénk...
De a legnagyobb baj,hogy annyira kulcsjátékos lett abban a csapatban,amelyik BL-t tudott nyerni,hogy egyszerűen nem tudják pótolni,ezért új rendszert,és taktikát kell kiagyalni a mesternek megint,ami miatt félő,hogy lépéshátrányba kerülünk a riválisainkal szemben.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 23., szombat 12:23

Enrique írta:
pheco írta:ami most megy Di Mariaval az már tényleg túlzás.
Ez miben nyilvánul meg?
nézz nyilatkozatokat, meg beszélgess átlag szurkolókkal, hogy mi a véleményük az argentínról. lassan ott tartunk, hogy ő a Real legjobbja... holott ez volt az 1. értelmes szezonja karrierje során, de még így is bőven elmaradt mondjuk Modrictól. csak hát a hájp. tényleg jó játékos, hiányozni is fog, fontos láncszem volt, de azért elég kemény a vele kapcsolatos közvélemény.
Nem tudom kinél mit jelent a top védő, de nálam Pepe nem az. Az egy dolog, hogy a képességei adottak, de fejben nagyon gyenge. Megbízhatatlan. Bármelyik meccsen képes hülyeséget csinálni. Ahogy Ramos is, akinél szintén "remeg" a piros lap minden komolyabb meccsen.
Szerintem egy top vedő nem csak attól top, hogy milyen képességei vannak, mentálisan is toppon kell lenni. Pepe pedig nem ilyen.
Azért Pepe az útobbi években jóval kevesebb hülyeséget csinál. A tavalyi szezonból pl. nem is nagyon rémlik semmi, persze lehet a memóriámmal van baj. A VBn ugye volt 1 piroslapja, de azelőtt jó ideig nem rémlik semmi. Képességekre meg még mindig top3 a világon. Csak mivel idióta, ezért le van nézve.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 23., szombat 12:22

lesliejr írta:Nem tudom kinél mit jelent a top védő, de nálam Pepe nem az. Az egy dolog, hogy a képességei adottak, de fejben nagyon gyenge. Megbízhatatlan. Bármelyik meccsen képes hülyeséget csinálni. Ahogy Ramos is, akinél szintén "remeg" a piros lap minden komolyabb meccsen.
Szerintem egy top vedő nem csak attól top, hogy milyen képességei vannak, mentálisan is toppon kell lenni. Pepe pedig nem ilyen.
Hát nemtudom...de ahogy pl levette Costat néhány atma elleni meccsen,vagy Ramos fontos góljai,vagy amilyen vezér tud lenni egy-egy meccsen,leszámítva hogy valóban forrófejű...és mindkettő igen stabil.És mivel emberből van mindkettő,óhatatlanul bennük van a hiba is,de ha mérlegre tesszük a teljesítményüket,mendenképp a kiváló felé billen a nyelv,én nem cserélném le egyiket sem senkivel...
Remy írta:
Galacticos írta: akkor ki az?
Piqué vagy Bartra. :mrgreen:
Dögöljek meg ha nem ugyan ezt akartam írni... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. augusztus 23., szombat 11:08

Varane tegnap belehibázott, de kell a kezdőbe. Pepe kárára. Adom a barcás srác véleményét. Pepében és Ramosban is de főleg utóbbiban minden nagy meccsen benne van a piros lap és nem hiszem,hogy ti nem fostok amiatt, mert én minden egyes fejpárbajnál azok rimánkodok,hogy a könyöke ne landoljon a csatár szeme alatt, vagy,hogy a földre érkezés után Ramos ne rugjon bele az ellenfélbe.. Pepe kevésbé ilyen, de ha nála szakad el a cérna akkor ott borul minden és tuti piros a vége. Ramos néha megtud állni egy sárgánál(tegnap), de hát az a vicces,hogy ilyenről kell beszélgetni felnőtt embereknél. FGY-k.. :mrgreen:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 23., szombat 10:29

lesliejr írta:Nem tudom kinél mit jelent a top védő, de nálam Pepe nem az. Az egy dolog, hogy a képességei adottak, de fejben nagyon gyenge. Megbízhatatlan. Bármelyik meccsen képes hülyeséget csinálni. Ahogy Ramos is, akinél szintén "remeg" a piros lap minden komolyabb meccsen.
A támadókat sem kell félteni. Jól megjátsszák azért magukat, de tény, néha Pepe és Ramos fejében valami elszabadul...Varane ezen a téren nagyon magabiztos...tegnap is hogy kezdte a meccset? Hihetetlenül érzi azokat a belépőket, ha kell keményen oda teszi, de mégis megtudja oldani szabálytalanság nélkül. Viszont rá még messze nem lehet azt mondani, hogy top védő.
A hibáival együtt is, szerintem nem sok olyan jó védő páros van mint Pepe-Ramos duó...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 23., szombat 9:34

Galacticos írta: akkor ki az?
Piqué vagy Bartra. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 23., szombat 9:33

akkor ramos se top védő?
akkor ki az?

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. augusztus 23., szombat 9:30

Nem tudom kinél mit jelent a top védő, de nálam Pepe nem az. Az egy dolog, hogy a képességei adottak, de fejben nagyon gyenge. Megbízhatatlan. Bármelyik meccsen képes hülyeséget csinálni. Ahogy Ramos is, akinél szintén "remeg" a piros lap minden komolyabb meccsen.

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. augusztus 22., péntek 18:55

pheco írta:ami most megy Di Mariaval az már tényleg túlzás.
Ez miben nyilvánul meg?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

B.laci
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: B.laci » 2014. augusztus 22., péntek 17:27

Sziasztok!
Volt már valaki Real Madrid-Barcelona mérkőzésen? Most komolyan kb 120 000 Ft-tól kezdődik egy jegy?
Októberben sikerül eljutnom Madridba pont azon a héten mikor az el classico is lesz. Madridistaként nagy álmom, hogy ellátogassak egy Real Madrid meccsre, de ennyit sokallok érte.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 22., péntek 17:23

feco. ja. oké
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 22., péntek 16:45

doncsontos írta:
pheco írta:az Öziles összehasonlítással mert bár DM se egy világlegjobbja de az argentín fényévekkel jobb labdarúgó mint a szemes.
Ezt mind így gondoljuk.De DM hozott egy kibaszott emberfeletti szezont számára egy tök idegen poszton úgy hogy nem akármilyen játszótársai voltak. Ő volt az aki mindig villant amikor a két sztárunk besült de senki nem kérte tőle számon ha rossz meccse volt, most el megy 70 milláért és ő lesz az akitől minden meccsen várják majd a váratlant, és lesznek csodálkozások amikor 30 cselsorozatból 4 jön be, ha meg visszapakolják az eredeti posztjára szívbajt is fognak kapni az old traffordon.Hosszútávon nem lett volna megoldás nekünk DM erre a posztra én nem haragszok rá fasza volt, de most már menjen ha menni akart, valahogy nem remeg a lábam ha látom ,hogy kik helyettesíthetik majd. :hmmm:

Vissza: