Még egy nem tehetséges is kap...rendszeresen....90et....

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 28., kedd 9:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 28., kedd 9:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 28., kedd 9:40
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 28., kedd 9:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 28., kedd 9:35
Én értem és megértem, de Pérezt is, ha úgy gondolja, hogy a meccsenkénti 10-20 percekre nem ad ki 30-40 milliót. Akkor dobnám el a kanalat, ha jönne egy Rodrigo 120ért Mariano helyett pl. Én csíptem nagyon, meg örülök, hogy idejönne és nem mondana nemet, de a másik oldala, hogy a fix kezdőposzt helyett már megint eljönne, hogy a padon várja a lehetőséget (nem mutat túl sok ambíciót ez a része számomra). Aztán jó eséllyel túladunk rajta ismét, mint Moratán, mert kezdő sosem lesz.Süti írta:Nem gondolnám hogy a Sevilla érdeklődése rossz ajánlólevél, pláne hogy most elég sok helyen megoldott a csatárkérdés. Nem világelit, de ilyen Rodrigok szintjét simán hozza. Lewákat, Kaneket, Icardikat meg már úgyse fogunk hozni, az a 30? vagy 40 millió szerintem kb. a következő polc ha az 1-2 irreális bohóctól eltekintünk.Realista24 írta: Ha ez így lenne, akkor nem a Sevilla menne érte 30 millióval.
Már megint ez a fasság. Biztos azért akarok kezdőszíntű klasszist és nem Marianot, mert Karimért aggódokKyller írta:
Nyugi, Benzi helye biztosított lenne így is...
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 28., kedd 9:31
Nem gondolnám hogy a Sevilla érdeklődése rossz ajánlólevél, pláne hogy most elég sok helyen megoldott a csatárkérdés. Nem világelit, de ilyen Rodrigok szintjét simán hozza. Lewákat, Kaneket, Icardikat meg már úgyse fogunk hozni, az a 30? vagy 40 millió szerintem kb. a következő polc ha az 1-2 irreális bohóctól eltekintünk.Realista24 írta: Ha ez így lenne, akkor nem a Sevilla menne érte 30 millióval.
HozzászólásSzerző: füst » 2018. augusztus 28., kedd 9:31
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. augusztus 28., kedd 9:30
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. augusztus 28., kedd 9:29
HozzászólásSzerző: Kyller » 2018. augusztus 28., kedd 9:26
Nyugi, Benzi helye biztosított lenne így is...Realista24 írta:Ha ez így lenne, akkor nem a Sevilla menne érte 30 millióval.Süti írta:Én láttam, és megér. Olyan akarás van a paliban, ami nagyon kevesekben. És emellett azért nem is botlábú... Utolsó 30-40 perceket 100%-on pörögve vinné végig, nagyon kellene egy ilyen játékos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 28., kedd 9:22
Ha ez így lenne, akkor nem a Sevilla menne érte 30 millióval.Süti írta:Én láttam, és megér. Olyan akarás van a paliban, ami nagyon kevesekben. És emellett azért nem is botlábú... Utolsó 30-40 perceket 100%-on pörögve vinné végig, nagyon kellene egy ilyen játékos.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 28., kedd 9:12
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 28., kedd 9:06
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 28., kedd 9:06
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. augusztus 28., kedd 9:05
Realista24 írta:Kérdés, hogy ez megér-e nekünk 30-40 milliót?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 28., kedd 9:00
Kérdés, hogy ez megér-e nekünk 30-40 milliót?V. Mester 77 írta:Én az összes Lyon összefoglalót megnéztem tavaly. Sajnos teljes meccseket nem volt idom. Elég hullámzó volt, még a Ligue1-ben is, de igen, ott is akármennyit játszott, végig kaparta, és gyakran ennek köszönhetően is talált be. Nekem nem feltelten az a fontos, h Ő jöjjön, hanem, h valaki jöjjön, Mayoral elé a sorban. Vagy a helyére. Nem lenne világmegváltó, ez tény, de ha a vezetőség csak veszmegoldáson gondolkozik ( ha egyáltalán ) akkor Ő ár/értek arányban talan a legjobb választás lenne.Realista24 írta:Azok akik ennyire akarják Marianót, azok látták is játszani tavaly a szezon vége felé vagy idén?
Vagy a legnagyobb érv mellette még mindig az, hogy biztos jobb, mint Mayoral és régen nagyon kapart, ha beállt 8 percre.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. augusztus 28., kedd 8:51
Én az összes Lyon összefoglalót megnéztem tavaly. Sajnos teljes meccseket nem volt idom. Elég hullámzó volt, még a Ligue1-ben is, de igen, ott is akármennyit játszott, végig kaparta, és gyakran ennek köszönhetően is talált be. Nekem nem feltelten az a fontos, h Ő jöjjön, hanem, h valaki jöjjön, Mayoral elé a sorban. Vagy a helyére. Nem lenne világmegváltó, ez tény, de ha a vezetőség csak veszmegoldáson gondolkozik ( ha egyáltalán ) akkor Ő ár/értek arányban talan a legjobb választás lenne.Realista24 írta:Azok akik ennyire akarják Marianót, azok látták is játszani tavaly a szezon vége felé vagy idén?
Vagy a legnagyobb érv mellette még mindig az, hogy biztos jobb, mint Mayoral és régen nagyon kapart, ha beállt 8 percre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 28., kedd 8:46
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. augusztus 28., kedd 8:44
dannen írta:talan bizakodasra okot ado hirek; az abc es a cope szerint is elni fogunk a jogunkkal es elhozzuk marianot.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. augusztus 27., hétfő 21:59
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem