Természetesen.Ezen nincs mit magyarázni.nagyi írta:Azért azt halkan hozzáteszem,ha a mi játékosunk ellen követik ezt el mi is hőbőlögnénk. (jogosan)

Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért azt halkan hozzáteszem,ha a mi játékosunk ellen követik ezt el mi is hőbőlögnénk. (jogosan)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Jaj istenem, hát komolyan mondom. Ezt a traumát elég lesz feldolgoznommindorokke_barca írta:http://www.sport.es/es/noticias/real-ma ... in-3467510
Ha ezt Messi csinálta volna, már rég egymást überelve lapátolnátok rá a mocskot.
Így pedig még csak halvány utálás sincs egy egy napos hírről. Pedig őszintén érdekelne, hogy ezért mennyi időre tiltanátok el.

Hirtelen mikor irtad Messit már kezdtem azt hinni, hogy leköptek Godint, de tévedtem

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha Ronaldo rendesen megcsapta volna az urut,drótozni kellett volna...olyan felépítése van,mint egy középsúlyu boxolónak...de ezzel együtt ez foci,nem boxmeccs.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
semmit nem fog kapni. Csak lerázta a védőt. Amugy én nem olvastam hogy vizsgálnak az esetetferni írta:Szögletnél CR elakart indulni befelé, Godín meg átkarolta, lefogta, CR meg leszedte magáról, csak biztosra ment![]()
Jegyzőkönyv nélkül nem igen tiltogatnak el senkit hosszabb távra, max 2 meccset kap, a szövetségnek se lenne jó, ha CR nem lenne az Atletico ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szögletnél CR elakart indulni befelé, Godín meg átkarolta, lefogta, CR meg leszedte magáról, csak biztosra ment
Jegyzőkönyv nélkül nem igen tiltogatnak el senkit hosszabb távra, max 2 meccset kap, a szövetségnek se lenne jó, ha CR nem lenne az Atletico ellen.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a, ha szabalytalankodsz, akkor szabalytalankodj rendesen tipikus esete.
Nem kellett volna, nagyon nem.
Nem kellett volna, nagyon nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én csak annyit tudok hozzáfűzni, h végre nem színészkedésből került vmelyik favágójuk a földre. jó tett helyébe jót várj..mindorokke_barca írta:http://www.sport.es/es/noticias/real-ma ... in-3467510
Ha ezt Messi csinálta volna, már rég egymást überelve lapátolnátok rá a mocskot.
Így pedig még csak halvány utálás sincs egy egy napos hírről. Pedig őszintén érdekelne, hogy ezért mennyi időre tiltanátok el.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ököllel? Én lehet vaksi-hapsi vagyok, de azért ez túlzás...nmate írta:Azért, mert ez nem egy sima csicskapofon volt'shutterisland írta:de miből gondoljátok, hogy 5 meccset kap ?CR ököllel ütötte Godint. Nálam ez 5 meccs, de aztán nekem tök mindegy.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mindegyik különösen sportszerűtlen viselkedés, szerintem ilyenkor megtehetik, hogy minden Spanyol Labdarúgó-szövetség alatt álló meccsről eltiltsák őket.
szerk: Akkor úgy mondom, ökölbe szorított kézzel. Először a fejét, aztán a vállát találta el. Elég feltűnő ütések voltak, nincs mit szépíteni rajtuk.
szerk: Akkor úgy mondom, ökölbe szorított kézzel. Először a fejét, aztán a vállát találta el. Elég feltűnő ütések voltak, nincs mit szépíteni rajtuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. augusztus 24., vasárnap 12:01-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
a média soha sem állt mellénk.
az erősebb kritikával sem lenne gond ha nem lenne sok esetbeb hazugság
az erősebb kritikával sem lenne gond ha nem lenne sok esetbeb hazugság
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha eltiltjak, lehet csak a kupára lesz érvényes, nem? Mondjuk Simeone 8 meccse is akkor...vagy választható.
Adalék, a jegyzőkönyvbe nem került bele, hogy ütés volt.
Adalék, a jegyzőkönyvbe nem került bele, hogy ütés volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Azért, mert ez nem egy sima csicskapofon volt'shutterisland írta:de miből gondoljátok, hogy 5 meccset kap ?

Mert ti vagytok a legnagyobb klub, ahogy te is írod a profilodban.R.M.C.F írta:ez nem igaz. ha jók voltunk ha rosszak mindig minket cigányoztak legfőképpen.
Ha ezt büszkén viselitek, joggal, akkor az erősebb kritikákat is el kell fogadni, ez mindenhol így van az életben.
De azt szerintem te is látod, hogy Messi addig volt igazán érinthetetlen, amíg a legjobb volt, azóta sokkal több sarat kap, mint Ronaldo, így a média feltétel nélküli Messi-pártisága megdőlt.
A média amellé áll, aki a legjobb.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azért az atletico ezzel a pokróc, favágó stílussal szépen ki is provokálja az ilyeneket, ramos is osztott egyet mandzukicnak az első meccsen, most ronaldonál szakadt el a cérna.
de miből gondoljátok, hogy 5 meccset kap ?
más, vagyis on :
este könnyen lehet egy munir-rafinha-messi hármas.
pedro gyomorbántalmakkal küzd, neymar bokája kificamodott, suarez eltiltott.
illetve a hátvédsorból pique is eltiltással kezdi az évet.
de miből gondoljátok, hogy 5 meccset kap ?
más, vagyis on :
este könnyen lehet egy munir-rafinha-messi hármas.

pedro gyomorbántalmakkal küzd, neymar bokája kificamodott, suarez eltiltott.
illetve a hátvédsorból pique is eltiltással kezdi az évet.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ez nem igaz. ha jók voltunk ha rosszak mindig minket cigányoztak legfőképpen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Most ő a legjobb, ezzel pedig jár az elnézőbb bánásmód.tucsoki írta:Azon viszont csodálkozom, hogy az NSO, FFT szintű lapok még nem fújták fel az ügyet

Kíváncsi vagyok mikor nyugszotok meg ti is azt illetően, hogy a média szimpátiája mindig a teljesítménynek szól, nem pedig bizonyos személyeknek.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ezeket az utólagos eltiltásokat sokszor én se szeretem, meg kéne ezt reformálni.. Nem feltétlen erre az esetre gondolok, emiatt én is eltiltanám CR-t, de én sok egyéb dolog miatt is büntetnék. A színészkedést is megtorolnám utólag, és nem pénzbírsággal, hanem kihagyott meccsekkel - igen, még akkor is, ha mondjuk Neymar emiatt nem játszana.torjack írta:Mindamellett kicsit visszásnak érzem, hogy amíg a meccsek alatti folyamatos és bíró által megtorlatlan faragásokkal utólag nem foglalkoznak a szövetségnél, addig a törlesztést mindig előveszik utólag is.

De azok után, ami tegnap a Bilbao meccsen is volt, semmi javulásra nem számítok sajnos a Spanyol játékvezetéstől..
2-3 meccset fog kapni, jogosan, mert nem csapkodunk senki feje felé. Azon viszont csodálkozom, hogy az NSO, FFT szintű lapok még nem fújták fel az ügyet, mert szurkoljon bárki bárkinek, de azt beláthatjuk, itt a szándékot (szándék = tehetetlenség, düh Godín irányába, aki nem biztos hogy szabályos módon akadályozta rendre) kell büntetni, nem magát a tettlegességet.
- nmate
Komolyabb hát, csak annyira munkamániás, hogy gondolkodás nélkül edz, focizik, játszik... még mindig a legjobb akar lenni, azt meg tudja, hogy 2 hónap pihivel nem lehet. Ez van, majd egyszer szakad vagy törik valami, aztán akkor tényleg leülhet a valagára.mindorokke_barca írta:Ami a sérülését illeti szerintem jóval komolyabb nála a baj, mint amit 5 meccs pihenéssel meg lehetne oldani. Ehhez képest csak drótozgatjátok jóideje.
A csapat érdeke is lenne, hogy felépüljön még itt a szezon elején.