Nico Paz
Meg kell kapja a lehetőséget, nekem senki ne mondja, hogy a barca tini titánjainál rosszabb.
De a legfontosabb, hogy az új edző igazoljon. Azért ha Xabi lesz az edző elég érdekes lesz, a 3-4-3-ra átállni (5-2-3), amikor a 4-3-3-ról akárhányszor el akartunk mozdulni Zidane-Ancelotti alatt, egy egyszerű 4-4-2 sem ment a fiúknak és ilyenkor kerülünk ilyen hullámvölgyekbe.
Szerintem most is vissza fogunk térni a 4-3-3-hoz, úgyhogy hétvégén Rodrygo borítékolhatóan a kezdőben lesz (helyesen). Bár Jude középpályán megint nem lesz oké, támadásépítésben megint döcögni fogunk, és átjáróház lesz a kp.
Én most Tchouamenit elengedtem, én nem számolok vele tovább a jövő real madridjában, jelen helyzetben a Valverde-Camavinga-Nico Paz néz ki a legjobbnak. Xabi rendszerében pedig a legjobb formában lévő 2. Camavingától kellene már egy kis játékintelligencia-rutin kombónak látszódnia, mert neki már nagyon szintet kellene ugrania, ha a kezdőbe követel magának helyet a jövőben. Ilyen szétesett kp-ban idén jó lehetősége van, de a gyermeteg hibáit nem bírja levetkőzni. Sokkal betonbiztosabban, megbízhatóbb passz játékkal kellene játszania, kevesebb felesleges labdacipeléssel.