Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
A tegnapi csapat azért bőven nem az alap volt, valaki írta is itt azt hiszem, hogy nagyon nevet rajta, ráadásul egy félidőt emberhátrányban játszottak.
Ha csak ennyit hall valaki, szerintem el tud képzelni egy pontvesztést, ehhez képest a debütáló srác góllal nyitott, Messi régi önmagát idézte, és végül sima lett, persze ehhez kellett az Elche bátortalansága.
Egyelőre érthető az örömük, és talán a jó sorsolás miatt ez ki is tart pár hétig, de lesz ott még kilátástalan játék és világvége hangulat, én azt mondom.
Ha csak ennyit hall valaki, szerintem el tud képzelni egy pontvesztést, ehhez képest a debütáló srác góllal nyitott, Messi régi önmagát idézte, és végül sima lett, persze ehhez kellett az Elche bátortalansága.
Egyelőre érthető az örömük, és talán a jó sorsolás miatt ez ki is tart pár hétig, de lesz ott még kilátástalan játék és világvége hangulat, én azt mondom.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem sajnos, pedig úgy ütött volna igazán. Luis Enrique.ziro4vr írta:ezt ki mondta? iván?Remy írta:Kezdődik... apa kezdődik... "Messi a világ legjobb labdarúgója, méghozzá a játék szinte minden elemében. És addig lesz a legjobb, ameddig az akar lenni. Amíg gólokat lő és készít elő, ameddig így támad le és védekezik..."
Az Atyaúristen visszatért!
Mikor lesz Atletico - Barca? Annyira kíváncsi vagyok a katalánokra, hogy 7-8 meccs után képesek lesznek-e felülkerekedni az Atmán, vagy újra bukó lesz. Ja, meg hát remélem ma Iván lesz a stúdióban, és akkor tőle is megkapjuk ezt a szöveget.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ezt ki mondta? iván?Remy írta:Kezdődik... apa kezdődik... "Messi a világ legjobb labdarúgója, méghozzá a játék szinte minden elemében. És addig lesz a legjobb, ameddig az akar lenni. Amíg gólokat lő és készít elő, ameddig így támad le és védekezik..."
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kezdődik... apa kezdődik... "Messi a világ legjobb labdarúgója, méghozzá a játék szinte minden elemében. És addig lesz a legjobb, ameddig az akar lenni. Amíg gólokat lő és készít elő, ameddig így támad le és védekezik..."

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Egy elche elleni gyozelemtől hátast dobni mint ahogy a barcasok teszik
következtetéseket levonni, pozitívumokat látni
jó hogy én nem tettem ezt a sevilla elleni meccs után, mert mekkorát csalodtam volna utána héten.....
Vicc.

Vicc.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Tegnap nem nagyon lehetett látni azokat a jeleket, hogy nagy változás lesz a Barcanál.
Mondjuk hozzátenném, hogy azok a játékosok akikkel változtatni lehetne azok sérültek. Gondolom ti sem hiszitek azt, hogy tegnap az állandó kezdőjévek lépett pályára a Barca ugye?
Mondjuk hozzátenném, hogy azok a játékosok akikkel változtatni lehetne azok sérültek. Gondolom ti sem hiszitek azt, hogy tegnap az állandó kezdőjévek lépett pályára a Barca ugye?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én itt nagy változást nem érzékelek, ugyanúgy megy a tiki-taka jött hozzá néhány átlövés meg motiváció, Messi jó volt de a robbanékonysága már nem a régi.Ha ez a nagy terv, hogy egy kicsit jobban futnak majd meg 1-2 átlövést is beleraknak, kicsit erőteljesebben letámadnak(kontrázni még mindig nem tudnak, lett volna rá nem 1 alkalmuk, enélkül manapság le lehet húzni a rolót szerintem)...hááát persze ez még csak egy meccs de én még mindig Guardiola csapatát látom egy kis belemaszatolással.
Ami feltünő volt,hogy rengeteg területe lett volna az elchének kontrázni csak ők bénák, ha egy komolyabb csapatnak ennyi területet hagynak mint kés a vajon úgy fognak átmenni rajtuk.Mascherano-t már sajnálom, szénné alázzák az embert évek óta azzal,hogy nem a posztján játszatják...ennyi erővel berakhatnák Messit a kapuba.
Összességében nem kell foglalkoznunk a Barcával, ha mi tesszük a dolgunkat nem lehet probléma, tavasszal fog kiderülni,hogy mire lesznek jók, addig az új edző(mint tavaly és tavaly előtt) adta lendület meg a szokásos őszi formájuk viszi majd őket meg az ellenfelek se lesznek túl nehezek rajtunk és az Atleti-n kívül.
Ezzel a mai 2 Messi góllal viszont eldőlt ,hogy CR holnap tuti játszik ... aminek nem örülök.
Ami feltünő volt,hogy rengeteg területe lett volna az elchének kontrázni csak ők bénák, ha egy komolyabb csapatnak ennyi területet hagynak mint kés a vajon úgy fognak átmenni rajtuk.Mascherano-t már sajnálom, szénné alázzák az embert évek óta azzal,hogy nem a posztján játszatják...ennyi erővel berakhatnák Messit a kapuba.
Összességében nem kell foglalkoznunk a Barcával, ha mi tesszük a dolgunkat nem lehet probléma, tavasszal fog kiderülni,hogy mire lesznek jók, addig az új edző(mint tavaly és tavaly előtt) adta lendület meg a szokásos őszi formájuk viszi majd őket meg az ellenfelek se lesznek túl nehezek rajtunk és az Atleti-n kívül.
Ezzel a mai 2 Messi góllal viszont eldőlt ,hogy CR holnap tuti játszik ... aminek nem örülök.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
ja, és ez akkor azt jelenti, hogy mi már nem is nyerhetjük meg idén. aha, értem.Mért lennének tiszteletlenek? Ki nyerte tavaly a bajnokságot? az Atletico.
- ikarus93
Csabi írta: azt azért továbbra is tudják, hogy hogy legyenek tiszteletlenek velünk szemben. gratulálok a nagy pofádhoz.
Mért lennének tiszteletlenek? Ki nyerte tavaly a bajnokságot? az Atletico.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
én nem értem mi ezzel a gond. tényleg velük fognak harcolni a 2. helyért.Csabi írta:azt azért továbbra is tudják, hogy hogy legyenek tiszteletlenek velünk szemben. gratulálok a nagy pofádhoz.Bartomeu: "Our opponents in La Liga is Atletico Madrid"

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerintem te sokkal idegesebb vagy emiatt, mint ő.hunmadridista írta:Na Messi 2 gólja miatt ez az év is vidáman indul CR számára...már látom magam előtt (már ha persze játszik majd), hogy milyen önző és idegbajos lesz majd holnap emiatt
messiről meg annyit, hogy a vb-n, ami most volt, irán meg nigéria ellen mutatott szép dolgokat, sőt gólokat is lőtt. a baj ott kezdődött mikor a közepestől jobb csapatok ellen mentek.
azt azért továbbra is tudják, hogy hogy legyenek tiszteletlenek velünk szemben. gratulálok a nagy pofádhoz.Bartomeu: "Our opponents in La Liga is Atletico Madrid"
Jeffren is így kezdte vagy Bojan vagy Noltia vagy Pedro jobb, mint CR.'shutterisland írta:akkor legyen 8 és fél.Ki volt a 9 sn? Iniesta,Busi,Rafinha,Messi,El Haddadi, Pedro, S. Roberto, Barta. Ez 8.
Én Albát nem venném ide,mert ő nem itt nálatok nőtte ki magát,és csak 14 éves koráig volt nálatok![]()
nyilván írtam, hogy tudom, hogy jó páran perememberek lesznek, de azért jó látni, hogy az esélyt továbbra is megkapják a fiatalok.
máskülönben soha nem lesz se új messi, se új iniesta, se senki.
például munir ma kifejezetten jó benyomást tett.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ő igazából az én szememben sem az, de Pique és Cesc sem igazán az. Csak ilyen félig-meddig. Halilovic sem lesz az, ha jövőre feljön.. Nem nálunk lépték át azt a bizonyos lépcsőfokot ami a csikócsapat és a nagycsapat között húzódik meg, szóval nem mondhatóak igazi saját nevelésnek szerintem..Nika91127 írta: Én Albát nem venném ide,mert ő nem itt nálatok nőtte ki magát,és csak 14 éves koráig volt nálatok,ha jól rémlik,aztán el lett tanácsolva,majd a Valencia kikukázta,és ott lett az,aki
Na de ez mindegy is, a lényeg, hogy csupa pozitívumot lehetett felfedezni a mai meccsen!

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
akkor legyen 8 és fél.Ki volt a 9 sn? Iniesta,Busi,Rafinha,Messi,El Haddadi, Pedro, S. Roberto, Barta. Ez 8.
Én Albát nem venném ide,mert ő nem itt nálatok nőtte ki magát,és csak 14 éves koráig volt nálatok

nyilván írtam, hogy tudom, hogy jó páran perememberek lesznek, de azért jó látni, hogy az esélyt továbbra is megkapják a fiatalok.
máskülönben soha nem lesz se új messi, se új iniesta, se senki.
például munir ma kifejezetten jó benyomást tett.
Alba teljesítette a saját nevelésűnek számító feltételeket a Barcánál és Valenciánál is, mindkét klub elmondhatja magáról hogy "saját nevelés".Nika91127 írta:Ki volt a 9 sn? Iniesta,Busi,Rafinha,Messi,El Haddadi, Pedro, S. Roberto, Barta. Ez 8.
Én Albát nem venném ide,mert ő nem itt nálatok nőtte ki magát,és csak 14 éves koráig volt nálatok,ha jól rémlik,aztán el lett tanácsolva,majd a Valencia kikukázta,és ott lett az,aki
Ui: Majd mikor helyreáll a rend, és Haddadi, Pedro, Roberto, Rafinha, Bartra helyén az "alapemberek" játszanak, újraszámoljuk

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Na Messi 2 gólja miatt ez az év is vidáman indul CR számára...már látom magam előtt (már ha persze játszik majd), hogy milyen önző és idegbajos lesz majd holnap emiatt

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ki volt a 9 sn? Iniesta,Busi,Rafinha,Messi,El Haddadi, Pedro, S. Roberto, Barta. Ez 8.'shutterisland írta:nyitásnak jó volt, de igazából semmi extra, mert otthon játszottunk egy olyan csapat ellen, amely valószínűleg az utolsó harmadában lesz a tabellának.
három dolog, aminek örülök:
1. messi jól kezdett, több akarás és kedv volt most benne.
ha gödörben nyitná a szezont, az nem sejtetne sok jót, remélhetőleg marad ebből a mai felfogásból a szezon további részére is.
2. egy ilyen rakitic típusú játékos (aki képes a kreatív középpályási feladatkör mellett melózni is) nagyon kellett a középpályára.
képességekben nem világklasszis, de nagyon hasznos lehet.
3. a 14 ma pályára lépő játékosból 9 saját nevelés volt, ez még akkor is örömmel tölt el, ha tudom, hogy páran közülük csak kiegészítőemberek lesznek.
két dolog, aminek nem :
1. a védelem miatt idén is rengeteget fogunk bosszankodni.
2. a fekete macska nem esett jól az első meccsünk első percében, kicsit babonás vagyok.
Én Albát nem venném ide,mert ő nem itt nálatok nőtte ki magát,és csak 14 éves koráig volt nálatok,ha jól rémlik,aztán el lett tanácsolva,majd a Valencia kikukázta,és ott lett az,aki