Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 7., csütörtök 9:39

Lehet majd egy-két finomság a nyolcaddöntőkben :D
Arsenal-Juve, Dortmund-Juve, Arsenal-Milan, Dortmund - Milan, Barca-Juve, PSG-City, Real - City, Barca - City, Chelsea - Dortmund...

Jelen állás szerint, akiket aránylag simán ki lehet ejteni a következők:
Leverkusen, Olimpiakosz, Schalke, Zenit.

A Dortmund kijutása nem csak a saját kezőben van :hmmm: 6 pontja van, míg az Arsenal-Napoli párosnak 9-9. Játszanak a Napolival és az OM-mel. Cinkes lenne, ha ismét egy döntős kiesne :coffee:
"And my heart will leave you never."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 7., csütörtök 9:34

Géci írta:Vagy most attól félsz, hogy Pipita ver nekünk 4-et!? :mrgreen: :lol: :lol:
Gólt tuti lőne. És igazából nincs kedvem azt nézni, hogy itt nem voltak képesek teljesíteni, de jön a nagy Real Madrid és 110%-on pörögnek. A volt játékosaink mindig csúcsteljesítményt tolnak ellenünk... És amúgy nem kell szerintem lenézni a Napolit mert jó kis csapatuk van, nem hiszem hogy olyan könnyen lelépnénk őket. Nyilván nem félek tőlük, csak ha van rá esély, akkor inkább jöjjön egy másik csapat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 7., csütörtök 9:29

Remy írta:Milan tuti felszívja magát... én őket nem akarom kapni. Se a Napolit, mert túl sok játékosuk teljesítene 110%-on..
Hiába szívja fel magát, ha nincs az a hú, de stabil védelmük... Oké, hogy a Milán megeszi az ilyen 160 centis törpéket, de kétlem, hogy a BBC-t tudnák fogni :D ... Napoly és a Milan is viszonylag sok gólt kap. Össze sem lehet hasonlítani a Juve védelmet a másik 2 olaszéval (szerintem)... Vagy most attól félsz, hogy Pipita ver nekünk 4-et!? :mrgreen: :lol: :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 7., csütörtök 9:21

Géci írta: Ami viszont tuti, hogy amennyiben a Schalke, Milan, Olympiakosz, Napoly továbblép a 2. vonalban, nem lenne rossz őket kapni.
Milan tuti felszívja magát... én őket nem akarom kapni. Se a Napolit, mert túl sok játékosuk teljesítene 110%-on.. :roll:

Schalke, Olympiakos kettősből jöhetne ellenfél, de leginkább a Schalke. Elől a Szalaival :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 7., csütörtök 9:16

Most lehet világi paraszt leszek, de ezt a Barcát biztos nem tenném a 2.helyre... Ami viszont tuti, hogy amennyiben a Schalke, Milan, Olympiakosz, Napoly továbblép a 2. vonalban, nem lenne rossz őket kapni. Oké, hogy aki nyerni akar mindenkit meg kell, hogy verjen, de nem árt az idő a csapatnak és nem bánnám, hogy nem egyből nagyhalakkal kellene összeugrani...
Nálam amúgy ilyesmi a rangsor...
1. Bayern
2.Dortmund... akkor is, ha tegnap kikapott, mert amúgy az Arsenalnak köze nem volt a meccshez...
3.Real,Barca
4.City,Arsenal,Juve,Chelsea,PSG
5.MU, Shcalke, Milan és a többi...

Én inkább csoportosítanám ezt mint, hogy sorrendet állítsak, mert minden csapatnak vannak erősségei és ez alapján csoportosítottam...
Egyébként megnézném, hogy mit játszana a Barca egy komolyabb ellenfél ellen tavasszal pl egy olyan csapat ellen akiket a 4. helyre soroltam... :hmmm:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 7., csütörtök 8:45

Matt, you made my day :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. november 7., csütörtök 8:43

a psg egész jól döcög, cavani és ibra is húzzák a szekeret és mellettük még mindig van pár kiemelkedő játékos. ha egy jó sorsolást kapnak, akkor az elődöntőig elmehetnek, ott pedig bármi lehet... tavaly carloval is apróságokon múlott, hogy ne lépjék le a barcat. bármennyire is utálja a közvélemény őket, komoly csapat lett. amíg a többi francia csapat visszacsúszott teljesen, addig ők odaértek az európai elitbe.
ami miatt én nem mondanám őket igazán esélyesnek, hogy kialakult játékuk nincs. ahogy nekünk sem idén. az arsenalt vagy a dortmundot inkább mondanám esélyesnek. masszív csapat, de az a plusz, ami a jó csapatjátékból kapható hiányzik. egyelőre a klasszis megmozdulásokból élnek. pont mint mi.

a city pellegrinivel egyre jobb és jobb. rájuk érdemes még figyelni. a keret régóta együtt van, idén kaptak egy minőségi edzőt is. tavaszra a mérnökúr munkája beérhet és okozhatnak kellemetlen meglepetéseket.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. november 7., csütörtök 8:39

Én ehhez a listához hozzácsapnám a Juventust is. Oké, most szenvednek, de ha továbbjutnak, akkor februárig rohadtul feljavulhatnak. Ezért is kéne még most kiütni őket, de a Galatasaray elrontotta a meccslabdát...

Akit még odaraknék, az a City. Idén vélhetően nem nyerik meg, de ha az Arsenal helyet kapott ezen a listán, akkor ők is megérdemlik.

Valamint az Atletico Madrid ellen sem lesz leányálom focizni. És ha még a MU és a Milan is feltámadna, akkor ellenük is megszenvedhet bárki...

A két portugál klub miatt viszont csalódott vagyok.

Összegezve azért elég szép kis mezőny jöhet össze:
Chelsea, ManCity, MU; Juventus, Milan; Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid; Bayern München, Borussia Dortmund; PSG; Arsenal/Napoli.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 7., csütörtök 8:28

Csak szerintem kell komolyan figyelni az idén a PSG-re, mint esélyesre? Valahogy ilyen a sorrend nálam:

1.Bayern
2. Barcelona
3.Real Madrid
4. Dortmund
5. PSG
6. Arsenal, Chelsea
"And my heart will leave you never."

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 7., csütörtök 8:23

Wow. 28-szor kezdett a 6 év alatt. Még az évi 5 kezdő átlag sincs meg pedig min 8 meccsünk volt évente, de Mou alatt több.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 7., csütörtök 1:12

most nincs kedvem már utánanézni, de biztos vagyok benne, hogy higu azért ennyire nem volt mellőzve a bl-ben

szerk.: közbe visszanéztem a 'distára, elvileg 46 meccsből 28-szor volt kezdő, 18-szor meg csere, és ugye 8 gól
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 7., csütörtök 0:51

___Samy___ írta:ez akkor sem magyarázat arra, hogy 40 valahány meccsen még 10 gólt sem szerzett, pedig játszott nem egy hulladék csapat ellen
egy callejon 2 év alatt lehozott annyi gólt, amit higu vagy 6 év alatt, pedig ő aztán tényleg mellőzve volt, ráadásul még csak nem is csatár poszton játszott
Most tényleg részletezzem? Higu 2007 januárja óta Real játékos. 2009-re lett komolyan számításba véve gyakorlatilag Juande Ramos alatt, addig mindig sokadik számú csatár volt, és inkább szélen játszott, mert középen Raúl meg RVN trónolt. Addig hiába játszott csereként, sok sót nem evett meg, ráadásul az a csapat konstans vesztő volt bármilyen valamire való csapat ellen, és a kicsik ellen is szenvedett. Nem ideális körülmények egy a szárnyait bontogató csatárnak.
2009-ben november közepe-vége felé lett stabil kezdő, addig Benzema és Raúl kapták a több BL percet. 2010 őszén megsérült, 2011-től meg megint Benzema volt a standard kezdő csatár. Mikor lett volna ideje statot javítani?
Callejón meg persze, hogy jó statot produkált, amikor a meccsek felén (ellentétben Higu 20 perceivel) nem is kapott lehetőséget, a maradék meccseken meg kezdett, mert már rég tovább voltunk jutva. Ilyenkor a kicsik ellen Callejón rendszeresen rúgott egy-két gólt, de komolyabb csapat ellen már egyszer sem volt eredményes. De nem csak a BL-ben, hanem máskor sem.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 7., csütörtök 0:36

ez akkor sem magyarázat arra, hogy 40 valahány meccsen még 10 gólt sem szerzett, pedig játszott nem egy hulladék csapat ellen
egy callejon 2 év alatt lehozott annyi gólt, amit higu vagy 6 év alatt, pedig ő aztán tényleg mellőzve volt, ráadásul még csak nem is csatár poszton játszott
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 7., csütörtök 0:29

Akárki akármit mond, Higu azért nem produkált jó statot a BL-ben, mert sosem volt itt alapkezdő csatár. Egyedül 2009-2010-es szezonban, de ott is a csoportkör idején még nem volt kezdő. Így nehéz. Nem a fehér mez, nem a BL súlya, de nem is a labda zavarta, hanem egyszerűen rendszertelenül és keveset játszott. Ő is itt az alulértékelt játékosok között volt, mert itt az a nézet a divat, hogy aki nem übertechnikás, az szar futballista.
Gyorsan meg fog szakadni ez a szériája... most megy a szekér,majd komolyabb ellenfelek ellen...
Ez meg a másik. Ronci sem BM meg a BVB ellen varrta a triplákat, hanem a Galata ellen. Nyilván gyengébb csapatoknak könnyebb gólt rúgni. De ha nem vagy kezdő a gyengébbek ellen, akkor nehéz statot javítani.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 6., szerda 23:49

majd ha fenn lesz a digisport oldalán a mai összefoglaló, abban lesz benne szerintem, hatalmas volt. :lol:

amúgy ha tovább mennek, tuti lesz real-napoli.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 6., szerda 23:31

'shutterisland írta:ha jól láttam, lekopizta céer mutogatós gólörömét, amikor magára mutogat meg a földre, hogy "ÉN! ITT!" :mrgreen:
az igen, akkor FAF higuain.

kajak több gólt fog lőni a csoportmeccsek alatt, mint nálunk minden bl meccsét figyelembe véve.

de meg még esküszöm a szurkolók jobban éltetik, mint maradonát. elképesztő a faszi. :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 6., szerda 23:26

ha jól láttam, lekopizta céer mutogatós gólörömét, amikor magára mutogat meg a földre, hogy "ÉN! ITT!" :mrgreen:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 6., szerda 23:18

'shutterisland írta:most megy az összefoglaló...láttátok higuain gólörömét ? :mrgreen:
mit csinált a jómadár? :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 6., szerda 23:10

most megy az összefoglaló...láttátok higuain gólörömét ? :mrgreen:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 6., szerda 23:03

Az eléggé bő összefoglalóból ítélve nem volt olyan rossz, eseménytelen a BVB - Arsenal meccs, elképesztő mi minden kimaradt a németeknél, majd a Wenger-fiúk is eldönthették volna, a döntetlen lett volna az igazságos. :)

Pipita dupla! :agree:

Egyébként tegnap amit leművelt a volt portugál kapus az Olympiakos - Benfica meccsen, az volt a nem semmi.
RvP és az egész MU a tegnap, röhej. Mint egy korábbi CdR vagy bajnoki meccsünkön, amikor 38 kapura lövésből egy sem akadt be. Bravó kapus is bravó volt, ahogyan a Sport 1-es kommentátor próbált viccelni, meg Pardónál ezen a meccsen nincs párdón. :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: