Zene
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Zene
Eredetileg influence-ként a queent szokták említeni meg a radioheadet, szerintem találó is, ha már knights of cydonia, akkor adja magát mondjuk a bohemian rhapsody
Sztem a fanok jó hányadát az a szám vonzotta be a gitár híróból.
Vagy a tvájlájt.

Sztem a fanok jó hányadát az a szám vonzotta be a gitár híróból.

Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azaz :Đziro4vr írta:Csak nem knights of cydonia?
Mindent végigtoltam már, igazából ultrakirály az összes szerintem.
Kezdetben amúgy akarat-akaratlanul a The Killersre gondoltam, miközben hallgattam őket, aztán átfordult abba a véleményem, hogy még jobbak is.
- ziro4vr
Csak nem knights of cydonia?nmate írta:Nem rég ismerem őket csak, alig 1-2 éve max, Guitar Hero nyitotta fel a szememet :Đziro4vr írta:De a mai örömöm megvan már, hogy Máté Muse fan.

Első három albumukat hallgasd meg ha még nem volt meg mind, azok az igaziak.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Pedig Nas az egyik legjobb szövegelő.
Te meg egy Rose mixet rakj be, szerencsétlen úgy se többé normális játékos.

Te meg egy Rose mixet rakj be, szerencsétlen úgy se többé normális játékos.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem nézem sokba názt, jayzvel együtt erőltetettnek és túlsztároltnak tartom, úgyhogy ha csak ennyit tudsz felhozni, akkor rádhagyom.

linkelhetnék eminemtől ideillő mókát, de inkább most hagylak.
nézz meg inkább egy déangelo "semmi" russel highlightot.

- ziro4vr
Ha vele fórumoznék, valószínűleg már eléggé féltékeny lenne a kapcsolatunkra..Zsombor írta: Elég szelektíven nézed a zene topikos kommentjeimet, mert mindenféle stílusból szoktam linkelni. Bár aztán lehet a barátnőddel szoktál fórumozni, aztán ő választ topikot, mint műsort is.![]()

Egyébként tényleg felületes topik olvasó vagyok, mivel minden oldalon ugyanaz megy csak más számcímekkel. Hogy mi, azt már megtartom magamnak, úgyis utáltok.

Nem illik.
Elég szelektíven nézed a zene topikos kommentjeimet, mert mindenféle stílusból szoktam linkelni. Bár aztán lehet a barátnőddel szoktál fórumozni, aztán ő választ topikot, mint műsort is.ziro4vr írta: Bár ezek szerint a zenei ízlésünk sokkal közelebb van egymáshoz, mint gondoltam. Azt hittem te is afféle gettókároly vagy mint Zsombi.

Hehe, azért Biggie nem a szövegekkel vitte a témát, inkább a flowjával, bőven meg lehet nevezeni nála jobb "lyricisteket".
- ziro4vr
Mit is mondhatnék...ratyi vagy.nmate írta: Nekem tetszenek, The Resistance egyenesen a kedvenc.

Bár ezek szerint a zenei ízlésünk sokkal közelebb van egymáshoz, mint gondoltam. Azt hittem te is afféle gettókároly vagy mint Zsombi.

Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem tetszenek, The Resistance egyenesen a kedvenc.ziro4vr írta:Nekem nem jött be annyira az új Muse album, van rajta 2-3 jó szám, de messze van az első három albumuktól, a csodák azokon vannak.
Ja, eszembe jutott még a Kasabian, 48:13 sem volt rossz.
De mostanában le is szoktam ezekről az album hajkurászásokról, Spotify az Eheti kaland keretein belül az 50 ajánlott számból azért 3-4 újjal minden héten betalál, az meg kielégíti az igényeimet.