Jimnél amugy minden spanyolja "egész jó", szóval erre nem adok

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 13., szerda 20:45
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. december 13., szerda 20:35
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 13., szerda 19:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. december 13., szerda 16:24
Kb 5 11es mar bogyot errealmadrid95 írta:Akkor leszunk bajba, ha az angol is kihagyja.Pad'em írta: Hány kihagyott 11-es kell vajon még, hogy eljussunk addig a nyilvánvaló pontig, hogy Bellinghamnek kell rúgnia őket?![]()
Joselu, Modric, Rodrygo, Vini lőtt idén, mindegyik kihagyta. Ideje lenne azért lassan egyet berúgni.![]()
Egyebkent en is vele rugatnam, tenyleg sokat szamithat az aranylabdanal az a par 11 es.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. december 13., szerda 16:17
Akkor leszunk bajba, ha az angol is kihagyja.Pad'em írta: Hány kihagyott 11-es kell vajon még, hogy eljussunk addig a nyilvánvaló pontig, hogy Bellinghamnek kell rúgnia őket?![]()
Joselu, Modric, Rodrygo, Vini lőtt idén, mindegyik kihagyta. Ideje lenne azért lassan egyet berúgni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 13., szerda 15:22
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 13., szerda 15:19
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. december 13., szerda 14:43
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. december 13., szerda 13:42
Fran tegnap rengeteg labdát adott el, nekem ez tűnt fel, meg amiről volt szó, hogy a sok jegelés után bedobva, majd tuti bizonytalan lesz, az is volt.wZoLee7 írta:Élőben azért gondolom többet lehetett látni belőle, mert képernyőn nem ez jött le. Értem ez alatt, hogy nem egy top játékos, inkább olyan elmegy kategória aki sokkal jobban tudja támogatni a támadásokat mint Mendy. Az megint egy másik dolog, hogy az esetek többségében fut a támadó után, de szerintem a francia mostanra semmivel sem jobb nála. Adott kettő nagyon korlátolt bhv, Franban van lehetőség fejlődésre még, én a franciát eladnám, de valszeg a spanyolra nagyobb lesz a kereslet. Egyik sem a jövőnk.Realista24 írta:
Fran borzasztóan gyenge játékos. Tegnap is bizonyította.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. december 13., szerda 13:01
értelek,Realista24 írta: Élőben ez jött le róla. És nem csak én véltem így a társaságból.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. december 13., szerda 12:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. december 13., szerda 11:45
Na mert a sörszagú, kolbászbűzös német barátaid akkora szakértők.Realista24 írta: Élőben ez jött le róla. És nem csak én véltem így a társaságból.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. december 13., szerda 11:39
TV-n nézve mégsem ő tűnt szörnyen gyengének, hanem LV. Őt milyennek láttátok? Hihetetlen, hogy ezzel a teljesítménnyel valaki megél egy Real Madridban. Minden második megoldása szar volt, egyetlen beadása sem volt jó, csak az alibi visszafele passzok.Realista24 írta: Élőben ez jött le róla. És nem csak én véltem így a társaságból.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 13., szerda 11:35
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. december 13., szerda 10:49
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. december 13., szerda 10:24
Tegnapi volt a legjobb meccse szerintem. Támadásban többet tud hozzátenni, a beadásai is jobbak, de nagyon bizonytalan. Védekezése gyenge. Én még nem törnék pálcát felette, főleg ha ilyen meccseket tud hozni.Realista24 írta:Fran borzasztóan gyenge játékos. Tegnap is bizonyította.Anthony írta:
Ha nem lenne egy balfallosz ugye.
Mondjuk az első gólja kb szabálytalan volt szerintem, de amúgy ezért kell egy jó felépítésű csatár, hogy gyűrje le a védőt, fejelje be, aztán vagy megadják vagy nem.
Fran milyen volt? Láttam adott egy gólpasszt, de a második kapott gólban benne volt, szóval 1-1.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. december 13., szerda 9:42
Élőben azért gondolom többet lehetett látni belőle, mert képernyőn nem ez jött le. Értem ez alatt, hogy nem egy top játékos, inkább olyan elmegy kategória aki sokkal jobban tudja támogatni a támadásokat mint Mendy. Az megint egy másik dolog, hogy az esetek többségében fut a támadó után, de szerintem a francia mostanra semmivel sem jobb nála. Adott kettő nagyon korlátolt bhv, Franban van lehetőség fejlődésre még, én a franciát eladnám, de valszeg a spanyolra nagyobb lesz a kereslet. Egyik sem a jövőnk.Realista24 írta:Fran borzasztóan gyenge játékos. Tegnap is bizonyította.Anthony írta:
Ha nem lenne egy balfallosz ugye.
Mondjuk az első gólja kb szabálytalan volt szerintem, de amúgy ezért kell egy jó felépítésű csatár, hogy gyűrje le a védőt, fejelje be, aztán vagy megadják vagy nem.
Fran milyen volt? Láttam adott egy gólpasszt, de a második kapott gólban benne volt, szóval 1-1.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 13., szerda 8:43
Fran borzasztóan gyenge játékos. Tegnap is bizonyította.Anthony írta:Ha nem lenne egy balfallosz ugye.ANDS írta:Joselunak mesterhármas összejöhetett volna.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. december 13., szerda 8:32
Ha nem lenne egy balfallosz ugye.ANDS írta:Joselunak mesterhármas összejöhetett volna.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. december 12., kedd 23:52
azért jó volt ez maHalfkey írta: Jó kis ínyenc hehe féle tucatspanyol meccs ez, a Fran-Joselu figurákkal, megpattanó Ceba góllal![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem