HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. november 8., vasárnap 22:45
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. november 8., vasárnap 22:44
Szerencsétlen, én tényleg sajnálomFaust írta: Na, kocsog Jovity neve melle megint be lesz huzva egy meccs 0 gollal.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 8., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. november 8., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. november 8., vasárnap 22:39
Ez a meccs már rég elment. Teljesen mindegy, hogy kiket hova cserélget.Faust írta: Es Valverdet hozza le. Fogalma nincs mi a fasz van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. november 8., vasárnap 22:39
Elemgedte a meccset, amir meg is ertekFaust írta: Es Valverdet hozza le. Fogalma nincs mi a fasz van.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. november 8., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. november 8., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: Bencze » 2020. november 8., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 8., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. november 8., vasárnap 22:38
Teljesen vakon van ma.ToniKroos írta:Nem ugyan azt a meccset nézzük szerintem, mint a kopasz.ateeemadrid írta: Isco meg Marcelo meg mindig a palyan geci.![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. november 8., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. november 8., vasárnap 22:37
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. november 8., vasárnap 22:37
Nem ugyan azt a meccset nézzük szerintem, mint a kopasz.ateeemadrid írta: Isco meg Marcelo meg mindig a palyan geci.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. november 8., vasárnap 22:35
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. november 8., vasárnap 22:35
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. november 8., vasárnap 22:35
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 8., vasárnap 22:35
Nem. Ez akkor lett elbaszva, mikor Perez nem hagyta Solarinak, hogy elvégezze a piszkos munkát.ziro4vr írta: Ez egy ilyen év lesz, aki gyenge idegzetű, mint amúgy itt a legtöbben, az ne nézzen meccset.
El lett ez baszva amikor nem igazoltunk, amikor ZZ nosztalgikusan ragaszkodik a kiöregedett vagy tényleges teljesítményt 5 éve nem mutatott emberekhez. Én nem értem min lepődtök meg.
Mikor nagy a szar de a legerősebb csapat fel tud állni és Modric csereként be tud állni akkor el tudunk érni eredményt 1-1 meccsen de ennyi. Ebben a gárdában ez van.
Ha kezdő egyszerre egy Marcelo, Isco, Asensio, Vino..mit vártok? Ezekben ennyi van, erre jön ZZ aki nem egy in game edző azt tudjuk.
Calma, ki kell bekkelni az évet aztán visszatérünk az elitbe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 8., vasárnap 22:34
Adlak komám.ziro4vr írta: Ez egy ilyen év lesz, aki gyenge idegzetű, mint amúgy itt a legtöbben, az ne nézzen meccset.
El lett ez baszva amikor nem igazoltunk, amikor ZZ nosztalgikusan ragaszkodik a kiöregedett vagy tényleges teljesítményt 5 éve nem mutatott emberekhez. Én nem értem min lepődtök meg.
Mikor nagy a szar de a legerősebb csapat fel tud állni és Modric csereként be tud állni akkor el tudunk érni eredményt 1-1 meccsen de ennyi. Ebben a gárdában ez van.
Ha kezdő egyszerre egy Marcelo, Isco, Asensio, Vino..mit vártok? Ezekben ennyi van, erre jön ZZ aki nem egy in game edző azt tudjuk.
Calma, ki kell bekkelni az évet aztán visszatérünk az elitbe.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. november 8., vasárnap 22:34
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem