Nagyon viccesek vagytok, a szazadik bl utan itt istenitettetek ezt a keretet meg hogyha tobb evig nem nyerunk semmit akkor se szoltok szot se.
Itt egy uj edzo, szarabb, oregebb kerettel es oktober kozepen a fejet kovetelitek.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. október 18., csütörtök 16:04
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. október 18., csütörtök 15:59
Szerintem meg ha nem fog változni a következő meccseken, akkor köszönjük el tőle. Mert látva a Barca gyengélkedéseit is, ez a bajnokság simán meglehet még így is és KELL (persze szép és jó is azt mondani, hogy most a csapat jól lakatott minket a BL sikerekkel és ha nem nyerünk semmit az se baj, de ez számomra csak szimplán hitegetés). Nem azt mondom, hogy az új edzővel biztosan meglesz az idei bajnokság, de meg kell próbálni.markmadrid írta: Én speciel nem váltanám le. Ezt az évet megkellene kapnia és jövőre megpróbálni inkább Pochettinot leigazolni.
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. október 18., csütörtök 14:57
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2018. október 18., csütörtök 14:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. október 18., csütörtök 14:17
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 18., csütörtök 14:01
Eddig sem kellett tartani hogy egy edző a nyakunkon marad.dzsi91 írta:Wenger januártól szeretne megint munkába állni.Igazából ha lopi bukik úgyis úszik a szezon,úgyhogy én bevállalnám az öreget.Eléggé benne van a korban így a nyakunkon nem fog maradni.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. október 18., csütörtök 11:23
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. október 18., csütörtök 11:13
Szerintem van realitása. Főleg ha a Clasico nem úgy fog sikerülni. Az elmúlt mérkőzéseinket látva pedig nem várok nagy változást. Valamint már a játékosok is érzik, hogy nem az igazi ide Lopi, múltkori Kroos nyilatkozat pl.: "Szeretek ott játszani, de nem vagyok Casemiro."V. Mester 77 írta:Ez a Conte váltja Lopeteguit akar már novemberben hír mennyire reális?
Itt még nem olvastam, de egy kérdést megér
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 18., csütörtök 11:09
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. október 18., csütörtök 11:04
Jovo het vegen eldol Lopi sorsa szerintem. Ha addig a ket konnyu meccsen sem lesz jo a csapat es kikapunk a Clasicon, akkor menni fog. Contera is van esely szerintem, mas kerdes, hogy bevalik e. Nem tudom elkepzelni, hogy Ramos, Marci stb elfogadjak az uvoltos stilusat.V. Mester 77 írta:Ez a Conte váltja Lopeteguit akar már novemberben hír mennyire reális?
Itt még nem olvastam, de egy kérdést megér
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. október 18., csütörtök 10:58
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. október 15., hétfő 21:00
Egy picit szimpatikusabb jatekos, mint Neymar. Nagyon remelem, hogy nyaron a belgat hozzuk el. PSG-bol meg Bappetdannen írta:Eden Hazard: Chelsea made it clear this summer that I will not be allowed to leave.Either way, I was going to be happy so I don’t regret that decision at all. Sometimes you have the last word when decisions are made and sometimes you can also get angry. I want to leave Chelsea in good spirits.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. október 14., vasárnap 20:20
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. október 12., péntek 7:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. október 10., szerda 22:39
brastilla incoming.dannen írta:[Paco Gonzalez via COPE]: Real Madrid are not planning to buy Hazard in the winter. Rodrygo Goes will join Castilla in January. Real are looking into Eriksen as Modric's replacement and are also discussing about Neymar.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. október 10., szerda 22:32
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. október 9., kedd 15:21
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 9., kedd 12:06
Remélem max a pincér a VIP-ben, ahonnan nézi majd a meccseket.Realista24 írta: Ez alap, hiszen ki szolgálná ki?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 9., kedd 11:52
Ez alap, hiszen ki szolgálná ki?Pipita írta:A LÉNYEG HOGY BENZEMA MARADJON!!!!!
Na jólvan, megyek is, bocs mindenki.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. október 9., kedd 11:48
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem