Top szomorú rész a Kobes.
Top vicces mikor kiröhögi Paytont.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. május 19., kedd 18:41
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2020. május 19., kedd 18:11
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. május 19., kedd 16:15
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. május 19., kedd 15:52
Mert elmondták,hogy nem végeztek még. Még bennük van 1-2 próbálkozás.+ Amennyire úgy volt,hogy ennek az utolsó Bulls szezonról kéne szólnia,valamennyi Jordannel, annyira Jordan doku lett,csak akkor meg felesleges volt így elnevezni a sorozatot. GSWnél így nem lehet azért Curryt kiemelni. Cserében mondjuk ott jobban szólhatna a csapatról,nem 1 szemszögből figyelve. Én hiszek bennük,hogy ez még nincs vége.pheco írta:Inkabb nesebydani írta: Majd ha lesz kedvem összeszedem a gondolataim aztán írok pár sort![]()
![]()
Amugy tenyleg nagyon jo volt az egesz. Szerintem James jon ki a legrosszabbul ebbol a sorozatbol, mert ez alapjan nehez azt mondani, hogy nem MJ a goat![]()
Illetve sajnalom, hogy a GSW nem ment bele az utolso evukben ehhez hasonlo forgatasba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 19., kedd 14:21
Hát, én látatlanban megmondom, hogy MJ a goatpheco írta:Inkabb nesebydani írta: Majd ha lesz kedvem összeszedem a gondolataim aztán írok pár sort![]()
![]()
Amugy tenyleg nagyon jo volt az egesz. Szerintem James jon ki a legrosszabbul ebbol a sorozatbol, mert ez alapjan nehez azt mondani, hogy nem MJ a goat![]()
Illetve sajnalom, hogy a GSW nem ment bele az utolso evukben ehhez hasonlo forgatasba.
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 19., kedd 14:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. május 19., kedd 13:46
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. május 19., kedd 12:30
Inkabb nesebydani írta: Majd ha lesz kedvem összeszedem a gondolataim aztán írok pár sort![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. május 18., hétfő 23:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 14., csütörtök 21:01
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 13., szerda 20:48
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. május 13., szerda 20:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 6., szerda 8:31
Mégis az a szerelem végződött válássalpheco írta: Legalabb fociban sikerult jo csapatot valasztanod![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. május 5., kedd 22:46
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 5., kedd 22:00
Persze, én is akkor rendeltem be Kínából a Melo mezemet. Mondjuk az az éra sem sokáig tartott, egészen pontosan a Bargnani tradeig.Rabiosa írta:nmate írta:Én azt néztem, ha akkoriban látok először NBA-t, lehet nem Knicks drukker leszek![]()
Én anno Carmelot és magát az MSG hangulatát kedveltem meg, de hát azok a vezetőségi és szakmai döntések amiket sikerült összehozni "mostanság"...
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2020. május 5., kedd 21:51
nmate írta:Én azt néztem, ha akkoriban látok először NBA-t, lehet nem Knicks drukker leszek![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 5., kedd 13:03
Én azt néztem, ha akkoriban látok először NBA-t, lehet nem Knicks drukker leszekrealistahuni írta: Ez az Isiah Thomas nem barca nevelés?![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. május 5., kedd 8:16
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 5., kedd 7:38
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. május 4., hétfő 22:35
Elképesztő mennyire minőségi cucc, az állam néha leesik. Ezek a felvételek.. órási élmény látni.nmate írta: Eddig baromi jó cucc ez a Last Dance.
Ennek ugyan tudatában voltam, de még mindig képes meglepni, mennyi kiváló csapatot és klasszis játékost megfosztott Jordan ebben a 6 évben.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem