neten azt irjak a covid hatasa ez valtozasSierra írta: Ugy nez ki felebredt az orega leheto legjobbkor, a hullamvolgy is lassan menetrendszeruen januar-februarban jon (nem csoda, az ev legundoritobb honapjai).

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 9., szombat 23:30
neten azt irjak a covid hatasa ez valtozasSierra írta: Ugy nez ki felebredt az orega leheto legjobbkor, a hullamvolgy is lassan menetrendszeruen januar-februarban jon (nem csoda, az ev legundoritobb honapjai).
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 9., szombat 23:14
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. április 7., csütörtök 8:32
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 7., csütörtök 8:26
Undorító, perpillanat csak te hoztad fel az ESLt gyökér.🗣“People are dying in Ukraine and have nowhere to sleep - and we are here fighting about Super League?”
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. április 1., péntek 18:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 31., csütörtök 18:05
illene megköszönni nekikEl Sie7e írta:Vót.halamadrid írta: Massimiliano Allegri: "Tavaly nyáron mindenben megegyeztem a Real Madriddal, sőt már a szerződésem is aláírtam. Azonban megkeresett a Juventus, reggel az első dolgom volt felhívni Florentino Pérezt, hogy jelezzem neki, mégsem leszek csapata következő vezetőedzője, mert visszatérek a Juventushoz."
Vótám?
O is, pedrihez hasonloan szeret hajnizni ezzel a sztorival, állandóan amikor csak mikrofont dugnak az orra alá…
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. március 31., csütörtök 15:06
Vót.halamadrid írta: Massimiliano Allegri: "Tavaly nyáron mindenben megegyeztem a Real Madriddal, sőt már a szerződésem is aláírtam. Azonban megkeresett a Juventus, reggel az első dolgom volt felhívni Florentino Pérezt, hogy jelezzem neki, mégsem leszek csapata következő vezetőedzője, mert visszatérek a Juventushoz."
Vótám?
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 31., csütörtök 14:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 30., szerda 11:43
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. március 30., szerda 10:54
nyugi facsebukon fogja osztani neki az észt nehogy cserélj fiam 80.percig meg ckm fix vagy kitagadlakPad'em írta:Celta meg valószínű Chelsea ellen se lesz így az öreg. Jobbulást neki, fia addig megmutathatjaRealista24 írta: Carlo covidos.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 30., szerda 10:39
Celta meg valószínű Chelsea ellen se lesz így az öreg. Jobbulást neki, fia addig megmutathatjaRealista24 írta: Carlo covidos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 30., szerda 10:24
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. március 22., kedd 15:44
utoljára ott volt, azóta csapat nélküliMorataMartin írta:Egyébként Gutival most mi van? Emlékszem az Almeriával jól álltak aztán váratlanul kirúgták. Azóta nem edzősködik?RealAsensio írta:
Imadom, hogy mindig kimondja oszinten az igazsagot. Elobb utobb ugyis leul a kispadra![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. március 22., kedd 15:18
Egyébként Gutival most mi van? Emlékszem az Almeriával jól álltak aztán váratlanul kirúgták. Azóta nem edzősködik?RealAsensio írta:Imadom, hogy mindig kimondja oszinten az igazsagot. Elobb utobb ugyis leul a kispadraPad'em írta: Guti: “I’m Ancelotti, I look at bench and see Hazard, Bale, Isco, Jovic and you’re telling me I can’t get anything from any of them? What’s going on? I’m lost.”
Guti: “Whoever doesn’t want to play for Real Madrid shouldn’t be here. Club’s paying you…how can you not play? Carlo or club should make them go to a press conference and say it!”
Guti: “Are we still doubting if Real Madrid needs to sign Haaland? You sign him, Mbappé & four or five more who WANT to play in Madrid.”![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 22., kedd 14:23
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. március 22., kedd 13:14
Guti apánk is osztja a véleményemet„Én vagyok Ancelotti, ránézek a kispadra, ott van Hazard, Jović, Bale, Isco… És azt mondod, hogy egyiket sem cserélhetem be? Mi történik itt? Lemaradtam valamiről?”
„Nézem a Barcelona elleni meccset, látom a cserepadot, és egyszer csak azzal szembesülök, hogy a Madrid első cseréje Mariano… Hogy lehet ez? Bale-lel, Hazard-ral a Madrid első számú támadócseréje Mariano, aki eddig alig játszott az idény során?”
„Itt valami olyasmi történik, amit a Madrid nem engedhet meg magának.”
„És még mindig vannak kétségeink afelől, hogy a Real Madridnak le kellene igazolnia Hålandot? Hålandot, Mbappét és még 4-5 olyan játékost, aki a Real Madridban akar játszani.”
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 22., kedd 13:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 22., kedd 13:00
Hehe not likes (Realista24 írta: Raùl likes 4-3-3 & high pressure. Another characteristic is he likes to play with a number 9. Thank you Carlo, but the future of Real Madrid passes through Raul. Real Madrid needs Raùl, the new Xavi for Madrid.
@marca
Hehének speciálba![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 22., kedd 12:58
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 22., kedd 12:26
Zidane játszatta Hazardot amikor tudta. Csak úgy 10 meccsből 7-en discomfort volt, a maradékon meg totál formán kívül.ikarus93 írta: Nekem ami nagyon furcsa, Zidane és Ancelotti se játszatta Hazardékat.
Ez nem lehet véletlen, mi nem látunk bele mi megy a csapat körül.
Arra lennék kiváncsi, ha mondjuk Klopp vagy Tuchel itt lenne, ő is ugyan azt a 14 játékost játszatná vagy azért nyúlna a padhoz?
Jelenlévő fórumozók: 39 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem